morepig Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Bliss napisał(a):u mnie na dworze można :) jakoś to ogarniemy jak będzie trzeba :) zamknę szczelnie moje ,,killery" i można - tylko, że sama się na to nie piszę ;) - ciepło jest to rach ciach go osiajtniemy :) mam wąż - woda w nim cieplejsza niż w kranie - jakąś michę i wio - moje do wanny wkładam ale heniutek to za wielki troszkę Tyyy, ale ja to serio mowilam :P pisze pw Quote
Bliss Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 malawaszka napisał(a):o jacie czekam na fotorelację ;) jak ja aparatu nie mam :shake:;( morepig odpisze później bo mi właśnie ludzie moje autko kochane kupują :placz::placz::placz: ale wstępnie piszę że jak najbardziej możecie go u mnie uprać w ogrodzie - chętnie pomogę :) j Quote
morepig Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Bliss napisał(a):jak ja aparatu nie mam :shake:;( morepig odpisze później bo mi właśnie ludzie moje autko kochane kupują :placz::placz::placz: ale wstępnie piszę że jak najbardziej możecie go u mnie uprać w ogrodzie - chętnie pomogę :) j ok sprawdze wieczorkiem :) nie becz, kupisz nowe/inne :) a foty to ja porobię :D Quote
figa33 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 no jest pewne ,że ja jajko zniosę...:smhair2::sg168::morning: Quote
mru Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 nie będziemy mogli Wam w czwartek przywieźć Hena - jedziemy na interwencję intwrwencja może potrwać, wczoraj trwała tyle, że wróciłam do domu o północy policjanci uważają, że mają czas i my też go mamy no a poza tym co my wiemy także kąpcie go i zabierzcie sami :) a my wpadniemy na dniach zobaczyć, jak się macie :P Quote
morepig Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 mru napisał(a):nie będziemy mogli Wam w czwartek przywieźć Hena - jedziemy na interwencję intwrwencja może potrwać, wczoraj trwała tyle, że wróciłam do domu o północy policjanci uważają, że mają czas i my też go mamy no a poza tym co my wiemy także kąpcie go i zabierzcie sami :) a my wpadniemy na dniach zobaczyć, jak się macie :P eeeeeeeeeeeeeeextra.... :D Quote
mru Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 dacie rade, Hen nie taki straszny jak go malują ;P Quote
mru Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 aaaa i w razie co 24 lipca rusza kurs podstawowy! Quote
mru Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Bliss, jakbyście kąpali Hena to pamiętajcie, że on jest duży, czarny i teraz żyje w ciągłym cieple, w sensie nie ma mowy o kąpaniu go w zimnej wodzie, musi być w najgorszym wypadku letnia! generalnie nie powinno się myć od razu psa ze schroniska, bo może zgłupieć. powinien mieć coś swojego, właśnie zapach, na początku w nowym miejscu. Ja pierwszego psa, którego wzięłam ze schroniska (Mojżesza, starego sznaucera) wykąpałam pierwszego dnia i on całą noc płakał nie potrafiąc się odnaleźć. Teraz zawsze doradzam kąpanie po kilku dniach, na początek jak bardzo jest się wrażliwym (chociaż Hen w schronie nie siedział) to można psiaka wilgotną szmatką przetrzeć. Quote
morepig Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 mru napisał(a):Bliss, jakbyście kąpali Hena to pamiętajcie, że on jest duży, czarny i teraz żyje w ciągłym cieple, w sensie nie ma mowy o kąpaniu go w zimnej wodzie, musi być w najgorszym wypadku letnia! bliss nie może... :( Quote
Bliss Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 czekaj kochana - staram się ogarnąć ale musze to pozałatwiać bo nie będę miała czym dziecków na wakacje zabrać .... ;( Quote
mru Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 aaa i dajcie znać, czy pani Zuzanna ma trzymać to miejsce u fryzjerki? bo umówiła Was, to co ma robić? Quote
morepig Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 mru napisał(a):aaa i dajcie znać, czy pani Zuzanna ma trzymać to miejsce u fryzjerki? bo umówiła Was, to co ma robić? ale to jest z kapiela czy ni? w sensie strzyzenie i kapiel 100? szampon przeciwlupiezowy mam :) Bliss napisał(a):czekaj kochana - staram się ogarnąć ale musze to pozałatwiać bo nie będę miała czym dziecków na wakacje zabrać .... ;( spoko czekam :) powiedzialam ze bedziemy tam miedzy 12 a 13.. :) Quote
mru Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 z tego, co rozumiem to za wszystko około 100 Quote
morepig Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 mru napisał(a):z tego, co rozumiem to za wszystko około 100 hehe spoko zeby sie tylko nie zrobilo 180 :D bo za tyle mam pod blokiem :P dam znac po poludniu co? bo jak sie okazuje nie ma ani jednej maszynki w wawie, jak ostatnia deska ratunku nic nie da to bede musiala ja z nowego targu sciagac ;/ Quote
zuza1954 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 100 % racja .U fryzjera za ok. 100 zł kąpanie i strzyżenie. Godz.12,00 w sobotę 24.07.br. na Tarchominie.:lol:Fryzjerka mówiła, że cena :razz:zależy od tego jak jest b.zaniedbany. A ON CHYBA NIE JEST TAKI ZANIEDBANY BO JUŻ BYŁ STRZYŻONY. JEST NA PEWNO BRUDNY.:-omru napisał(a):Bliss, jakbyście kąpali Hena to pamiętajcie, że on jest duży, czarny i teraz żyje w ciągłym cieple, w sensie nie ma mowy o kąpaniu go w zimnej wodzie, musi być w najgorszym wypadku letnia! generalnie nie powinno się myć od razu psa ze schroniska, bo może zgłupieć. powinien mieć coś swojego, właśnie zapach, na początku w nowym miejscu. Ja pierwszego psa, którego wzięłam ze schroniska (Mojżesza, starego sznaucera) wykąpałam pierwszego dnia i on całą noc płakał nie potrafiąc się odnaleźć. Teraz zawsze doradzam kąpanie po kilku dniach, na początek jak bardzo jest się wrażliwym (chociaż Hen w schronie nie siedział) to można psiaka wilgotną szmatką przetrzeć. Quote
morepig Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 zuza1954 napisał(a):100 % racja .U fryzjera za ok. 100 zł kąpanie i strzyżenie. Godz.12,00 w sobotę 24.07.br. na Tarchominie.:lol:Fryzjerka mówiła, że cena :razz:zależy od tego jak jest b.zaniedbany. A ON CHYBA NIE JEST TAKI ZANIEDBANY BO JUŻ BYŁ STRZYŻONY. JEST NA PEWNO BRUDNY.:-o Dobra mogę potwierdzić dzisiaj do powiedzmy 20? Ale na 99% tak Quote
zuza1954 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ok zadzwoń do mru, powiadomi mnie o Waszej decyzji.morepig napisał(a):Dobra mogę potwierdzić dzisiaj do powiedzmy 20? Ale na 99% tak Quote
morepig Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 zuza1954 napisał(a):Ok zadzwoń do mru, powiadomi mnie o Waszej decyzji. wiesz co juz wiem ze tak, nie uda mi sie nic lepszego wymyslic na szybko. heniek grzeczny, raczył usiasc na dry-bedzie nowym :) i slucha eski rock Quote
mru Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 a na kanapie nie? :) kochany Hen, pozdrów! Quote
malawaszka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 ale jak to??????????????? czy ja dobrze rozumiem, że Henryk już jest u morepigów??????????????????????????????? :mdleje: Quote
morepig Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 malawaszka napisał(a):ale jak to??????????????? czy ja dobrze rozumiem, że Henryk już jest u morepigów??????????????????????????????? :mdleje: YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES nawet sam wsiadł do bagażnika, lekko dupinę trzeba było podrzucić. przeszedł się tez kontrolnei po osiedlu. siedzi na drybedzie i słucha Easy Faith no More :D i się 'rozgląda' tylko jeść nie chce, damy mu czas :) Quote
Recommended Posts