Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszkaK']gumtree.pl odświeżone maluchy na pierwszej stronie. Gustliczek miał największe wzięcie! 94 wejścia przez dobę! tylko czemu nikt nie dzwoni;([/QUOTE]

nie wiem
ale GUSTLIK to tez mój typ ;)

dziękuję AgnieszkaK :)

Posted

[quote name='__Lara']Słuchajcie, ja mogę zrobić 1-2 maluchom zestaw ogłoszeń, na dniach, mogę sobie wybrać?[/QUOTE]
jasne :)
tylko napisz którym i gdzie
w sumie nie sadzę abys nie napisala ale tak na wszelki wypadek pisze :)

Posted

[quote name='__Lara']Dobra, to zrobię Spajkiemu i Bubie (jeśli nikt ich "nie zajął" :) )[/QUOTE]

sa wolne ;)
ja robilam wszystkim

Kostek, mozesz wrzucić na pierwszej stronie gdzie wszystkie psiaki maja ogłoszenia
oraz ze Spajki i Buba sa zajete przez Larę do ogłoszeń?

bo wiecie jakby zjawiły się dzikie tłumy ogłaszaczy to zeby było jasno i czytalnie napisane za które szczylki mają się te dzikie tłumy łapać ;)

Posted

A ja nie jestem przekonana do Kostek i nigdy już nie będę a ten tekst o "fajnej babce " i bezpieczeństwie psiaków tam wskazuje mi tylko na jedno no i fakt , że Kostek od dawna pojawia się tam gdzie Ewcia B.

Wybaczcie musiałam jakoś dawno się to nie pojawiałam ale obecność Kostek mocno mnie zdziwiła po tym jak mówiła , że się nie pojaw tutaj ... ale dobrze bo tu chodzi o szczenięta , których fajnej babeczce na pewno nie brak brrrr....

Posted

a czy pomimo swojego nieporzekonania do Kostek jesteś w stanie jakoś pomóc szczeniakom?
zostało ich 8
i boję się , ze za chwilę bedziemy miec problem
na chwile obecna mają zapewnione lokum - kojec w hotelu
maja worek karmy i gryzaki - dzisiaj spróbuje się dowiedzieć w jakim tempie żarcie znika
ale mamy tez bardzo ograniczone fundusze
ze wazględu na to iż było na watku to co było wolałabym uniknąć zbierania pieniędzy gdyż zdaję sobie sprawę, ze nie każdy bedzie chciał pomóc
stad mój wielokrotny apel o pomoc w ogłoszeniach
a może ktos woli jednak wspomóc szczeniaki finansowo ?
w tej chwili wszystkie ich pieniązki są u mnie na koncie
czyli ok 250 zł
z tym, ze hotel jest jeszcze nieopłacony

szczeniaki są całe i wyglądają dobrze
bo byłam w hotelu i je widzialam
Gremlin każdego miał w ręku
i twierdzi ze są normalne tzn ze nie sa zadzłodzone czy wychudzone
(tzn Diabla to taki śpaślaczek)

marzy mi się dla chociażby kilku z nich DT
bo wówczas mam wrażenie ze byłoby im łatwiej chociażby zbierać pieniązki
bo to nie byłby TE szczeniaki od Kostek co były u Ewy B
niestety w chwili obecnej mam wrazenie ze niewiele osob sie przełamie zeby pomóc finansowo
i po czesci to rozumiem
tylko cholernie mi szkoda ze 8 szczyli jest wciąż bez domu
(tak wiem, takich jak one sa tysiące, ale to są te szczyle którym nadawaliśmy imiona, dla których karma jechala ze slaska itd.)

Posted

[quote name='Laura1108']A ja nie jestem przekonana do Kostek i nigdy już nie będę a ten tekst o "fajnej babce " i bezpieczeństwie psiaków tam wskazuje mi tylko na jedno no i fakt , że Kostek od dawna pojawia się tam gdzie Ewcia B.

Wybaczcie musiałam jakoś dawno się to nie pojawiałam ale obecność Kostek mocno mnie zdziwiła po tym jak mówiła , że się nie pojaw tutaj ... ale dobrze bo tu chodzi o szczenięta , których fajnej babeczce na pewno nie brak brrrr....[/QUOTE]

Może już sobie odpuść? W końcu chodzi o psy. Kostek pomagała psom w Maciejowicach i Krężelu podczas akcji likwidacji tych miejsc, może dlatego "pojawiała się tam, gdzie Biedrzycka"?

Posted

[quote name='scarabae']Kilka kolejnych ogłoszeń szczylków. Tym razem na animalii:

dziękuję scar :)

na http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ czekam na akceptacje ogłoszen
Gustlik, Filutek, Diabla, Milano, Murka i Gabi

rozmawialam dzisiaj z hotelem:
1. psiaki sa zywiołowe
tylko jeden okazałsię tzresidupka - nie wiem który
2. zjadły ok połowy worka czyli do poniedziałku powinnismy dostarczyc nowy wór
(gosi.marta jutro wyślę pw z namiarami na pana)
3. pytalam czy zaobserwowal pan jakies problemy zdrowotne u psiaków - nie

o co jeszcze powinnam wypytac?

jesli nie bede wyjezdzac na weekend to podjade do szczeniaków

bardzo prosze o pomoc w ogłaszaniu
na razie z ogłoszeń cisza

Posted

[quote name='koosiek']Dopiszcie proszę w drugim poście, które psiaki są zarezerwowane do ogłoszeń. Gustlika i Diablę ktoś ogłasza? Jeśli nie, to poogłaszam je w poniedziałek :)
na bieżaco wpisuję gdzie i które psiaki sa ogłoszone
ja ogłaszczam wszystkei na bodajze trzech portalach
scar na jednym
Lara zaklepała sobie Spajkiego i Bubę (wiec ja juz ich nie ogłaszłam wczoraj - jeden portal)

do niedzieli zrobię zestawienie który psiak gdzie ma ogłoszenia
ponieważ do pon jest 4 dni nie bede wstrzymywac ogłoszeń Diabli i Gustlika
ale do niedz zrobie zestawienie który gdzie ma ogłoszenia i najwyze poogłaszasz tam gdzie jeszcze nie maja

edit:
szybkie zestawienie:
na cafe animal maja wszystkie
http://www.cafeanimal.pl/

tutaj tez wszystkie www.hodowcy.com.pl

tutaj tez wszystkie
www.offer.pl

tutaj tez wszystkie www.gumtree.pl

tutaj ma 6 : Gustlik, Filutek, Diabla, Milano, Murka i Gabi
http://portal.animalia.pl/

na http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ ogłoszenia mają: Gustlik, Filutek, Diabla, Milano, Murka i Gabi

chyba mja tez stare allegro jak ich jeszcze było 15

edit 2:
na http://www.kupsprzedaj.pl/
www.nasipupile.pl
http://www.adopcje.org/

ogłoszenia mają: Gustlik, Filutek, Diabla, Milano, Murka i Gabi

Posted

[quote name='koosiek']Ja wiem, że wypisujesz, ale dobrze by było, gdyby Kostek to wszystko wrzucała na pierwszą stronę, łatwiej byłoby to wszystko ogarnąć.[/QUOTE]

nie wiem jak czesto teraz Kostek pojawia się na dogo
mam nadzieję zejak zajrzy to uaktualni

btw
wie ktoś czy moderator może przepisac pojedyńczy post na inna osobę?
bo sie zastanawiam czy może przepisac np trzeci post Kostek na mnie na pierwszej stronie, wówczas pomimo jej nieobecności ja bym mogła w miarę na bieżaco uaktualniac które gdzie i co

Posted

[quote name='3 x']
btw
wie ktoś czy moderator może przepisac pojedyńczy post na inna osobę?
bo sie zastanawiam czy może przepisac np trzeci post Kostek na mnie na pierwszej stronie, wówczas pomimo jej nieobecności ja bym mogła w miarę na bieżaco uaktualniac które gdzie i co[/QUOTE]

bezpośrednio nie może, ale da się to obejść.
kasuje się tu posty, co zależy od polityki forum, więc można
jakikolwiek twój post z datą wcześniejszą niż pierwszy post tu
przenieść do tego tematu - on się wklei jako pierwszy.
napisz do moda i podpowiedz takie rozwiązanie.

Posted

A, zapomniałam dodać, że przy ogłaszaniu na www.nasipupile.pl nie mogłam podać maila Kostek, uparcie nie chce dodawać w treści maila, i nie ma żadnego okienka w którym by można było go wpisać.
Został ten, który podałam przy rejestracji, czyli mój...więc w razie czego, gdyby ktoś się odezwał, będę przekazywać wieści.