Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o rany, ale tu się dzieje :D Heniek już w domku:multi::multi::multi: Impreza na całego i nawet pierwsze foty z domku już są :jumpie: A ja się trochę na imprę widzę spóźniłam, ale mam nadzieję, że jeszcze mnie wpuścicie :BIG:
:drink1:

Posted

[quote name='morepig'] połozył sie po 3 godzinach siedzenia na bacznosc, niech odpocznie :)

tak się zastanawiam, kiedy przestanie... i pokaże prawdziwą sznupia naturę... ;)

[quote name='morepig']pytanie czy my go mamy 'wrzucic i odebrac' czy z nim zostac, pomoc..?

zostać!
[quote name='morepig']heheh a ja mam pytanie- Dana (ruda) przychodzi do niego, on powarkuje a ona zamiast odejsc to podchodzi. ingerowac czy olac?

nie ingerować! ale nie olewać! obserwować

o rrajciu, o mnie mru też pamiętała, jak miło :) a dlaczego dla Dr. R. tańczy banan???
[quote name='mru']

dr R. :cool3:

nie chodzi mi o to dlaczego tańczy, ale dlaczego banan???

a to jeszcze powiem, że
STRASZNIE SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

jambi_ napisał(a):

o rrajciu, o mnie mru też pamiętała, jak miło :)

no ba! a fajne masz pompony? i zauważ, że przewodzisz reszcie sznaucerowych :P

jambi_ napisał(a):

a dlaczego dla Dr. R. tańczy banan???

nie chodzi mi o to dlaczego tańczy, ale dlaczego banan???

nie DLA :) to JEST dr R.! :D on jest wysoki, stąd banan ;)

Posted

[quote name='mru'] no ba! a fajne masz pompony? i zauważ, że przewodzisz reszcie sznaucerowych :P

no to tak mi miło, że aż się zawstydziłam :oops: ... a... te ... "POMPONY"... ale ... w sensie że co? :icon_roc:

[quote name='mru'] nie DLA :) to JEST dr R.! :D on jest wysoki, stąd banan ;)

ahaaa! ... i tańczy ?:question:

Posted

[quote name='mru']

jambi i inne sznaucerowe ciotki:

jambi, Ty to ta pierwsza :P pompony masz! :D

jak to dlaczego tańczy? impreza jest, to tańczy :lol:

Posted

jambi_ napisał(a):
ooo, to przestrzeń życiowa wam sie powiększyła ;)

wez przestań, chłop malo na zawał nie zszedł, on z tych porządnickich :D
cos trzeba wymyślić, heh ;/

Posted

no to powiedz, że to od upałów... tynk nie wytrzymał... albo nic nie mó, udawaj że tego nie ma, a jak chłop spyta "co to" to udawaj że tego nie widzisz, a jemu się przywidziało... od upałów ;) albo po prostu czymś zasłoń - kanape przesuń na przykład

Posted

eeh damn, no ale nie było możliwości sprawdzić (znaczy oduczać) czegoś takiego, niestety... on na razie nie kapuje o co chodzi, w końcu przywyknie, że wychodzicie i że tak jest i że trudno - trzeba siedzieć i się chłodzić/grzać

Posted

jambi_ napisał(a):
no to powiedz, że to od upałów... tynk nie wytrzymał... albo nic nie mó, udawaj że tego nie ma, a jak chłop spyta "co to" to udawaj że tego nie widzisz, a jemu się przywidziało... od upałów ;) albo po prostu czymś zasłoń - kanape przesuń na przykład

nei no luz, cos sie wymysli, jakos te bramke przymocuje. to jest mieszkanie pod tytulem '****in karton-gips' nawet na sufitach ;/

Posted

morepig napisał(a):
nei no luz, cos sie wymysli, jakos te bramke przymocuje. to jest mieszkanie pod tytulem '****in karton-gips' nawet na sufitach ;/

rehehehe wykropkowalo mi faka :D

Posted

jambi_ napisał(a):
ooo samo wykropkowało? a ja myślałam że to Ty taka kulturalna :)

oo nie nie :D HE HE HE
Heniek się oswaja. Czak (mój młodszy syn) co chwila do niego podchodzi, drąc japę :) i mizia

Posted

malawaszka napisał(a):
ożesz!!!! to się Bob Budowniczy objawił :mdleje:

no. a teraz spi :D
*******a nasza kochana na spacerze zebrala wszystkie rzepy i bylo godzine czesania i odkurzania :D zniosl po mesku, nawet sie nei skrzywil hehe