BajkaB Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Myśłe,ze szefowa nie bedzie miała nic przeciwko jeśłi zamieścisz jej nazwisko jako autora Widzicie te niebieskie ,cudne oczy?Ilekroć sobie przypomne ile w nich było cierpienia dosłownie wyje.. Quote
kahoona Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 kakaicezar napisał(a):Super kahoona, dobrze, że to zrobiłaś napiszcie jej coś "miłego" niech znajomi poczytają ja jej jeszcze zaraz wstawię na profil link do tego wątku Quote
kahoona Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wapiszon napisał(a):Kahoona, jesteś odważna:)) nie, wku.......na Quote
stonka1125 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 jaka ona uśmiechnięta ta pańcia na NK, mam nadzieję że to co teraz się wkoło niej porobi zetrze jej ten debilny grymasik skutecznie i na długo....... a może wiersz p.Krystyny pod zdjęciem suni na NK Quote
kahoona Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 a.piurek napisał(a):A mi link nie wchodzi wchodzi bez problemu po nazwisku, trzeba być zalogowanym Quote
wapiszon Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Sunia jest naprawdę przykładem MATKI. Odeszła, gdy jej dzieci już są bezpieczne. Jestem ciekawa, czy ta osoba byłaby w stanie tak się poświecić dla swoich dzieci. Quote
J_ulia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Za każdym razem jak tu wchodzę mam łzy w oczach. Biedna sunia- śmierć głodowa to chyba najgorszy jej rodzaj... powolne odchodzenie w męczarniach... Brak słów na opis tego. Ale wieść o tym już poszła w miasto... jutro jeszcze porozsyłam dalej... Wiersz jest piękny;( Quote
kahoona Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 stonka1125 napisał(a):jaka ona uśmiechnięta ta pańcia na NK, mam nadzieję że to co teraz się wkoło niej porobi zetrze jej ten debilny grymasik skutecznie i na długo....... a może wiersz p.Krystyny pod zdjęciem suni na NK podałam link do dogo na jej profilu Quote
kakaicezar Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wiersz byłby superhmmm lub bezpośrednia wiadomość Quote
bela51 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 kahoona napisał(a):podałam link do dogo na jej profilu Brawo, ja nie miałam odwagi. Quote
kahoona Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 to niczym nie grozi - nie zablokowała dodawania komentarzy na NK - mogła przecież dopisujcie się Quote
a.piurek Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 bela51 napisał(a):Brawo, ja nie miałam odwagi. Odwagę mam, niestety NK, dziś postanowiło mnie nie wpuścić, wejdę tam jutro w pracy Kahoono dziekuję Quote
Teba Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Przygotowałam wstępną wersję ogłoszenia dla dzieciaków. Wystarczy zmienić numer telefonu i dodać zdjęcia. Jak tylko maluszek będzie u mnie porobię mu ładne zdjęcia, żeby łatwiej było mu znaleźć dobry dom. Trzeba będzie bardzo uważać, żeby nasze maluchy nie stały się prezentami pod choinkę :angryy: Quote
gonia66 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 CZy moge prosic o link do profilu na NK tej pani..???Napisalam do kilku osob- bez odzewu....:( Quote
BajkaB Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 stonka1125 napisał(a):jaka ona uśmiechnięta ta pańcia na NK, mam nadzieję że to co teraz się wkoło niej porobi zetrze jej ten debilny grymasik skutecznie i na długo....... Zapewniam Cię,ze ona juz sie nie śmieje..A ja przy konającej suni obiecałam jej,ze OSOBIŚCIE dopilnuje,zeby juz nie śmiała sie nigdy.. Quote
a.piurek Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 gonia66 napisał(a):CZy moge prosic o link do profilu na NK tej pani..???Napisalam do kilku osob- bez odzewu....:( wysłałam Ci priv Quote
Grosziwo Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja również poproszę o link do NK. Nie zamierzam wpisywać tam komentarza ale chcę zobaczyć jak wygląda kolejny potwór. Quote
judita Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Biedna Nelcia a wiersz śliczny ech co tu nie wejde to beczę... czy kiedyś będzie inaczej?? ps też poprosze link :diabloti: Quote
bela51 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dodalam komentarz, ale nic nie jest w stanie zagłuszyć mojego bólu gdy myśle o suni:-( Quote
caelestis Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja też poproszę ten link. Sama mam dzieci i świadomość o takiej nauczycielce... Poprostu brak słów :( Quote
gonia66 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 JA myślalam, ze to taka 'wiejska pani nauczycielka"...no wiecie co mam na mysli..a tu co widze????PAni...z pieknym domem,,,cudnym wielkim ogrodem....basenem....co rok na wakacjach nad morzem..(i wtedy tez pewnie Neli byla tygodniami sama i juz wtedy umierala z głodu)..to była smierc wieloletnia z tego co widze....nie moge..jestem wstrząśnięta....jako komentarz wstawilam tylko link do filmiku....jesli xle zrobilam- napiszcie- usunę..ale nie moglam sie powstrzymać.....boi ten film mowi wszystko....:(:(:( Quote
anna10025 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Poprosze o link do NK , mam zamiar napisać do niej wiadomość , nie będzie ona miła, oczywiście na swoją odpowiedzialność. Quote
Recommended Posts