mala_czarna Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jedna i druga jest świetna :) Skaczą Koście po głowie, a ta nawet nie mruknie ;) Quote
mru Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 fakt, Kosta nie dość że piękna to jeszcze jest wyjątkowo zrównoważona Quote
mru Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 dooobra, lecimy z fotami z Dnia Ziemi :) jak widać Hen ŚWIETNIE czuje się w towarzystwie! nie wariuje, nie widać po nim stresu, cieszy się, chce być głaskany, interesuje się ludźmi... jeśli chodzi o wszelkie poprawki czy przymiarki to Hen daje sobie zrobić wszystko i to z radością - jst dzielny, cierpliwy, wesoły :) Quote
mru Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Hen wziął ze sobą swoją dziewczynę :) bardzo się lubią, wczoraj nawet chcieli sie bawić, tylko Aza zawsze chce się bawić a Hen - nie ;) dlatego jak ona chce a on nie to jej się dostaje ;) a tu z kolei Aza i starsze psiaki do adopcji :):):) Hen i Aza :) Quote
mru Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 oczywiście ludzie się bardzo dziwili, że jak to? sznaucer do adopcji? a skąd? z ulicy? niemożliwe! najpierw w rozmowie z ludźmi w ogóle nie wspominałam, że Hen nie widzi ;) NIKT nie zauważył :P chyba, że ktoś spojrzał mu w oczy i zobaczył, że inaczej światło się odbija - poza tym NIKT :) dopiero jak wyciagali ręce a on nie ogarniał, mówiłam im że on nie widzi... były lamenty i niemal płacze, ale no jak mwóiłam - domu nie będzie. znaczy dałam kilku osobom kontakt ;) ale nie liczę na nic... Quote
mru Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Hen był gwiazdą i już :) nawet pan przez mikrofon o nim mówił ;) tak jak mówiłam, dawał się głaskać dzieciom i to w dużych ilościach - mi serce chwilami stawało, że wiecie, może warknąć a wtedy będzie spalony :P hihi ale nic się takiego nie stało nie gwarantuję, że nic by się w ogóle jakiego nie stało - nie zdzwiwiłabym się, gdyby Hen zareagował jakoś tak podobnie, no ale nie zareagował :P na ulicy, w tłumie, w gwarze - Hen spokojny! zero stresu (na pewno miał stresa, ale nie było widać) i zero zmęczenia :) (nawet się nie pokładał!) być może Hen mieszkał w mieście - Aza np. miala dużego stresa na pasach itp. Hen nie :) Quote
mru Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 impreza była fajna i dla mnie najważniejsze, że psy miały frajdę a miały :) dużo odpoczywaliśmy - nie staliśmy ciągle w tłumie i oboje byli zadowoleni - w końcu trochę ruchu :) Hen gdyby widział to w ogole byłby w 100 socjalny i łagodny - a tak to się asekuruje... w domu u siebie, ze swoimi stałymi ludźmi nauczy się więcej ogłady, na pewno. Quote
mala_czarna Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Heniek to taki odpicowany na co dzień jest. W sobotę też tak ładnie wyglądał :) Quote
mru Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 hihihi noo :) na co dzień a w niedziele tak go wszyscy wygłaskali, że nawet łupież zniknął... ;) Quote
AniaGucio Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Żałuję, że nie mogłam zobaczyć Heniutka :( Quote
malawaszka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 mru napisał(a):hihihi noo :) na co dzień a w niedziele tak go wszyscy wygłaskali, że nawet łupież zniknął... ;) :lol: wypolerowali Quote
mysza 1 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ja się zastanawiałam czy jechać z moim szaleńcem na Pola Mokotowskie ale nie wiedziałam co i jak. Mru, te 2 sunie szczeniaczki z Heniowego hotelu mają wątek? Jestem w jednej zakochana na śmierć ;) Quote
mru Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 maja :D chodź i dopinguj: http://www.dogomania.pl/threads/180259-Pestka-i-Pola-5-miesi%C4%99czne-sunie-rosn%C4%85-i-ca%C5%82y-czas-czekaj%C4%85-na-domy! Quote
malawaszka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 POMOCY :( ja już nie wiem co robić :( http://www.dogomania.pl/threads/184409-SZNAUCER-olbrzym-traci-DOM-traci-wszystko...-czy-czeka-go-schronisko-!-POMOCY-%28%28?p=14563838#post14563838 Quote
figa33 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 a ja wypatrywałam Heniusia na Polu i ...doooopa ze mnie , nie znalazłam go:oops: byłam po południu więc może już was nie było na swoje usprawiedliwienie powiem ,ze byłam po dyżurze :cool3: , zmęczona jak diabli... fajnie ,że Heniuś tak ładnie się zaprezentował piękny jest gdyby tak domek z tego był.. tyle psiaków przyjechało , ech..ile tych domków trzeba Quote
mru Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 oooh szkoda, że się nie spotkaliśmy :) my byliśmy na poranną zmianę od 10 do 16 ;) bo psy już nie dawały rady dłużej... :) a szczególnie Azazella :P Quote
Kociabanda2 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Heniutek pięknie się zaprezentował :) Trzymam kciuki, by się jednak ktoś teraz odezwał po niego! Quote
Kociabanda2 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 wcale nie zapomniany... ja pamiętam. Tylko kurcze co zrobić?? Strasznie mi go żal :( Tak długo już czeka na domek... :( Quote
mru Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 mam jeszcze foty z Dnia Ziemi :) zawsze coś, jak można widokiem Heniutka nacieszyć oczy... Quote
mru Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 jejku ja mu ciągle coś poprawiam :P chyba zachowuję się jak nadgorliwa mama :P Quote
Recommended Posts