morepig Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='mru']my sie postaramy miec czas kiedy Wy tam bedziecie mieli :) no to super :) a oto fotki: Heniek grzecznie siada i podaje łapę :D czy on wygląda na ślepaka? :) i na koniec wieczoru anegdotka- ja z synem s- mamo a cz yhen szczeka? j- nie s- a dlaczego? j- nie wiem, moze nie widzi potrzeby darcia japy s- no tak, nie widzi potrzeby, w końcu jest ślepy :) Quote
zuza1954 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Piękny jest:loveu::loveu::loveu:. Wcale nie widać, że nie widzi. I jaki grzeczny. Jak zwykle zresztą.:lol:Będzie u Was b.szczęśliwy.Na zdjęciach widać wspaniałe podejście Twojego męża do Hena.Będzie dobrze. Cieszę się, że to już niedługo.:lol: Mam nadzieję, że będziecie wysyłali foty jak już będzie u Was?Chyba mru nie zdejmie wątku tak szybko, a może Wy założycie nowy? byłoby wspaniale.:multi:Jesteśmy i bedzie b.zainteresowani jego dalszymi losami. Pozdrawiam.QUOTE=morepig;15023737]no to super :) a oto fotki: Heniek grzecznie siada i podaje łapę :D czy on wygląda na ślepaka? :) i na koniec wieczoru anegdotka- ja z synem s- mamo a cz yhen szczeka? j- nie s- a dlaczego? j- nie wiem, moze nie widzi potrzeby darcia japy s- no tak, nie widzi potrzeby, w końcu jest ślepy :) Quote
mru Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 nie no, wątek zostanie i będziemy na bieżąco wiedzieć co u Hena! :) Quote
mru Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 eh, zapraszam Was na watek ratlerkowatej suni porzuconej na Ursynowie: http://www.dogomania.pl/threads/189014-stara-sunia-jak-p%C3%B3%C5%82-kota-porzucona-na-ulicy.-trafi%C5%82a-na-Paluch...-POMOCY! sunia jest na Paluchu... nie ma tam szans :( Quote
zuza1954 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Mogę rozsłać do znajomych na Facebooku. Ale codziennie promuję jakieś psy np. z cafe animal lub z Łodzi, lub inne ,ale chyba nikt tego nie czyta, nawet na stronie głównej. Takie mam wrażenie. Co z nią zrobić? Tam umrze!!![quote name='mru']eh, zapraszam Was na watek ratlerkowatej suni porzuconej na Ursynowie: http://www.dogomania.pl/threads/189014-stara-sunia-jak-p%C3%B3%C5%82-kota-porzucona-na-ulicy.-trafi%C5%82a-na-Paluch...-POMOCY! sunia jest na Paluchu... nie ma tam szans :( Quote
mru Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 rozgłaszać tylko możemy :( liczyć na to, że ktoś ją zabierze... :( przecież to może być dom z psami, z kotami, spokojnie... to niewymagająca sunia. Quote
morepig Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 mru napisał(a):rozgłaszać tylko możemy :( liczyć na to, że ktoś ją zabierze... :( przecież to może być dom z psami, z kotami, spokojnie... to niewymagająca sunia. wiesz co- tak jak gadałyśmy kiedyś- psa ze schroniska nie wezmą Ci którzy by mogli bo mają warunki i zero obowiązków. a Ci co nei mogą jakoś biorą... też mogę poogłaszać, może ktoś się skusi jak my na Henka. btw- wszyscy mi kadzą że jacy dobrzy, jakie to szlachetne bla bla bla że niewidzącego psa. a mnie to 'cieszy' bo 'dzięki' temu jest spokojniejszy, nie widzi potrzeby szczekania hehe :) jesli rozumiecie o co mi chodzi. 'normalnego' bym nie dała rady, a już od szczeniaka to chyba wogóle bym nie chciała... :) wracajac do tematu- ide na fb wrzucę. Quote
zuza1954 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ze szczeniakiem to jak z malutkim dzieckiem- dużo pracy -to prawda.Heniek jest też normalny, tylko nie widzi. A z widzącym ??? Myślę, że to jest pół na pół z tymi obowiązkami. Chyba tyle samo z normalnym co z niewidzącym tylko obowiązki trochę innego rodzaju. Ale i tu są i tu są. Najważniejsze jest to wg mnie czy pies jest chorowity czy nie. Bo wtedy naprawdę są problemy! To tak samo jak u ludzi. Co do kadzenia - oczywiście że jest to wspaniałe co robicie.Przecież inni się bali, mieli obawy np.banzai (sam to napisał). Za odwagę i dobre które czynicie należ Wam się tzw."kadzenie". Czyż nie tak? A jak to co robicie ma się do przypadku suni jak wyżej? Takich przypadków tej b.wiele, a perełki to Wy! I co znów kadzenie...? ale z serca!morepig napisał(a):wiesz co- tak jak gadałyśmy kiedyś- psa ze schroniska nie wezmą Ci którzy by mogli bo mają warunki i zero obowiązków. a Ci co nei mogą jakoś biorą... też mogę poogłaszać, może ktoś się skusi jak my na Henka. btw- wszyscy mi kadzą że jacy dobrzy, jakie to szlachetne bla bla bla że niewidzącego psa. a mnie to 'cieszy' bo 'dzięki' temu jest spokojniejszy, nie widzi potrzeby szczekania hehe :) jesli rozumiecie o co mi chodzi. 'normalnego' bym nie dała rady, a już od szczeniaka to chyba wogóle bym nie chciała... :) wracajac do tematu- ide na fb wrzucę. Quote
malawaszka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 POMOCYYYY!!!! :cry: http://www.dogomania.pl/threads/189124-Sznaucer-olbrzym-porzucony-przy-trasie-WAKACJE!!!-POMOCY!!! Quote
zuza1954 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Rozesłałam na facebooku do swoich znajomych. :-(:-(:-(Tylko tak mogę pomóc.Tak mi go żal:placz:.Zupełnie nie rozumiem takich ludzi.Nie mają sumień1 Jak można tak żyć?! QUOTE=malawaszka;15034531]POMOCYYYY!!!! :cry: http://www.dogomania.pl/threads/189124-Sznaucer-olbrzym-porzucony-przy-trasie-WAKACJE!!!-POMOCY!!! Quote
agata51 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Dobrze rozumiem? Hen ma domek? Troszku mnie nie było. Quote
Bliss Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 a ja byłam dziś u Henia :multi: jest cuuuuudny :loveu: i jeśli dobrze widzę to morepig się na niego zaczaiła? :-o jest piękny i kochany a te jego slepka tylko mu uroku dodają - takie koraliki :loveu: Quote
Bliss Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 no przeleciałam wątek :) morepig gratuluję!!!!! napisałam Ci pw - będziecie mieć z Henia pociechę wiem to! widziałam go, miziałam! szkoda że byłam z dzieciakami bo nie mogłam o na spacer wziąć. Musiałam młodych własnych pilnować bo Beaty cielaki chciały je zalizać :D a dzieciny malutkie - mniejsze od cielaków ;) Quote
Bliss Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='malawaszka']Blisss ale ci zazdroszczę!!!!!! ach no mówię Ci - piękny!!!!! że też nie miałam aparatu - naprawiają mi już kolejny miesiąc!!!:angryy::angryy::angryy: jakbym wiedziała to bym nowy kupiła - ech ... ciotkom z Wawy mogę dać na pw gdzie NIE NAPRAWIAĆ aparatu w razie co ... taki wiesz - lekko nieśmiały jak psiaki obok zaczynały jazgot to zwiewał do budy ale cmok cmok Heniu i przybiegał do miziania :loveu: ma inne oczki niż Miszka - Misza ma białe źrenice a on hmmmm czarne ale słońce w nich zielone refleksy wywołuje - moim zdaniem to zdecydowanie nie wada psa - fantastycznie, że ktoś to dostrzegł :loveu: Quote
morepig Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Bliss napisał(a): - Misza ma białe źrenice a on hmmmm czarne ale słońce w nich zielone refleksy wywołuje - moim zdaniem to zdecydowanie nie wada psa - fantastycznie, że ktoś to dostrzegł :loveu: hihi nam się podoba jego mina 'jełopa' :)) Kochany jest. Mam nadzieje ze nie zacznie nam odwalac jak wasz misza w Dt kiedyś hehehe :) Quote
Bliss Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 morepig napisał(a):hihi nam się podoba jego mina 'jełopa' :)) Kochany jest. Mam nadzieje ze nie zacznie nam odwalac jak wasz misza w Dt kiedyś hehehe :) eeee tam - Miszka jest idealny :loveu: natomiast musicie uważać z dziećmi - w tym sensie, że jak slepaczek śpi i coś/ktoś o dotknie czy ruszy to potrafi kłapnąć zanim się zorientuje kto to ... moja mała została dziabnięta i dopiero doszliśmy w czym rzecz - teraz zero problema ;) Quote
morepig Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Bliss napisał(a):eeee tam - Miszka jest idealny :loveu: natomiast musicie uważać z dziećmi - w tym sensie, że jak slepaczek śpi i coś/ktoś o dotknie czy ruszy to potrafi kłapnąć zanim się zorientuje kto to ... moja mała została dziabnięta i dopiero doszliśmy w czym rzecz - teraz zero problema ;) My mamy bramki żeby się nie zbliżali do siebie, a starszy już mądry jest :)) Quote
morepig Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Kupiłam parszywkom tego vet-bed'a zwanego w pl dry-bed'em... Fajne to to mam nadzieje ze mu sie spodoba. Mój syn na tym już leżał :D Quote
mru Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 no jak synowi się podoba, to Henowi też będzie:) Quote
zuza1954 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Heniutku! Jak przeżyłeś upały i burzę??:loveu::loveu::loveu:mru napisał(a):no jak synowi się podoba, to Henowi też będzie:) Quote
Recommended Posts