Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber napisał(a):
Śliczne te zdjęcia w zbożu :). A, że jamnior jest władcą watahy ;) to jakoś mnie niespecjalnie zdziwiło :D

Twoje też rządzą? :cool3:

ania90 napisał(a):
o ile psiakow:evil_lol:

To nam się udało, że się zgraliśmy, był super spacer. :)

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: też mi zdarza sie tak mówić...ale tu nie chciałam być wulgarna ;)[/FONT]

No chyba że tak. :diabloti:

Tekla64 napisał(a):
http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/117326093.jpg

na tym !!!
cudnie tu wyglada
ale on w ogole jest piekny

Aaa, nie on tu tylko tak stanął bo było pod górkę... I chyba mu było wygodnie. :lol: Dziękuję. :loveu:

Tu z 6 września, na snopku.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dla mnie, laika zdjęciowego to super komplement - dziękuję! :loveu:

Od długiego czasu urzekają mnie buldogi francuskie i bostony, ale jak zobaczyłam te dwie odmiany kolorystyczne buldożków, to zaczęłam się zastanawiać, czy są takie w Polsce:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Hodowla Gal-Bull ma rudą suczkę :eviltong:[/FONT]

pobiegłam na stronę hodowli ale śliczności:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

monia&nero napisał(a):
pobiegłam na stronę hodowli ale śliczności:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[FONT=Georgia]Rude zwierzęta to moje zboczenie...kiedyś też szukałam po polskich hodowlach rudych buldożerów. Jakaś jeszcze hodowla ma rude stworzonko ale niestety nie pamięta która.[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Rude zwierzęta to moje zboczenie...kiedyś też szukałam po polskich hodowlach rudych buldożerów. Jakaś jeszcze hodowla ma rude stworzonko ale niestety nie pamięta która.[/FONT]

Ja tak samo uwielbiam rudzielce - mam 2 rude jamniki, ale niestety nie ma rudych dobermanów :( :lol:

Posted

Amber napisał(a):
Ja tak samo uwielbiam rudzielce - mam 2 rude jamniki, ale niestety nie ma rudych dobermanów :( :lol:

Twoja czekoladka Ci wpada miejscami pod rudy - łapy np. :cool3:
Ja mam bzika na białe... Dlatego tamten rudasek mi się podobał, przez te białe znaczenia :loveu:

Posted

Wiem, że o nią chodziło, ale nie wiem o co dokładnie pytasz. ;)
Napiszę coś więcej... Malutka jest z hodowli Alikana, jest wstępnie zarezerwowana przez rodzinę z Niemiec którzy mają się zdecydować do przyszłego weekendu. Ja w tym czasie bardzo intensywnie się zastanawiam, czy dam radę, ale szczerze mówiąc mała skradła moje serce i nawet jak nie będzie u mnie, to będę starała się dowiadywać co i jak, czy jest wystawiana itd. ;)