malawaszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mru napisał(a):aaaaaaa Hen już umówiony do fryzjera :D na 10 kwietnia :) ale będzie elegancik! ale super - ne mogę się doczekać :lol: Quote
mru Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 kurcze nie wiem! bo to pani Zuzanna załatwiła za darmo dla Henka :) także zupełnie nie mam pojęcia, bo ja strzygłam mojego Atosa (sznaucero-pudla) sama :) z tatą ;) a Hen jest najpiękniejszy kudłaty, jak każdy pies ale na pewno będzie mu lepiej po strzyżeniu - idzie lato a on jest czarny to będzie go grzało :( szczególnie w boksie, gdzie nie ma drzewa :( ma tylko budę i daszek... no i na pewno skóra mu odetchnie i w ogóle na Dniu Ziemi będzie śliczny zadbany :) może ktoś się zakocha jak zobaczy że Hen taki przystojny i do tego nie widać, że niewidomy ;) Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ohooo nic nie piszesz o Dniu ziemi? gdzie co jak? będzie sie Henryk udzielał w ekologi???? boszzz mój kochany on mi pisany :cry: Quote
mru Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 hahaha :) nie pisałam? :) Hen wraz ze swoją kolezanką Azą i z nami 25 kwietnia w Warszawie na Polach Mokotowskich będzie się ładnie prezentował w ramach Dnia Ziemi :) na którym będzie Viva :) także Hen będzie promował wegetarianizm (save our planet, go veg!) ;) a także i przede wszystkim siebie! mam nadzieje, że będzie się dobrze bawił :) i że będzie ładna pogoda i dużo odwiedzających! zwykle jest dużo ludzi :) a to jeszcze jakieś okragłe obchody! oczywiście nie wydamy go na imprezie :P jesli Hen się zmęczy lub zestresuje to odpocznie sobie w samochodzie :) Quote
malawaszka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 ale będzie miał chustę albo coś, że szuka domu? jejku jak mocno trzymam :kciuki: Quote
furciaczek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Oj to i ja trzymam, oby wkoncu szczescie sie do niego usmiechnelo:loveu: Quote
mru Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 kurde miałam telefon o Hena: jeden przedwczoraj - pan zobaczył Hena w PP. zapytał czy w kamienicy pies może mieszkać. mówię, że zależy na którym pietrze, bo Hen jest niewidomy i sobie nie poradzi z wieloma schodami. pan pomyślał, ogólnie był spoko, ale zaraz dał mi jeszcze swoją narzeczoną a ta zapytała po 1 czy ten piesek duży urośnie? - ale on jest dorosły... (upewniłam sie, ze mowimy o psie Hen z PP) - aha... a co to bedzie? - to juz JEST mix sznaucera. - aaa tak myslalam! a duzy bedzie? - on juz JEST duzy, to sznaucer olbrzym - aaa, a czy to bedzie wieksze niz labrador? the fu-ck? nie wiem o co chodziło, moze pani się psy pomyliły a drugi telefon wczoraj: - dzwonie w sprawie Hena, to jest suka, prawda? także no zupełna porażka nie wiem, ludzie maja problemy ze skupieniem sie? z czytaniem czy się nudzą? :P Quote
zerduszko Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A może to ogłoszenie mało klarowne, w stylu tych z metra?? Quote
mru Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 nie mam pojęcia jak wygladało ogłoszenie w PP :( nie dostałam, nigdzie nie ma tego :P Quote
malawaszka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 o matko ale ludzie mają zryte berety :lol: z może Hen w metrze był i to z metra? bo stamtąd takie telefony są z racji braku informacji o psie i mini fotki niewyraźnej Quote
Kociabanda2 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mru'] także no zupełna porażka nie wiem, ludzie maja problemy ze skupieniem sie? z czytaniem czy się nudzą? :P[/QUOTE] Ludzie mają problem z czytaniem ze zrozumieniem. Przeważająca część naszych rodaków nie potrafi ani czytać ani słuchać ze zrozumieniem... :/ Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no to szukamy tych inteligentnych i oczytanych dla Henka :) Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dzień Dobry Henku! Straszna cisza u Ciebie Quote
sybil Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dobry wieczór Heniutku! Ludzie myślą o Świętach, pewnie nawet już świętują, a Ty czekasz na swój domek, ale koniecznie z ludźmi, którzy rozumieją co czytają! No, w końcu znajdzie się kochające serduszko dla Ciebie:loveu: Quote
malawaszka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Henku szkoda, że te święta spędzasz w kojcu... ale oby to były ostatnie samotne Quote
amica Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jak tam nasz Heniutek? Pewnie wcinał wielkanocne przysmaki Na pewno jednak wolałby dostać na zajączka nowy domek. Gorąco zapraszam na bazerek dla malenkiej Iskierki http://www.dogomania.pl/threads/1827...9#post14382099 Quote
agata51 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dla Henia poświąteczne buziaki. amica, link nie działa. Quote
mru Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 nowa wpłata na Henryka :) [FONT=MS Shell Dlg 2]2010-04-02 20,00 PLN AGATA51 dziękujemy!!! [/FONT] Quote
gochadrozdek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='amica'] Jak tam nasz Heniutek? Pewnie wcinał wielkanocne przysmaki Na pewno jednak wolałby dostać na zajączka nowy domek. Gorąco zapraszam na bazerek dla malenkiej Iskierki http://www.dogomania.pl/threads/1827...9#post14382099 CO TO ZA ISKIERKA???? Linki nie działają, tak jak mówi agata51 Quote
amica Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='gochadrozdek']CO TO ZA ISKIERKA???? Linki nie działają, tak jak mówi agata51 Iskierka to maleńka sunia, która od kilku miesięcy walczy o swoją sprawność! Jej opiekunowie nie dają już sobie rady finansowo. Cioteczki wejdźcie please na bazarek dla Iskierki, koleżanki Cookie bez odbytu. Dziś o 21 kończy się a nikt prawie tam nie zagląda Osobiście przekazywałam fanty na ten bazarek. http://www.dogomania.pl/threads/1827...9#post14382099 Quote
furciaczek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Moj Lordzio, staruszek ktory hotelowal sie w tym samym miejscu w poniedzialek jedzie do nowego domku...wierze ze i Henio znajdzie kogos kto sie w nim zakocha:loveu: Quote
mru Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Lord do nowego domu? aaaaaaaaaa :D jak to się stało! ale super!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts