Jump to content
Dogomania

Owczarki ze śmietnika w Radomiu - Ares już w domu, Mars czeka nadal.

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malibo57']Jemu wyraźnie coś dolega, oprócz życia. Musi go wet porządnie obadać.[/QUOTE]

Mam nadzieję że to bardziej kondycja z powodu zamknięcia , utraty Pana, lub mrozu . Chocia obawiam się "zespołu konskiego ogona " ,po tym jak układa tylne łapy . Ale nie jestem wetem i pewnie się mylę.

Posted

Mal, możesz dac mi swój adres mailowy, to prześlę zdjęcie paragonu za smycze??? Trochę niewyraźne, bo z telefonu.
Nie dopisałam wcześniej, smycze i obroże parciane firmy dingo. Naprawdę konkretne - wystarczające i tańsze od skórzanych,

Posted

Trochę mnie nie było i mam dużo do nadrobienia.

Wpłaciłem dwa razy po 20 z rozpędu. Dlatego proszę o zrobienie z jednej wpłaty deklaracji jednorazowej jeśli to nie problem. A w styczniu wpłacę normalnie.

Posted

Cajbus...to nadrabiaj, bo jak zauważysz z dwóch owczarków zrobiły nam się trzy :)
Musisz sie wypowiedzieć, czy zgadzasz się, abypieniądze jakie są zbierane na Marsa i Aresa również słyżyły trzeciemu onkowi Odynowi z Konstancina.

Posted

A mnie chyba coś rozkłada :(
Jakiś katar i ból gardła - a jutro MUSZĘ być jak najbardziej sprawna....:(
ech...nie mogłam wcześniej chorować?
Ale śliczne owczareczki, nic się nie martwcie...nawet jakbym miała ze 40stopni gorączki to jutro jedziemy.

Posted

Monday, trzymaj się, weź jakieś leki i wygrzej się, żebyś nie przepłaciła tej podróży zdrowiem? A może Tuli mąż będzie jechal do Krakowa, to wziąłby malucha, przecież od Mielca do Krakowa też daleko.

Posted

[quote name='Monday']Cajbus...to nadrabiaj, bo jak zauważysz z dwóch owczarków zrobiły nam się trzy :)
Musisz sie wypowiedzieć, czy zgadzasz się, abypieniądze jakie są zbierane na Marsa i Aresa również słyżyły trzeciemu onkowi Odynowi z Konstancina.[/QUOTE]

Byłem pewny, że tak będzie. A co ja mogę powiedzieć. Oczywiście, że tak.

Posted

Rozmawiałam z panią Joasią, ma namiary na Mal, Mal ma namiary na panią Joasię.
Jest prośba od pani Joasi o potwierdzenie godziny ew. przyjazdu Marsa i Aresa do hotelu. Monday, może się z nią skontaktujesz? Psy muszą mieć książeczki zdrowia, odrobaczenie i szczepienia. Taki przepis. No, i karmę.
Odyn jedzie w drugi dzień świąt z Pati-c, odwrotnym kursem przyjedzie Kaj.

Posted

Jutro rano zadzwonię do pani z MIelca...muszą mieć karmę???
To ja nic nie wiem :( Ja wiozę same owczarki...bez karmy.
Książeczki chyba będą na nich czekały w schronisku...książeczki albo karty, w których będzie cała dokumentacja medyczna.
W schronisku planuję być przed 7 rano

Posted

red, trzeba mieć karmę? Może tam jakąś pani ma....a z czasem zamówi się jakaś z dostawą do pani.
Napisz mi smsa nawet jutro rano, bo ja już odkładam komputer i spać idę.
Jutro mnie czeka ciężki dzień.

Posted

Cieszę się ogromnie , że na tym wątku działa tylu cudownych ludzi , że jest możliwa pomoc dla tych sponiewieranych staruszków . Oczywiście to wspaniale , że możemy pomóc jeszcze trzeciemu . Imię świetne , choć na pierwszy rzut oka odczytałam jako Odys , myślałam tylko , że literki się podmieniły .

Posted

Cieszę się że już jadą ,że czeka na nich lepszy swiat. :loveu:Dziękuję Wam wszystkim za pomoc dla nich .Trzymam kciuki , i życzę szerokiej drogi.:lol:

Posted

karmę można dosłać, lub dodatkowo opłacać. Mam akurat trochę karmy dla psów starszych, więc na razie nie ma problemu. Jeżeli jest problem z zaszczepieniem, to też sobie poradzę. Tylko w tym momencie jestem mało mobilna, ze względu na niską temp-np...i sporo pracy. hotel

Posted

[quote name='Monday']Jutro rano zadzwonię do pani z MIelca...muszą mieć karmę???
To ja nic nie wiem :( Ja wiozę same owczarki...bez karmy.
Książeczki chyba będą na nich czekały w schronisku...książeczki albo karty, w których będzie cała dokumentacja medyczna.
W schronisku planuję być przed 7 rano[/QUOTE]Nic o karmie nie wiedziałam. Pieski mają mieć karmę wliczoną do opłaty za pobyt, chyba że ktoś chce płacić mniej i dostarczać karmę. Nie wiem czy rano tak wcześnie pracownik będzie miał dostęp do suchej karmy. U nas nie ma książeczek zdrowia, są tylko zaświadczenia o szczepieniach.