Kociabanda2 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 mru napisał(a):dziękujemy Panu, którego nie zapytałam o imię :) a który poznał Hena na Dniu Ziemi i dziś wpłacił na niego 500 zł... :cool3: Pan chciałby tez odwiedzić Hena, trzymam kciuki, żeby mogli się spotkać :roll::lol: Wspaniale!!! Quote
malawaszka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 zuza1954 napisał(a)::kciuki::kciuki:Heniutku trzymam mocno kciuki czy to znaczy, że są jakieś nowe wieści i jakaś nadzieja? Quote
AniaGucio Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja też trzymam za Heniutka mocno kciuki. Codziennie widzę go w autobusie i za każdym razem chwyta mnie za serce. Quote
malawaszka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 AniaGucio napisał(a):Ja też trzymam za Heniutka mocno kciuki. Codziennie widzę go w autobusie i za każdym razem chwyta mnie za serce. a jakichś innych ludzi chwyta??? mru? są jakiekolwiek telefony o Henka? Quote
jambi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 AniaGucio napisał(a):Ja też trzymam za Heniutka mocno kciuki. Codziennie widzę go w autobusie i za każdym razem chwyta mnie za serce. zaraz... jak to "w autobusie" ? ja myślałam, że Heniowaty w hotelu pomieszkuje :question: to co on w autobusie codzień robi :???: to albo ja niedokładnie czytam albo... niedokładnie czytam... :icon_roc: Mru, a czy Ten Pan, ten z Dnia Ziemi, ten, któremu Dziękujemy, nie wykazuje chęci aby Heniutka tak ... no... przygarnąć? ;) Quote
malawaszka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jambi_ napisał(a):zaraz... jak to "w autobusie" ? ja myślałam, że Heniowaty w hotelu pomieszkuje :question: to co on w autobusie codzień robi :???: to albo ja niedokładnie czytam albo... niedokładnie czytam... :icon_roc: niedokładnie czytasz :roflt: mru pisała kiedyś, że Henkowe plakaty będą w autobusach podróżować :) Quote
jambi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 :ices_bla: eee tam! znaczy że nie Henio autobusem jeździ tylko jego zdjęcie... no to wszystko jasne :grin: no i czego się ze mnie śmieje, no czego .... :eviltong: ---------------- ale po chwili zastanowienia... :roflt: Quote
malawaszka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ale kto wie - może ja nie mam racji i mru w ramach oszczędności na opłatach hotelowych wsadza Henka do autobusu i tak chłopak sobie podróżuje???? :lol: Quote
jambi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 a Ty wiesz, że to nawet opłacalne by było... :laugh2_2: całodzienny bilet w wawce kosztuje 9 zł, a na jedną linię jeszcze taniej... chociaż Henio niepełnoletni jest to mu nawet ulgowy przysługuje... to jak to się ma do kosztów hotelu? toż to grosze! a i zobacz jaka to promocja dla niego! :cool3: mru, zdradź jaka to linia, specjalnie zboczę z trasy, żeby w końcu Heniutka poznać :grins: Quote
zerduszko Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 autobusy są tak drogie ostatnio, że nic jej z tych oszczędności nie wyjdzie ;) Quote
AniaGucio Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 malawaszka napisał(a):niedokładnie czytasz :roflt: mru pisała kiedyś, że Henkowe plakaty będą w autobusach podróżować :) Proszę się tutaj ze mnie nie nabijać... :D W niektórych autobusach są małe ekrany, takie same jak w metrze - prawie codziennie widzę spot fundacji Viva i pyszczek Heniutka. Quote
AniaGucio Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 zuza1954 napisał(a):A na której linii autobusowej? Głównie jeżdżę po Kabatach... linia 179 i 166 Quote
zuza1954 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Niestety to nie moja lokalizacja. U mnie na Tarchominie ani razu go nie widziałam. A ten nasz kochany pyszczorek to chyba dziś zmarznie w tej budzie. Quote
mala_czarna Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 AniaGucio napisał(a):Proszę się tutaj ze mnie nie nabijać... :D W niektórych autobusach są małe ekrany, takie same jak w metrze - prawie codziennie widzę spot fundacji Viva i pyszczek Heniutka. Ja widziałam jakieś 2 tygodnie temu Heniutka w jakiejś psiejskiej prasie, ale tytułu nie pamietam :oops: Quote
zuza1954 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Szkoda że nie można go umieścić na ekranach w metrze. Tam jest jeszcze więcej ludzi. Quote
mru Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='malawaszka']czy to znaczy, że są jakieś nowe wieści i jakaś nadzieja? niestety Pan się nie odzywa. Jakby się w hotelu umówił, to bym wiedziała. :( [quote name='malawaszka']a jakichś innych ludzi chwyta??? mru? są jakiekolwiek telefony o Henka? nie ma :( oprócz tego Pana jednego NIC zero :( [quote name='jambi_']zaraz... jak to "w autobusie" ? ja myślałam, że Heniowaty w hotelu pomieszkuje :question: to co on w autobusie codzień robi :???: Mru, a czy Ten Pan, ten z Dnia Ziemi, ten, któremu Dziękujemy, nie wykazuje chęci aby Heniutka tak ... no... przygarnąć? ;) fajnie, że go widujecie w autobusach :) ja tam nie wiem, co on całymi dniami robi! ;) być może sobie jeździ kurcze... ten Pan się nie określił wprost :) Pana bardzo los Hena poruszył Pan poznał go na Polach i potem się nim interesował. Najbardziej to chciałby go zobaczyć :) wiedział też, że nie ma kasy, więc pomógł finansowo (i to JAK!!!) ja myślę, że Hen naprawdę go poruszył... tylko coś tam nie pozwala im się spotkać. [quote name='malawaszka'] mru pisała kiedyś, że Henkowe plakaty będą w autobusach podróżować :) tak, leci Heniutkowy spot ale kurcze blade nic z tego :( uznaliśmy, że to dlatego, że jest w nim za duzo psów i są za krótko pokazywane będzie nowy spot :) z Henem i drugim psiakiem. może wtedy... [quote name='jambi_'] mru, zdradź jaka to linia, specjalnie zboczę z trasy, żeby w końcu Heniutka poznać :grins: jeśli chccesz sobie popatrzeć, to ja potwierdzam te Ursynowskie linie :) ja nie widziałam, bo jeżdżę głownie metrem, ale mój tata widział właśnie w 166 lub 179 :) ("no jakieś Wasze psy leciały, ale szybko" :D) [quote name='AniaGucio']Głównie jeżdżę po Kabatach... linia 179 i 166 si si :) [quote name='mala_czarna']Ja widziałam jakieś 2 tygodnie temu Heniutka w jakiejś psiejskiej prasie, ale tytułu nie pamietam :oops: pewnie w Przyjacielu Psie :( i znów nic z tego :( [quote name='zuza1954']Szkoda że nie można go umieścić na ekranach w metrze. Tam jest jeszcze więcej ludzi. Oh tak, to trudniejsze :( wiadomo dlaczego. Wolą puszczać te bzdury ze smokiem i małpą lub ten 3-letni spot o biżuterii z odzysku ;) nie mogę na to patrzeć. Pisałam jeszcze do innch "ekranowych" firm, ale gdzie tam... nie odezwali się w ogóle. wolą jak w kółko ziemniaki lecą albo pogoda.... Quote
jambi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 kurcze, mru nie trać nadziei! skoro "Ten Pan z Pól" tak się Heńkiem zainteresował, skoro pytał, skoro dofinansował, to może... ? może nie w tej chwili, może coś mu stoi na przeszkodzie, a może Henio tak Temu Panu zapadnie w pamięć, że jeśli nie On sam, to może komuś go poleci ? echhh, po Ursynowie prawie wcale sie nie poruszam, jak już to samochodem więc pewnie Henia w autobusie nie zobacze... kto wie? może kiedyś będzie inna okazja? :) i kochana - więcej uśmiechu!!! bo z Twoich postów taki smutek bije... ciągle te niebieskie ikonki ;) Quote
mru Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 no słuchajcie,ten Pan naprawdę był przejęty. Na pewno to nie jest tak, że Henia olał :) jakaś jestem podłamana w lecznicy (tej samej co chcieli uspić Hena) uspili psa Borka :( rottkowatego... dlaczego? miał stare złamanie, kilka operacji, noga się nie goiła. no i zdecydowali, straszne. ja chyba jestem mega wrażliwą mimozą :/ prawdopodobnie miał podbna minę jak szedł na uspienie... o Henie wiedzieliśmy, że mają taki zamiar o Borku - nie :( myślę, że mogliśmy coś zrobić, no cholera jasna... tylko kurcze Hen zyje i co? siedzi w boksie... :/ to jest dołujące. Quote
malawaszka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jezu taki kochany psiak :( ['] nie mam słów... mru a coś myslicie o przeniesieniu go w tańsze (ale nie gorsze) miejsce? Quote
Recommended Posts