Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze nie wiem! bo to pani Zuzanna załatwiła za darmo dla Henka :) także zupełnie nie mam pojęcia, bo ja strzygłam mojego Atosa (sznaucero-pudla) sama :) z tatą ;)

a Hen jest najpiękniejszy kudłaty, jak każdy pies
ale na pewno będzie mu lepiej po strzyżeniu - idzie lato a on jest czarny to będzie go grzało :( szczególnie w boksie, gdzie nie ma drzewa :( ma tylko budę i daszek... no i na pewno skóra mu odetchnie i w ogóle na Dniu Ziemi będzie śliczny zadbany :) może ktoś się zakocha jak zobaczy że Hen taki przystojny i do tego nie widać, że niewidomy ;)

Posted

hahaha :) nie pisałam? :)

Hen wraz ze swoją kolezanką Azą i z nami 25 kwietnia w Warszawie na Polach Mokotowskich będzie się ładnie prezentował w ramach Dnia Ziemi :) na którym będzie Viva :) także Hen będzie promował wegetarianizm (save our planet, go veg!) ;) a także i przede wszystkim siebie! mam nadzieje, że będzie się dobrze bawił :) i że będzie ładna pogoda i dużo odwiedzających!

zwykle jest dużo ludzi :) a to jeszcze jakieś okragłe obchody!

oczywiście nie wydamy go na imprezie :P

jesli Hen się zmęczy lub zestresuje to odpocznie sobie w samochodzie :)

Posted

kurde miałam telefon o Hena:

jeden przedwczoraj - pan zobaczył Hena w PP. zapytał czy w kamienicy pies może mieszkać. mówię, że zależy na którym pietrze, bo Hen jest niewidomy i sobie nie poradzi z wieloma schodami. pan pomyślał, ogólnie był spoko, ale zaraz dał mi jeszcze swoją narzeczoną a ta zapytała po 1 czy ten piesek duży urośnie? - ale on jest dorosły... (upewniłam sie, ze mowimy o psie Hen z PP) - aha... a co to bedzie? - to juz JEST mix sznaucera. - aaa tak myslalam! a duzy bedzie? - on juz JEST duzy, to sznaucer olbrzym - aaa, a czy to bedzie wieksze niz labrador?
the fu-ck?
nie wiem o co chodziło, moze pani się psy pomyliły

a drugi telefon wczoraj:
- dzwonie w sprawie Hena, to jest suka, prawda?

także no zupełna porażka nie wiem, ludzie maja problemy ze skupieniem sie? z czytaniem czy się nudzą? :P

Posted

[quote name='mru']
także no zupełna porażka nie wiem, ludzie maja problemy ze skupieniem sie? z czytaniem czy się nudzą? :P[/QUOTE]
Ludzie mają problem z czytaniem ze zrozumieniem. Przeważająca część naszych rodaków nie potrafi ani czytać ani słuchać ze zrozumieniem... :/

Posted

Dobry wieczór Heniutku! Ludzie myślą o Świętach, pewnie nawet już świętują, a Ty czekasz na swój domek, ale koniecznie z ludźmi, którzy rozumieją co czytają! No, w końcu znajdzie się kochające serduszko dla Ciebie:loveu:

Posted

[quote name='gochadrozdek']CO TO ZA ISKIERKA????

Linki nie działają, tak jak mówi agata51
Iskierka to maleńka sunia, która od kilku miesięcy walczy o swoją sprawność! Jej opiekunowie nie dają już sobie rady finansowo.
Cioteczki wejdźcie please na bazarek dla Iskierki, koleżanki Cookie bez odbytu. Dziś o 21 kończy się a nikt prawie tam nie zagląda Osobiście przekazywałam fanty na ten bazarek.
http://www.dogomania.pl/threads/1827...9#post14382099