Bliss Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 już po Jarocinie :razz: Heniu kiedy do domku? :cool3: Quote
morepig Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Któregoś wolnego dnia... Pewnie w czwartek? We'll see ;) Quote
Bliss Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 morepig napisał(a):Któregoś wolnego dnia... Pewnie w czwartek? We'll see ;) :multi::bigcool: Quote
malawaszka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 No przynajmniej tutaj dobre wieści - już niedługo :) Quote
Kociabanda2 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 morepig napisał(a):Któregoś wolnego dnia... Pewnie w czwartek? We'll see ;) Heniutku pakuj się! :multi::loveu: Quote
amica Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 To już tylko kilka dni:) Heniutku, jakie to szczęście:) Zmykaj do domku! Quote
sybil Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Heniusiu, pakuj plecaczek i ...bądź gotowy do drogi. Dużo szczęścia dla Ciebie i Twojej nowej Rodzinki:loveu::multi::lol: Quote
figa33 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Heniuś , to Ciebie takie szczęście spotyka?!:loveu::loveu: wspaniała wiadomość!! Quote
zuza1954 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Do domku! Do domku Heniu...sybisia napisał(a):Heniusiu, pakuj plecaczek i ...bądź gotowy do drogi. Dużo szczęścia dla Ciebie i Twojej nowej Rodzinki:loveu::multi::lol: Quote
morepig Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 malawaszka napisał(a):i my tupiemy i jajka znosimy ;) my tez, my tez :P damy znać jak go wezmiemy :) dzis, jutro lub w czwartek... Quote
Bliss Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='morepig']my tez, my tez :P damy znać jak go wezmiemy :) dzis, jutro lub w czwartek... aaaaaaaaaaaaaa :)) zejdę :) Quote
Bliss Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 mru napisał(a):teraz tylko spokoj może nas uratować. spokój powiadasz :roll: jaki spokój? :D podziwiam morepig za twardość nerwów - ja bym nie wytrzymała :p Quote
Kociabanda2 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Heniuś, gdybyś Ty wiedział jak już blisko... :loveu: Quote
mru Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 no... spokój :p :roll: :oops: :haha: :biggrina: :talker: :megagrin: :lol!: :evillaug: :shiny: :evilbat: :scream7: :errrr::errrr::errrr: :tard: Quote
malawaszka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 no to zen Proszę Państwa boże jak ja się cieszę!!!!!!! Quote
Bliss Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 matko!!! jedna spokój, druga zen ... :diabloti: nie mogę za nic osiągnąć tego stanu - rozwalona jakaś jestem - myślę o Haśku, o Henie - tu radośnie jedyne miejsce na radość! - nie mam samochodu, nie mam aparatu, za kilka dni wyjeżdżam nie wiem jak, czym - i ja mam osiągnąć zen? :D chcę usłyszeć. że moja jedyna nadzieja na radość czyli Hen jest w domku, wszystko gra, nie ma stresu :) tak sobie marzę, że może spłynie dziś na mnie ten miód :) on jest naprawdę cudny - te jego ślepki, i ta nieśmiałość :loveu: Quote
morepig Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Bliss napisał(a):spokój powiadasz :roll: jaki spokój? :D podziwiam morepig za twardość nerwów - ja bym nie wytrzymała :p trza byc twardym nie miętkim :D Bliss napisał(a):matko!!! jedna spokój, druga zen ... :diabloti: nie mogę za nic osiągnąć tego stanu - rozwalona jakaś jestem - myślę o Haśku, o Henie - tu radośnie jedyne miejsce na radość! - nie mam samochodu, nie mam aparatu, za kilka dni wyjeżdżam nie wiem jak, czym - i ja mam osiągnąć zen? :D chcę usłyszeć. że moja jedyna nadzieja na radość czyli Hen jest w domku, wszystko gra, nie ma stresu :) tak sobie marzę, że może spłynie dziś na mnie ten miód :) on jest naprawdę cudny - te jego ślepki, i ta nieśmiałość :loveu: jezeli masz go jak wykąpać to może być dzis :D a na serio- pani z hotelu powiedziala ze wieczorem to jednak nie, kombinujemy dalej. jakbys miala jak go wykapac to daj znac, u nas wanna.... ;/ Quote
mru Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 ja go nie mam jak wykąpać :P pewnie w ogóle bym o tym nie myślała zuza może umówić Was na kąpanie na sobotę za ok. 100 zł. Quote
morepig Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 mru napisał(a):ja go nie mam jak wykąpać :P pewnie w ogóle bym o tym nie myślała zuza może umówić Was na kąpanie na sobotę za ok. 100 zł. wiem :P ja nei do Ciebie tylko do bliss, hehe bo ona tutaj najmniej cierpliwa :P ja go MUSZE wykapac, u nas sie psy kąpie dość często, poza tym wiesz... mamy dzieci :P (że o białych kanapach nie wspomnę :D) Quote
morepig Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 mru napisał(a):czyli jednak dziś Hena nie zabierzecie? dopiero to zauwazylam- nie, pani Beata (?) prosiła żeby jednak wieczorem i popoludniu nie, wtedy jak bylismy to mimo ze nam wyprowadzila na rogatki to i tak miala straż miejską. coś się ogarnie, jak na razie to się z własnym chłopem nei mogę porozumieć póki on w pracy :) Quote
Bliss Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 u mnie na dworze można :) jakoś to ogarniemy jak będzie trzeba :) zamknę szczelnie moje ,,killery" i można - tylko, że sama się na to nie piszę ;) - ciepło jest to rach ciach go osiajtniemy :) mam wąż - woda w nim cieplejsza niż w kranie - jakąś michę i wio - moje do wanny wkładam ale heniutek to za wielki troszkę Quote
Recommended Posts