Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
dziękujemy Panu, którego nie zapytałam o imię :) a który poznał Hena na Dniu Ziemi i dziś wpłacił na niego 500 zł... :cool3:

Pan chciałby tez odwiedzić Hena, trzymam kciuki, żeby mogli się spotkać :roll::lol:

Wspaniale!!!

Posted

AniaGucio napisał(a):
Ja też trzymam za Heniutka mocno kciuki. Codziennie widzę go w autobusie i za każdym razem chwyta mnie za serce.

a jakichś innych ludzi chwyta??? mru? są jakiekolwiek telefony o Henka?

Posted

AniaGucio napisał(a):
Ja też trzymam za Heniutka mocno kciuki. Codziennie widzę go w autobusie i za każdym razem chwyta mnie za serce.

zaraz... jak to "w autobusie" ? ja myślałam, że Heniowaty w hotelu pomieszkuje :question:
to co on w autobusie codzień robi :???:

to albo ja niedokładnie czytam albo... niedokładnie czytam... :icon_roc:

Mru, a czy Ten Pan, ten z Dnia Ziemi, ten, któremu Dziękujemy, nie wykazuje chęci aby Heniutka tak ... no... przygarnąć? ;)

Posted

jambi_ napisał(a):
zaraz... jak to "w autobusie" ? ja myślałam, że Heniowaty w hotelu pomieszkuje :question:

to albo ja niedokładnie czytam albo... niedokładnie czytam... :icon_roc:

niedokładnie czytasz :roflt: mru pisała kiedyś, że Henkowe plakaty będą w autobusach podróżować :)

Posted

:ices_bla:

eee tam! znaczy że nie Henio autobusem jeździ tylko jego zdjęcie... no to wszystko jasne :grin:

no i czego się ze mnie śmieje, no czego .... :eviltong:

----------------
ale po chwili zastanowienia... :roflt:

Posted

a Ty wiesz, że to nawet opłacalne by było... :laugh2_2:

całodzienny bilet w wawce kosztuje 9 zł, a na jedną linię jeszcze taniej... chociaż Henio niepełnoletni jest to mu nawet ulgowy przysługuje... to jak to się ma do kosztów hotelu? toż to grosze! a i zobacz jaka to promocja dla niego! :cool3:

mru, zdradź jaka to linia, specjalnie zboczę z trasy, żeby w końcu Heniutka poznać :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
niedokładnie czytasz :roflt: mru pisała kiedyś, że Henkowe plakaty będą w autobusach podróżować :)

Proszę się tutaj ze mnie nie nabijać... :D
W niektórych autobusach są małe ekrany, takie same jak w metrze - prawie codziennie widzę spot fundacji Viva i pyszczek Heniutka.

Posted

AniaGucio napisał(a):
Proszę się tutaj ze mnie nie nabijać... :D
W niektórych autobusach są małe ekrany, takie same jak w metrze - prawie codziennie widzę spot fundacji Viva i pyszczek Heniutka.

Ja widziałam jakieś 2 tygodnie temu Heniutka w jakiejś psiejskiej prasie, ale tytułu nie pamietam :oops:

Posted

[quote name='malawaszka']czy to znaczy, że są jakieś nowe wieści i jakaś nadzieja?

niestety Pan się nie odzywa. Jakby się w hotelu umówił, to bym wiedziała. :(

[quote name='malawaszka']a jakichś innych ludzi chwyta??? mru? są jakiekolwiek telefony o Henka?

nie ma :( oprócz tego Pana jednego NIC zero :(

[quote name='jambi_']zaraz... jak to "w autobusie" ? ja myślałam, że Heniowaty w hotelu pomieszkuje :question:

Mru, a czy Ten Pan, ten z Dnia Ziemi, ten, któremu Dziękujemy, nie wykazuje chęci aby Heniutka tak ... no... przygarnąć? ;)

fajnie, że go widujecie w autobusach :) ja tam nie wiem, co on całymi dniami robi! ;) być może sobie jeździ kurcze...

ten Pan się nie określił wprost :) Pana bardzo los Hena poruszył
Pan poznał go na Polach i potem się nim interesował. Najbardziej to chciałby go zobaczyć :)
wiedział też, że nie ma kasy, więc pomógł finansowo (i to JAK!!!)

ja myślę, że Hen naprawdę go poruszył... tylko coś tam nie pozwala im się spotkać.

[quote name='malawaszka'] mru pisała kiedyś, że Henkowe plakaty będą w autobusach podróżować :)

tak, leci Heniutkowy spot ale kurcze blade nic z tego :( uznaliśmy, że to dlatego, że jest w nim za duzo psów i są za krótko pokazywane
będzie nowy spot :) z Henem i drugim psiakiem. może wtedy...

[quote name='jambi_']
mru, zdradź jaka to linia, specjalnie zboczę z trasy, żeby w końcu Heniutka poznać :grins:

jeśli chccesz sobie popatrzeć, to ja potwierdzam te Ursynowskie linie :) ja nie widziałam, bo jeżdżę głownie metrem, ale mój tata widział właśnie w 166 lub 179 :) ("no jakieś Wasze psy leciały, ale szybko" :D)

[quote name='AniaGucio']Głównie jeżdżę po Kabatach... linia 179 i 166

si si :)

[quote name='mala_czarna']Ja widziałam jakieś 2 tygodnie temu Heniutka w jakiejś psiejskiej prasie, ale tytułu nie pamietam :oops:

pewnie w Przyjacielu Psie :( i znów nic z tego :(

[quote name='zuza1954']Szkoda że nie można go umieścić na ekranach w metrze. Tam jest jeszcze więcej ludzi.

Oh tak, to trudniejsze :( wiadomo dlaczego. Wolą puszczać te bzdury ze smokiem i małpą lub ten 3-letni spot o biżuterii z odzysku ;) nie mogę na to patrzeć.

Pisałam jeszcze do innch "ekranowych" firm, ale gdzie tam... nie odezwali się w ogóle. wolą jak w kółko ziemniaki lecą albo pogoda....

Posted

kurcze, mru nie trać nadziei! skoro "Ten Pan z Pól" tak się Heńkiem zainteresował, skoro pytał, skoro dofinansował, to może... ?
może nie w tej chwili, może coś mu stoi na przeszkodzie, a może Henio tak Temu Panu zapadnie w pamięć, że jeśli nie On sam, to może komuś go poleci ?

echhh, po Ursynowie prawie wcale sie nie poruszam, jak już to samochodem więc pewnie Henia w autobusie nie zobacze... kto wie? może kiedyś będzie inna okazja? :)

i kochana - więcej uśmiechu!!! bo z Twoich postów taki smutek bije... ciągle te niebieskie ikonki ;)

Posted

no słuchajcie,ten Pan naprawdę był przejęty. Na pewno to nie jest tak, że Henia olał :)

jakaś jestem podłamana
w lecznicy (tej samej co chcieli uspić Hena) uspili psa Borka :( rottkowatego... dlaczego? miał stare złamanie, kilka operacji, noga się nie goiła. no i zdecydowali, straszne. ja chyba jestem mega wrażliwą mimozą :/

prawdopodobnie miał podbna minę jak szedł na uspienie...

o Henie wiedzieliśmy, że mają taki zamiar
o Borku - nie :( myślę, że mogliśmy coś zrobić, no cholera jasna...

tylko kurcze Hen zyje i co? siedzi w boksie... :/ to jest dołujące.