Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha p i e r d o łę Ci też wypipkowało :roflt:

matko już sa rzepy?????? koszmarne wspomnienia z miasta.... ble

no wlasnei sie kapnęłam hehehehe
no są, ale Heniek wszystkie zbiera :D on sie chociaz daje wyczesac, moje kretynki nie bardzo :) :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
a to mod sam przeniesie :) zmieniłam tytuł i jak beda robić porządki to przeniosą.

oj to se poczekamy :D

aha, a księżniczka się zaaklimatyzowała chyba już, młodego omija, po chałupie chodzi, zaanektowała spanie Dany, mniejsze 3x niż to dla niego przygotowane... :-o

Posted

No to będzie co oglądać, jak Rodzinka zrobi Henowi sesję zdjęciową:roll::evil_lol:. Wszystkie suczki w okolicy dostaną kolorowego zawrotu głowy:crazyeye::lol:

Posted

Będzie ,będzie co oglądać. Mąż Morepig zrobił zdjęcia. Zobaczycie jaki Henio jest piękny. Był wspaniały.Super grzeczny i spokojny. Strzyżenie odbyło sie bez kagańca.Wygląda świetnie!!!Wszystkiego Najlepszego Heniutku w nowym domku.!!!

sybisia napisał(a):
No to będzie co oglądać, jak Rodzinka zrobi Henowi sesję zdjęciową:roll::evil_lol:. Wszystkie suczki w okolicy dostaną kolorowego zawrotu głowy:crazyeye::lol:

Posted

zuza1954 napisał(a):
Będzie ,będzie co oglądać. Mąż Morepig zrobił zdjęcia. Zobaczycie jaki Henio jest piękny. Był wspaniały.Super grzeczny i spokojny. Strzyżenie odbyło sie bez kagańca.Wygląda świetnie!!!Wszystkiego Najlepszego Heniutku w nowym domku.!!!

oj tak tak. ponoć grzeczny byl bardzo, tylko nie do konca wiedzial gdzie sie znajduje (na stole)
zdjecia pozwolicie ze porobię kiedyś ładne i wstawię, odczuwam niechec do aparatu typu małpka :) moze jutro bedzie chwila, jak na razie jestesmy ciagle zajeci hehe

Posted

leży i pierdzi. nie spodobała mu się odżywka truskawkowa, będzie pierdział aż znikną truskawy :D

edit- w sensie odżywka do futra hi hi :)
i śpi złożony na małym drybedzie

Posted

Jakoś nie było sposobności żeby napisać, że straszliwie się cieszę z tego Heniutkowego domku :multi: i że warto było czekać, a no i w ogóle że są tacy fajni ludzie na świecie. Aż mi się oczy pocą, a serducho pika :loveu::multi::lol:

Posted

weszka napisał(a):
Jakoś nie było sposobności żeby napisać, że straszliwie się cieszę z tego Heniutkowego domku :multi: i że warto było czekać, a no i w ogóle że są tacy fajni ludzie na świecie. Aż mi się oczy pocą, a serducho pika :loveu::multi::lol:

dzięki :D
śpi spokojnie, zwinięty na o połowę za małym posłaniu. te psy to są durne hihihi :)

Posted

morepig napisał(a):
dzięki :D
śpi spokojnie, zwinięty na o połowę za małym posłaniu. te psy to są durne hihihi :)

:loveu:

moim najlepiej się śpi na kocim :evil_lol:

edit:

odebrałaś te bazarkowe rzeczy? jeśli tak to skrobnij na bazarkowym wątku - musze go zamknąć i rozliczyć bo wyjeżdżamy :)

Posted

Bliss napisał(a):
:loveu:

moim najlepiej się śpi na kocim :evil_lol:

edit:

odebrałaś te bazarkowe rzeczy? jeśli tak to skrobnij na bazarkowym wątku - musze go zamknąć i rozliczyć bo wyjeżdżamy :)

odebralam. wez skrobnij, nei moge go znalezc... ale poszukam jeszcze :)

Posted

Bliss napisał(a):
oki :)

jak się ma Heniulek i reszta?

a dobrze. heniutkowi odwala jak szczeniaczkowi :D biega na spacerze. wali ogromne zielone bąki czym wygania nas z kanapy.
stał tez dzis na kanapie i się zastanawiał co zrobic :D

Posted

Piękny Henio!!! Chyba lepiej jednak usunąć go spod tego kontaktu ze sznurem elektrycznym!!!Może pomyśleć że to do jedzenia!!![quote name='morepig']borostwór:

po strzyżeniu

taki jestem maleńki sceniacek