morepig Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha p i e r d o łę Ci też wypipkowało :roflt: matko już sa rzepy?????? koszmarne wspomnienia z miasta.... ble no wlasnei sie kapnęłam hehehehe no są, ale Heniek wszystkie zbiera :D on sie chociaz daje wyczesac, moje kretynki nie bardzo :) :) Quote
figa33 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 morepig napisał(a):a moze by tak watek przeniesc? :P Hej , hej ! ciociu mru ! tu jest konkretna baaardzo fajna propozycja ....:loveu: Quote
mru Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 a to mod sam przeniesie :) zmieniłam tytuł i jak beda robić porządki to przeniosą. Quote
morepig Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 mru napisał(a):a to mod sam przeniesie :) zmieniłam tytuł i jak beda robić porządki to przeniosą. oj to se poczekamy :D aha, a księżniczka się zaaklimatyzowała chyba już, młodego omija, po chałupie chodzi, zaanektowała spanie Dany, mniejsze 3x niż to dla niego przygotowane... :-o Quote
amica Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Bardzo bardzo się ciesze szczęściem Heniutka!!!! Quote
sybil Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 No to będzie co oglądać, jak Rodzinka zrobi Henowi sesję zdjęciową:roll::evil_lol:. Wszystkie suczki w okolicy dostaną kolorowego zawrotu głowy:crazyeye::lol: Quote
zuza1954 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Będzie ,będzie co oglądać. Mąż Morepig zrobił zdjęcia. Zobaczycie jaki Henio jest piękny. Był wspaniały.Super grzeczny i spokojny. Strzyżenie odbyło sie bez kagańca.Wygląda świetnie!!!Wszystkiego Najlepszego Heniutku w nowym domku.!!!sybisia napisał(a):No to będzie co oglądać, jak Rodzinka zrobi Henowi sesję zdjęciową:roll::evil_lol:. Wszystkie suczki w okolicy dostaną kolorowego zawrotu głowy:crazyeye::lol: Quote
morepig Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 zuza1954 napisał(a):Będzie ,będzie co oglądać. Mąż Morepig zrobił zdjęcia. Zobaczycie jaki Henio jest piękny. Był wspaniały.Super grzeczny i spokojny. Strzyżenie odbyło sie bez kagańca.Wygląda świetnie!!!Wszystkiego Najlepszego Heniutku w nowym domku.!!! oj tak tak. ponoć grzeczny byl bardzo, tylko nie do konca wiedzial gdzie sie znajduje (na stole) zdjecia pozwolicie ze porobię kiedyś ładne i wstawię, odczuwam niechec do aparatu typu małpka :) moze jutro bedzie chwila, jak na razie jestesmy ciagle zajeci hehe Quote
morepig Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 leży i pierdzi. nie spodobała mu się odżywka truskawkowa, będzie pierdział aż znikną truskawy :D edit- w sensie odżywka do futra hi hi :) i śpi złożony na małym drybedzie Quote
malawaszka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 hahahaha Henryczku nie przywykłeś do takich luksusów co? biedak ma "dyskomfort trawienny" :roflt: Quote
weszka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jakoś nie było sposobności żeby napisać, że straszliwie się cieszę z tego Heniutkowego domku :multi: i że warto było czekać, a no i w ogóle że są tacy fajni ludzie na świecie. Aż mi się oczy pocą, a serducho pika :loveu::multi::lol: Quote
morepig Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 weszka napisał(a):Jakoś nie było sposobności żeby napisać, że straszliwie się cieszę z tego Heniutkowego domku :multi: i że warto było czekać, a no i w ogóle że są tacy fajni ludzie na świecie. Aż mi się oczy pocą, a serducho pika :loveu::multi::lol: dzięki :D śpi spokojnie, zwinięty na o połowę za małym posłaniu. te psy to są durne hihihi :) Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 morepig napisał(a):dzięki :D śpi spokojnie, zwinięty na o połowę za małym posłaniu. te psy to są durne hihihi :) :loveu: moim najlepiej się śpi na kocim :evil_lol: edit: odebrałaś te bazarkowe rzeczy? jeśli tak to skrobnij na bazarkowym wątku - musze go zamknąć i rozliczyć bo wyjeżdżamy :) Quote
morepig Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Bliss napisał(a)::loveu: moim najlepiej się śpi na kocim :evil_lol: edit: odebrałaś te bazarkowe rzeczy? jeśli tak to skrobnij na bazarkowym wątku - musze go zamknąć i rozliczyć bo wyjeżdżamy :) odebralam. wez skrobnij, nei moge go znalezc... ale poszukam jeszcze :) Quote
Bliss Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 morepig napisał(a):odebralam. wez skrobnij, nei moge go znalezc... ale poszukam jeszcze :) oki :) jak się ma Heniulek i reszta? Quote
morepig Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Bliss napisał(a):oki :) jak się ma Heniulek i reszta? a dobrze. heniutkowi odwala jak szczeniaczkowi :D biega na spacerze. wali ogromne zielone bąki czym wygania nas z kanapy. stał tez dzis na kanapie i się zastanawiał co zrobic :D Quote
morepig Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 borostwór: po strzyżeniu taki jestem maleńki sceniacek Quote
figa33 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 wow! ale jestem piękny :loveu:! i te Jego minki..:lol: Quote
Bliss Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 ach ... nie wiem co powiedzieć ........... :loveu: Quote
morepig Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 AAAAAAAAA on SZCZEKA!!!!!! wow :crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 hahahaha no a czego się spodziewałaś? w końcu jest sznaucerem i teraz już ma czego pilnować :loveu: :multi: Quote
zuza1954 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Piękny Henio!!! Chyba lepiej jednak usunąć go spod tego kontaktu ze sznurem elektrycznym!!!Może pomyśleć że to do jedzenia!!![quote name='morepig']borostwór: po strzyżeniu taki jestem maleńki sceniacek Quote
Recommended Posts