Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do domku! Do domku Heniu...

sybisia napisał(a):
Heniusiu, pakuj plecaczek i ...bądź gotowy do drogi. Dużo szczęścia dla Ciebie i Twojej nowej Rodzinki:loveu::multi::lol:

Posted

mru napisał(a):
teraz tylko spokoj może nas uratować.

spokój powiadasz :roll:

jaki spokój? :D podziwiam morepig za twardość nerwów - ja bym nie wytrzymała :p

Posted

no... spokój :p :roll: :oops: :haha: :biggrina: :talker: :megagrin: :lol!: :evillaug: :shiny: :evilbat: :scream7: :errrr::errrr::errrr: :tard:

Posted

matko!!! jedna spokój, druga zen ... :diabloti:

nie mogę za nic osiągnąć tego stanu - rozwalona jakaś jestem - myślę o Haśku, o Henie - tu radośnie jedyne miejsce na radość! - nie mam samochodu, nie mam aparatu, za kilka dni wyjeżdżam nie wiem jak, czym - i ja mam osiągnąć zen? :D

chcę usłyszeć. że moja jedyna nadzieja na radość czyli Hen jest w domku, wszystko gra, nie ma stresu :)

tak sobie marzę, że może spłynie dziś na mnie ten miód :)

on jest naprawdę cudny - te jego ślepki, i ta nieśmiałość :loveu:

Posted

Bliss napisał(a):
spokój powiadasz :roll:

jaki spokój? :D podziwiam morepig za twardość nerwów - ja bym nie wytrzymała :p

trza byc twardym nie miętkim :D
Bliss napisał(a):
matko!!! jedna spokój, druga zen ... :diabloti:

nie mogę za nic osiągnąć tego stanu - rozwalona jakaś jestem - myślę o Haśku, o Henie - tu radośnie jedyne miejsce na radość! - nie mam samochodu, nie mam aparatu, za kilka dni wyjeżdżam nie wiem jak, czym - i ja mam osiągnąć zen? :D

chcę usłyszeć. że moja jedyna nadzieja na radość czyli Hen jest w domku, wszystko gra, nie ma stresu :)

tak sobie marzę, że może spłynie dziś na mnie ten miód :)

on jest naprawdę cudny - te jego ślepki, i ta nieśmiałość :loveu:

jezeli masz go jak wykąpać to może być dzis :D
a na serio- pani z hotelu powiedziala ze wieczorem to jednak nie, kombinujemy dalej. jakbys miala jak go wykapac to daj znac, u nas wanna.... ;/

Posted

ja go nie mam jak wykąpać :P pewnie w ogóle bym o tym nie myślała

zuza może umówić Was na kąpanie na sobotę za ok. 100 zł.

Posted

mru napisał(a):
ja go nie mam jak wykąpać :P pewnie w ogóle bym o tym nie myślała

zuza może umówić Was na kąpanie na sobotę za ok. 100 zł.

wiem :P ja nei do Ciebie tylko do bliss, hehe bo ona tutaj najmniej cierpliwa :P

ja go MUSZE wykapac, u nas sie psy kąpie dość często, poza tym wiesz... mamy dzieci :P (że o białych kanapach nie wspomnę :D)

Posted

mru napisał(a):
czyli jednak dziś Hena nie zabierzecie?

dopiero to zauwazylam- nie, pani Beata (?) prosiła żeby jednak wieczorem i popoludniu nie, wtedy jak bylismy to mimo ze nam wyprowadzila na rogatki to i tak miala straż miejską.
coś się ogarnie, jak na razie to się z własnym chłopem nei mogę porozumieć póki on w pracy :)

Posted

u mnie na dworze można :)

jakoś to ogarniemy jak będzie trzeba :)

zamknę szczelnie moje ,,killery" i można - tylko, że sama się na to nie piszę ;) - ciepło jest to rach ciach go osiajtniemy :)

mam wąż - woda w nim cieplejsza niż w kranie - jakąś michę i wio - moje do wanny wkładam ale heniutek to za wielki troszkę