FredziaFredzia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Amber napisał(a):Śliczne te zdjęcia w zbożu :). A, że jamnior jest władcą watahy ;) to jakoś mnie niespecjalnie zdziwiło :D Twoje też rządzą? :cool3: ania90 napisał(a):o ile psiakow:evil_lol: To nam się udało, że się zgraliśmy, był super spacer. :) jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: też mi zdarza sie tak mówić...ale tu nie chciałam być wulgarna ;)[/FONT] No chyba że tak. :diabloti: Tekla64 napisał(a):http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/117326093.jpg na tym !!! cudnie tu wyglada ale on w ogole jest piekny Aaa, nie on tu tylko tak stanął bo było pod górkę... I chyba mu było wygodnie. :lol: Dziękuję. :loveu: Tu z 6 września, na snopku. Quote
taxelina Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/117562704.jpg piekne kolorystycznie! Quote
FredziaFredzia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Dla mnie, laika zdjęciowego to super komplement - dziękuję! :loveu: Od długiego czasu urzekają mnie buldogi francuskie i bostony, ale jak zobaczyłam te dwie odmiany kolorystyczne buldożków, to zaczęłam się zastanawiać, czy są takie w Polsce: Quote
Kasi i Lena Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja gdzieś u nas białego widziałam. Ale ten na fotce jest chyba biszkoptowy? Quote
FredziaFredzia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Tak, biszkopcik. Ale ten rudy... :loveu: Quote
monia&nero Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 białaski z łatami można spotkać bardzo często ale całego takiego białaska to raczej rzadko. Rudaska jeszcze nigdy nie widziałam a szkoda bo piękny jest :) Quote
jonQuilla Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [FONT=Georgia]Hodowla Gal-Bull ma rudą suczkę :eviltong:[/FONT] Quote
monia&nero Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Hodowla Gal-Bull ma rudą suczkę :eviltong:[/FONT] pobiegłam na stronę hodowli ale śliczności:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 monia&nero napisał(a):pobiegłam na stronę hodowli ale śliczności:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Georgia]Rude zwierzęta to moje zboczenie...kiedyś też szukałam po polskich hodowlach rudych buldożerów. Jakaś jeszcze hodowla ma rude stworzonko ale niestety nie pamięta która.[/FONT] Quote
FredziaFredzia Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Ale ten drugi to nie biały - to biszkopcik!:cool3: Też pobiegłam na stronę hodowli - i ona urodzona u nich jest!:razz: Quote
Amber Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Rude zwierzęta to moje zboczenie...kiedyś też szukałam po polskich hodowlach rudych buldożerów. Jakaś jeszcze hodowla ma rude stworzonko ale niestety nie pamięta która.[/FONT] Ja tak samo uwielbiam rudzielce - mam 2 rude jamniki, ale niestety nie ma rudych dobermanów :( :lol: Quote
FredziaFredzia Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Amber napisał(a):Ja tak samo uwielbiam rudzielce - mam 2 rude jamniki, ale niestety nie ma rudych dobermanów :( :lol: Twoja czekoladka Ci wpada miejscami pod rudy - łapy np. :cool3: Ja mam bzika na białe... Dlatego tamten rudasek mi się podobał, przez te białe znaczenia :loveu: Quote
Amber Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Ja najbardziej lubię połączenie rudy + biały, ale łaciatych jamników nie ma (tj. są ale w USA ;) )... Nie mówiąc o dobkach :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Aż też sprawdziłam połączenie jamnika rudy + biały - fajnie wygląda! Uwaga... Niespodzianka! Do przyszłego weekendu będę wiedziała, czy ta malizna jest moja. :loveu: Quote
taxelina Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Wow! To trzymamy kciuki! a coPeppar na to? :D Quote
Kasi i Lena Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Śliczny maluszek, trzymam kciuki żeby do Ciebie trafił. Quote
jonQuilla Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [FONT=Georgia]cudak! :loveu::loveu: trzymam kciuki żeby się do Was wprowadził[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Uroki posiadania labradora :cool3: http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/117326092.jpg [FONT="Comic Sans MS"]Nie tylko labradora :evil_lol: Trzymam kciuki za maluszka, śliczny jest :loveu:[/FONT] Quote
darii_iia Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Aajajaj, trzymam kciuuki aby się udało. ! ! ! :) Maluuszek śliiczny. :loveu: Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 O mój boże :o :mdleje: Ale jak to?:lol: Quote
FredziaFredzia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Saththa napisał(a):O mój boże :o :mdleje: Ale jak to?:lol: Co jak to? :razz: Quote
Saththa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Co jak to? :razz: noooo malenstwo, nie domyslna Ty;) Quote
FredziaFredzia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Wiem, że o nią chodziło, ale nie wiem o co dokładnie pytasz. ;) Napiszę coś więcej... Malutka jest z hodowli Alikana, jest wstępnie zarezerwowana przez rodzinę z Niemiec którzy mają się zdecydować do przyszłego weekendu. Ja w tym czasie bardzo intensywnie się zastanawiam, czy dam radę, ale szczerze mówiąc mała skradła moje serce i nawet jak nie będzie u mnie, to będę starała się dowiadywać co i jak, czy jest wystawiana itd. ;) Quote
Recommended Posts