Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

Myśłe,ze szefowa nie bedzie miała nic przeciwko jeśłi zamieścisz jej nazwisko jako autora

Widzicie te niebieskie ,cudne oczy?Ilekroć sobie przypomne ile w nich było cierpienia dosłownie wyje..

Posted

kakaicezar napisał(a):
Super kahoona, dobrze, że to zrobiłaś

napiszcie jej coś "miłego"
niech znajomi poczytają
ja jej jeszcze zaraz wstawię na profil link do tego wątku

Posted

jaka ona uśmiechnięta ta pańcia na NK, mam nadzieję że to co teraz się wkoło niej porobi zetrze jej ten debilny grymasik skutecznie i na długo.......

a może wiersz p.Krystyny pod zdjęciem suni na NK

Posted

Za każdym razem jak tu wchodzę mam łzy w oczach.
Biedna sunia- śmierć głodowa to chyba najgorszy jej rodzaj... powolne odchodzenie w męczarniach... Brak słów na opis tego.
Ale wieść o tym już poszła w miasto... jutro jeszcze porozsyłam dalej...

Wiersz jest piękny;(

Posted

stonka1125 napisał(a):
jaka ona uśmiechnięta ta pańcia na NK, mam nadzieję że to co teraz się wkoło niej porobi zetrze jej ten debilny grymasik skutecznie i na długo.......

a może wiersz p.Krystyny pod zdjęciem suni na NK

podałam link do dogo na jej profilu

Posted

Przygotowałam wstępną wersję ogłoszenia dla dzieciaków. Wystarczy zmienić numer telefonu i dodać zdjęcia. Jak tylko maluszek będzie u mnie porobię mu ładne zdjęcia, żeby łatwiej było mu znaleźć dobry dom.

Trzeba będzie bardzo uważać, żeby nasze maluchy nie stały się prezentami pod choinkę :angryy:

Posted

stonka1125 napisał(a):

Zapewniam Cię,ze ona juz sie nie śmieje..A ja przy konającej suni obiecałam jej,ze OSOBIŚCIE dopilnuje,zeby juz nie śmiała sie nigdy..

Posted

JA myślalam, ze to taka 'wiejska pani nauczycielka"...no wiecie co mam na mysli..a tu co widze????PAni...z pieknym domem,,,cudnym wielkim ogrodem....basenem....co rok na wakacjach nad morzem..(i wtedy tez pewnie Neli byla tygodniami sama i juz wtedy umierala z głodu)..to była smierc wieloletnia z tego co widze....nie moge..jestem wstrząśnięta....jako komentarz wstawilam tylko link do filmiku....jesli xle zrobilam- napiszcie- usunę..ale nie moglam sie powstrzymać.....boi ten film mowi wszystko....:(:(:(