Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

FredziaFredzia napisał(a):

A pies może być wystawiany w klasie championów po 8 roku życia? (już weteran?)

z tego co mi wiadomo to nie, ale musisz sprawdzić. jak zgłaszałam to zawsze były obostrzenia w klasie championów DO 8 lat

Posted

Sprawdziłam w regulaminie ZKWP i "Dla klas otwartej, użytkowej, championów i weteranów nie określa się górnej granicy wieku. " Czyli można. :)
andromeda - narazie nie robiłam, dlatego nie wstawiam nic... Za gorąco na spacery w dzień, a wieczorem już szarówka. ;)

Posted

[quote name='Jaga.']z tego co mi wiadomo to nie, ale musisz sprawdzić. jak zgłaszałam to zawsze były obostrzenia w klasie championów DO 8 lat
Nie ma żadnych obostrzeń.

Mała prywata:smile:

ZAPRASZAM!!!!
Następny bazarek, którego jestem wspólzałozycielem;-)
http://www.dogomania.pl/threads/213486-KOLCZYKI-KOLCZYKI-I....-JESZCZE-RAZ-KOLCZYKI!-Do-8.9.2011-g.-24.00?p=17510586#post17510586

Zapraszam do zakupów, licytowania,podnoszenia...

pzdr.

Posted

Mam prośbę do korzystających z facebooka! Osoba która zagłosuje ma szansę na nagrody, a kiedy zagłosuje na mnie - i ja mam szansę coś wygrać.
[URL]http://apps.facebook.com/zostandziewczynakmag/zdjecia/2299[/URL] - kliknijcie tam na stronie pod moim zdjęciem (w czarnej skórce w krótkich spodenkach) lubię to. :) Moje zdjęcie podpisane Anita W.

Posted

Ale to tylko na chwilę, później możesz do niego wrócić. Vectra, dziękuję!

Wstawiam zdjęcia z uwaga - 3 lipca. Zupełnie o nich zapomniałam, to są te obiecane "zbożowe". ;)

Grupa z Nowogardu (Pepper się nie wgramolił na piach):

Eris

Negro

CDN...

Posted

[FONT=Georgia]Witam :cool3:
Przyszłam sobie zobaczyć Twojego samo-jedzącego się psa i muszę przyznać że robi wrażenie...zresztą jak każdy zadbany psiak tej rasy, są śliczne :loveu::loveu: wyglądają jak duże pluszaki
[/FONT]

Posted

deer_1987 napisał(a):
A na koncu moj ulubieniec :loveu:

Doczekałaś się. :razz:

Kasi i Lena napisał(a):
Wpadam z rewizytą :)
Przepiękny ten Twój psiak. Taki majestatyczny i dostojny.

Dziękuję.:loveu:

Tekla64 napisał(a):
Eris na jednym ze zdjec na cos polowal czy ino chcial zwrocic uwage???

Na którym?

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Witam :cool3:
Przyszłam sobie zobaczyć Twojego samo-jedzącego się psa i muszę przyznać że robi wrażenie...zresztą jak każdy zadbany psiak tej rasy, są śliczne :loveu::loveu: wyglądają jak duże pluszaki
[/FONT]

Samo-jedzący... Dobre! Ale grunt że nie zamieniłaś d z b, bo niektórzy pytając o rasę słyszą samoje....b.:diabloti:

Saththa napisał(a):
http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/117326093.jpg hehehe wygląda jak "niskopodwoziowy":)
http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/117326092.jpg nie tylko laba uwierz mi na słowo :lol:

Piekne zdjęcia;)

Patrząc na Tazza w galerii, wierzę! A ja zamiast robić Erisowi wtedy zdjęcia to się śmiałam, czemu tak stoi (to jest pod górkę) - a trwało to dłuższą chwilę. ;)

monia&nero napisał(a):
Witam!
Eris jest cudny! Taki mięciutki i puchaty! Nic tylko przytulać:loveu::loveu::loveu:
Samoyedy są piękne a jaki mają charakter?

Dziękuję, a jeśli chodzi o charakter samoyeda... Każdemu bym poleciła, pies lubiący wszystko i wszystkich, psy, koty itd.. Rzadko zdarzają się wyjątki że jest inny. Jedynym minusem dla ludzi jest to, że gubi włos.

Posted

FredziaFredzia napisał(a):

Samo-jedzący... Dobre! Ale grunt że nie zamieniłaś d z b, bo niektórzy pytając o rasę słyszą samoje....b.:diabloti:

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: też mi zdarza sie tak mówić...ale tu nie chciałam być wulgarna ;)[/FONT]