furciaczek Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 mru napisał(a):Lord do nowego domu? aaaaaaaaaa :D jak to się stało! ale super!!!!!!!!!!! Cud chyba...ja nie wierzylam ze ktos go zechce:oops: Oby i Henia ktos pokochal szybciutko:loveu: Quote
mru Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Hen miał wczoraj mimo wszystko swój dzień :) i po psiemu bardzo bardzo się cieszył :) a wszystko dzięki pani Zuzannie...:lol: oprócz strzyżenia Hen dostał prezenty od pani ze sklepu zoologicznego :) która z resztą w swoim sklepie (dzięki pani Zuzannie) ma plakat Hena :) Hen był tez na ogólnym przeglądzie u weta, ale nic w sumie więcej wet nie strwierdził poza tym, że zabezpieczył Hena na kleszcze :) Hen nie został tylko wykąpany, bo po 1. jest za zimno jeszcze a po 2. Hen musi byc kąpany w specjalnym szamponie - przynajmniej raz co 48 godzin. ale pani wet powiedziała, że sprawa skóry nie jest aż tak pilna :) a teraz fotorelacja ;) taka słaba, bo tylko z aparatu - poproszę znajomą o lepsze foty :) Quote
mru Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 strasznie śmieszne ten Hen teraz wygląda :P Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Henryczku grubasku kochany :) no! popoprawiałabym tu i tam :oops: zwłaszcza te baki niepotrzebne ;) ładniej będzie wyglądał za jakieś 2 tygodnie jak trochę odrośnie Quote
mru Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 tyle sobie dał zrobić :) nie żeby był jakiś bardzo agresywny, ale warczał bo to wielki stres dla niego. a i tak był bardzo grzeczny naprwde i cierpliwy... ;) z resztą na wystawę nie idzie i strzyżenie było darmowe :) gruby jest :D w hotelu się spasł, bo nie ma ruchu :( to już nasza wina, ale no fizycznie nie ma jak... :( Quote
mru Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 ważne, że skóra mu oddycha :) w końcu... ja wole kudłacze takie brudasy, nie znam się na strzyżeniu :P swojego psa strzygłam sama i Skrzeka tez sami tniemy i dla mnie jest albo pies obcięty albo nie ;) w ogóle nie przywiązuję do takich rzeczy wagi, gdzie jaka falbanka itp :P tu najważniejszy jest komfort Hena :) Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 noo ja wiem wiem, że najwazniejsza wygoda - ale nie byłabym sobą jakbym nie napisała :lol: Quote
mru Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 w ogole po co im sie takie falbany zostawia ? :P i jakies krawaty hehe i brwi, nie rozumiem tego ;) dlaczego tak a nie inaczej ja mam nadzieje, ze weźmie go ktoś do domu i będzie ciął jak będzie chciał :P o poprawi co będzie chciał itp ;) a za 2 tygodnie Hen na Pola jedzie szukac takiego człowieka :) Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 a nie wiem po co - tak już ktoś wymyslił i tak się przyjęło :niewiem: mnie się podoba zadbany sznup :) choć moim teraz do takiego daleko :lol: Quote
zerduszko Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 malawaszka napisał(a):Henryczku grubasku kochany :) no! popoprawiałabym tu i tam :oops: zwłaszcza te baki niepotrzebne ;) O ogonie nie wspominając ;) Wygląda na malutkiego :loveu: Quote
mru Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 wow, niezłe jesteście, ogona prawie na fotach nie widać :P no Hen jest w sumie mały :) Quote
mala_czarna Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Mam zdjęcia Heniutka, bo akurat byłam u Kostki w hoteliku ;) Nie spodobałam się Henowi niestety. Jak stałam na zewnątrz było ok. Dałam dłoń do powąchania. Weszłam za Beatą, i po około 10 sekundach Henio mnie przyatakował. Dobrze, że go ode mnie Beata zabrała :) Ale przyznam jedno. Jest naprawdę śliczny! Quote
malawaszka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 jak to przyatakował? :( bałaś się, że mógł poczuć to? Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Milo ogladac fotki szczesliwego Henia :) Quote
mala_czarna Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 malawaszka napisał(a):jak to przyatakował? :( bałaś się, że mógł poczuć to? Podejrzewam, że to po prostu przez to, że on mnie przecież nie zna! Mało w majtki nie narobiłam ze strachu, ale przecież mnie nie zjadł ;) Wpakowała mu się obca baba, on biedaczek przecież nie widzi, więc ja absolutnie mu się nie dziwię. Quote
mysza 1 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Aha, to Hen mieszka też w tym hotelu. Widziałam go wczoraj, wyglądał bardzo ładnie. Sami znajomi dookoła. Quote
mysza 1 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Widziałam dzisiaj Heniutka, wydaje się, że wszystko w porządku, zadowolony, merdał ogonkiem. Dałam kostkę do gryzienia (tą ze ścięgien), zadowolony bawił się nią. Quote
malawaszka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 taka cisza u Henka :( czy to dziś Wielki Dzień? Hen się pokazuje światu? Quote
mysza 1 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 malawaszka napisał(a):taka cisza u Henka :( czy to dziś Wielki Dzień? Hen się pokazuje światu? Ja tam go widuję systematycznie, zawsze uśmiechnięty :) tylko nie piszę. Quote
malawaszka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 MRUUUUUUU prawie dwa tygodnie nic o Henku nie piszesz - był na tym Dniu ziemi czy nie był? Quote
mru Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 był :P hihi i to jak! ale był popularny... :P tylko domu z tego nie będzie... zaraz wrzucę foty ;) na razie część wybaczcie, ale mam sytuację podbramkową: http://www.dogomania.pl/threads/184365-jej-rodze%C5%84stwo-gin%C4%99%C5%82o-na-jej-oczach-malutka-sunia-DT-na-dzi%C5%9B!!!?p=14558862#post14558862 sunia 7 kg młodziutka, jej rodzeństwo zabiły TIRy sunia jest w szoku, jest nieufna, dziś musi opuścić szpital i nie ma dokąd iść :( Quote
mru Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 oo mysza i mala czarna tez bywacie u Beaty? ;) czy któraś ma może foty Poli i Pestki szczeniaków? :P mala_czarna on zaatakował, bo po 1 nie zna a po 2 jest dominant :P jeszcze jak ktoś się przestraszy (a to nie trudne) to czuje sie pewniej i kontynuuje:P) wieśniak, ale w ogóle pierwszy raz tak zrobił kurcze. wiecie, wczoraj go 100 dzieci głaskała, przytulała i Hen nic!!! widocznie czuje, że dziecko to dziecko i nic nie zrobi, a przy dorosłym może czuć zagrożenie i się stawiać :P że niby on silniejszy... :P niestety dopiero w domu możnaby go oduczyć tego w pełni. tak to nie ma jak :( Quote
mala_czarna Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Mru, jak byłam z Myszą i jej mężem to wzięłyśmy (z Kosteczką i Paxem) na spacer jednego szylka, ale cholera za nic nie pamietam, która to była :) Wejdź w mój banerek - 2 od lewej strony i zerknij na zdjęcia - strona 66, od postu 660. Quote
Recommended Posts