Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

Posted

mru napisał(a):
noo :) na fejsa mojego wejdź!

na co?????? boszzz ja chyba stara już jestem :lol:

aaaa HEN w domu :laola: :drinking: norrrmalnie wieczorkiem piwko z tej okazji wypiję :) CUDOWNIE!!!!!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']na co?????? boszzz ja chyba stara już jestem :lol:

rehehehehe :D

aaaa HEN w domu :laola: :drinking: norrrmalnie wieczorkiem piwko z tej okazji wypiję :) CUDOWNIE!!!!!

oj, my też :D

Posted

[quote name='malawaszka']na co?????? boszzz ja chyba stara już jestem :lol:

rehehehehe :D

oj, my też :D

Posted

borostwór zasnął! :) wymęczony przez mojego najmłodszego syna, któremu nijak nie da się przetłumaczyć że piesek potrzebuje spokoju. no i piesek znoszący z usmiechem miętolenie też nei pomaga w pertraktacjach, hehe :)
nei zrobie mu foty bo nie chce budzić, połozył sie po 3 godzinach siedzenia na bacznosc, niech odpocznie :)

Posted

Super!!! Jak się cieszę!!!! Całuski dla Was wszystkich.

morepig napisał(a):
borostwór zasnął! :) wymęczony przez mojego najmłodszego syna, któremu nijak nie da się przetłumaczyć że piesek potrzebuje spokoju. no i piesek znoszący z usmiechem miętolenie też nei pomaga w pertraktacjach, hehe :)
nei zrobie mu foty bo nie chce budzić, połozył sie po 3 godzinach siedzenia na bacznosc, niech odpocznie :)

Posted

To rozumiem, że mogę jutro potwierdzić u fryzjerki tę sobotę? Muszę Wam powiedzieć gdzie to jest i jak się spotkamy.

morepig napisał(a):
wiesz co juz wiem ze tak, nie uda mi sie nic lepszego wymyslic na szybko. heniek grzeczny, raczył usiasc na dry-bedzie nowym :) i slucha eski rock

Posted

zuza1954 napisał(a):
To rozumiem, że mogę jutro potwierdzić u fryzjerki tę sobotę? Muszę Wam powiedzieć gdzie to jest i jak się spotkamy.

tak tak. ja to chyba w domu zostane a M pojedzie.
pytanie czy my go mamy 'wrzucic i odebrac' czy z nim zostac, pomoc..?
jakby co szampon przeciwlupiezowy mam, kupilam nie wiem po co skoro i tak za kapiel musze zaplacic w koncu :) (przyda sie kiedy indziej)
pisze na pw moj telefon

Posted

no naprawdę powinna być teraz cała impreza z czapeczkami na gumki i konfetti i trąbkami (takimi wiecie) aaaaa

[CENTER]:cunao::cunao:
:knajpa::knajpa:
:BIG::BIG:

:beerchug::beerchug:
:drinking::drinking:
:chlup:
:drinka::drinka:
:popcorn:
[/CENTER]

Posted

mru napisał(a):
no naprawdę powinna być teraz cała impreza z czapeczkami na gumki i konfetti i trąbkami (takimi wiecie) aaaaa

heheh a ja mam pytanie- Dana (ruda) przychodzi do niego, on powarkuje a ona zamiast odejsc to podchodzi. ingerowac czy olac?
a moze wlasnei wyjsc na pol dnia? jutro ma byc pierdylion stopni, chce na moczydlo na pol dnia, i tak z nimi o 13 nie wyjde...
HEEEEEELP

Posted

oczywiście Hen też zaproszony!

my i morepigi, pani Zuzanna i Czak:

malawaszka, figa z Pawłem, Bliss, Kociabanda i zerduszko:

jambi i inne sznaucerowe ciotki:

szef Vivy i Agata-air, dzięki którym otrzymaliśmy pomoc dla Hena :D

dobroczyńcy Hena, dzięki którym było go stać na hotel :)

Beata, opiekunka hotelowa Hena:

oraz wszyscy, o których w tych emocjach zapomnieliśmy - przepraszamy!

dr R. :cool3:

i były właściciel Hena:

Posted

morepig napisał(a):
heheh a ja mam pytanie- Dana (ruda) przychodzi do niego, on powarkuje a ona zamiast odejsc to podchodzi. ingerowac czy olac?
a moze wlasnei wyjsc na pol dnia? jutro ma byc pierdylion stopni, chce na moczydlo na pol dnia, i tak z nimi o 13 nie wyjde...
HEEEEEELP

sama se idź, wyjdź i się nie przejmuj
a z Daną to wrzasnąć, że spokój kur** i tyle!

Posted

mru napisał(a):
tylko bez imion z tym krzyczeniem!

noo, na spokoj ku*** to mam nadzieje ze beda wszystkie reagowac.
Hen wstal i obczaja balkon, dalej na razie nie puszczam.
hardkorem bylo zapedzenie go na spacer, nei chcial wyjsc bo myslal ze nei wroci, nei chcial opuscic swojego drybeda hehehe
teraz wypil pol litra wody :D

a pani z okna 'i czego to k**wa tak szczeka', mialam juz odpowiedziec 'bo k**wa nie miauczy' ale odpuscilam :D
(suka szczekala)

m. wlasnie stwierdzil ze on sie chyba cholercia bal klimy bo odkad wylaczona to wstal :D

p.s. właśnie przelazł pod bramką :roll::roll::roll:

Posted

kurde no zostawilam zeby suki przelazily. dzis sie juz nie obnizy bo wywiercic trzeba ;/
i pogonił danona :D jak chciała go zapinać. a teraz nie chce wrócić na balkon :D :D :D i chce obczajac sypialnię :D

Posted

ależ się cieszę :)

i smucę bo nie udało m i się pomóc Heniutkowi ....

pokaż go kochana na tym dry-bedzie :)))

u mnie na tym śpi kot .... psy olały :P