Tigraa Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 kurrrrrde:angryy: :flaming: normalnie tylko sie zatrzelic,ja juz nie wiem co robic,gdzie szukac pomocy Quote
zombie Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Juz napisałam na forum też, tu jest trochę ludzi z Radomia i bardzo dobrze ,że watek na Wyborczej został założony. Muszą oni też pisać jak najwięcej. Ale tchórze z tych s.......ów , teraz ze strachu usypiają bezbronne zwierzęta , Boszee , to dopiero trzeba nie mieć za grosz przyzwoitości.:mad: Współczuję rodzinom. Trzymam kciuki za całą sprawę. Jeszcze można napisać do Patrol Interwencyjny Opieki nad Zwierzętami, juz poszły listy odnośnie Płocka i Kielc, oni na razie nie są w stanie faktycznie pomóc ale będą w przyszłości podejmować konkretniejsze działania. Pozdr Quote
puli Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 A nie da sie zmolestować TOZu+Wet.Woj.?On ma prawo do kontroli schronu Quote
Tigraa Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Jesli chodzi o weta powiatowego to podobno byl na kontroli i nie zauwazyl niczego nieprawidlowego.A TOZ-hmmm..... Quote
AlmaMater Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Niech jakaś organizacja ochrony zwierząt zawiadomi prokuraturę: psami prokuratorzy się nie przejmą, :mad: ale niszczenie dokumentacji to juz poważne przestępstwo :mad: Quote
ARKA Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 AlmaMater napisał(a):Niech jakaś organizacja ochrony zwierząt zawiadomi prokuraturę: psami prokuratorzy się nie przejmą, :mad: ale niszczenie dokumentacji to juz poważne przestępstwo :mad: Chyba zartujesz? Nie ma kart psow i psow nie ma, to jakie przestepstwo udowodnisz,TY? Znasz ta osobe co pisze tam na forum? Zamiast pisac niech sklada doniesienie do prokuratury!! Po co organizacja potrzebna? Kazdy moze to zrobic co winien zrobic!! Quote
AlmaMater Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 ARKA napisał(a): Znasz ta osobe co pisze tam na forum? Zamiast pisac niech sklada doniesienie do prokuratury!! Po co organizacja potrzebna? Kazdy moze to zrobic co winien zrobic!! Niestety nie znam tej osoby. Szkoda, że zamiast pisać na forum nie zawiadamia prokuratora, ale pewnie nie wierzy w celowośc takiego działania. Trudno jej się dziwić. Quote
Aga_Mazury Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ania....i co z tym p..........nym Radiomiem...czekamy jeszcze?...bo szlag trafia i njachętniej to trzeba by tam pojechać i ich za włosy wywlec zza ich tych biurek.....i wrzucic do boksów z jakimiś agresorami (tam gdzie Hektora wrzucili)...poprostu ja już nie wyrabiam jak czytam takie rzeczy.... Quote
enia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Skąd ja to znam???!!!! ile jeszcze takich umieralni?????????? kiedy winni za to odpowiedzą?????????:angryy::angryy::angryy: dlaczego mordercy są bezkarni????? ktoś wie?????:angryy::angryy::angryy: Quote
ekardas Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Podaję Wam namiary do TVN24 -dział współpracy z widzami e-mail [email protected] oraz Superwizjer- [email protected] Nie moze być tak!!!!!! żyjemy w państwie prawa piszcie pozdrawiam Quote
Teba Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Tylko jak im udowodnić to, że zabili psy i zniszczyli ich karty? tak na serio to do tvn'u można napisać o większości schronik- Radom, Węgrów, Płock... i wiele wiele innych.... w Płocku też jest tragicznie :angryy: Quote
Tigraa Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='ekardas']Podaję Wam namiary do TVN24 -dział współpracy z widzami e-mail [email protected] oraz Superwizjer- [email protected] Nie moze być tak!!!!!! żyjemy w państwie prawa piszcie pozdrawiam Niestety nie zyjemy w panstwie prawa,przekonalam sie o tym na wlasnej skorze.ARKO a nie sądzisz ze ten czlowiek co napisal moze sie bac?Mysle ze to pracownik schronu i boi sie o utrate pracy tym bardziej ze wiem,ze kierownik ich zastrasza i szantazuje,maja siedziec cicho i sie nie odzywac i z nami sie nie zadawac:angryy: wiesz jak trudno jest o prace w Radomiu?A jak ma na utrzymaniu jakies dzieci i jest jedynym zywicielem rodziny?Ja to rozumiem i wiem co taki zaszczuty czlowiek moze czuc. Quote
Teba Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Czasami chciałabym móc dać pracę osobom, które jej naprawdę potrzebują, lub chociaż móc pomóc coś załatwić... :( biedny facet- musi się tam strasznie czuć i męczyć :( Quote
Mysia_ Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 ***** :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: co tu robić.... :shake: Quote
Guciek Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=41864060&v=2&s=0 cały watek na gazecie Quote
malagos Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 A ja się cieszę, że jednak kij w mrowisko :cool1: Quote
Mysia_ Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 malagos napisał(a):A ja się cieszę, że jednak kij w mrowisko :cool1: moze coś z tego będzie.... :roll: Quote
zombie Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Piszcie dziewczyny na to forum radomskiej wyborczej, to jest zawsze grzebanie w tym szaleństwie. Jeśli nawet ludzie z Torunia to czytają, to trzeba to robić. I h..j w dupę temu dziadowi i jego podwładnym bez serca. Quote
Tigraa Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 zombie jest w schronisku kilku pracownikow bardzo kochajacych zwierzeta.Ale kierownik to ................... (wstawic wlasciwe slowo):mad: Quote
Guciek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Tylko dlaczego niektorzy maja za złe wstawienie fotek pogryzionej Łatki i Bruno po amputacji (wiem, przymusowej, ale sączek przymusowy nie był!) ? :rolleyes: :roll: Quote
Tigraa Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Gucio napisał(a):Tylko dlaczego niektorzy maja za złe wstawienie fotek pogryzionej Łatki i Bruno po amputacji (wiem, przymusowej, ale sączek przymusowy nie był!) ? :rolleyes: :roll: nie ja:shake: Quote
Recommended Posts