Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za gratulacje! Opłacił się wyjazd, poza tym była super ekipa samoyedowa - i nie tylko. :) A zapomniałam o nocy meteorytów a na pewno byłoby widać. :oops:

Eris w Sopocie:

WSTAWIAM LINK DO FOTORELACJI Z SOBOTY : https://picasaweb.google.com/fredziae/Sopot130811CACIB?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPygha3dkv_SlwE&feat=directlink

Jakby coś nie działało z linkiem albo picasą, pisać!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='FredziaFredzia']No to wróciliśmy, mega padnięci po weekendzie.
Eris w Sopocie - I lokata, ocena doskonała, CWC, res. CACIB! (który przechodzi u championów w CAC jak mnie poinformowała mychaaaaa i tak jak też mi powiedziała - nie wiedziałam jak robić intera - zaczęlimy INTERCHAMPIONAT!)
Chyba że mam złe informacje. Może ktoś mógłby mi to wytłumaczyć dokładnie, kiedy pies ma intera?
A wam jak poszło, wystawiający w Sopocie? :)
r.CACIB nie może przejśc w CAC. On może jedynie przejśc w CACIB;)
Interchampion - 4xCACIB od 3 różnych sędziów + odstęp rok i 1 dzień.

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']r.CACIB nie może przejśc w CAC. On może jedynie przejśc w CACIB;)
Interchampion - 4xCACIB od 3 różnych sędziów + odstęp rok i 1 dzień.

Pzdr.[/QUOTE]

No właśnie haha mychaaaaa mówiła, że res. CACIB przechodzi u Was w CACIBA bo Eris jest championem :eviltong:
I zdaje się tylko 2 CACIBY mogą pochodzić z kraju, w którym pies jest zarejestrowany :hmmmm:

Posted

[quote name='Doggerek']Dzięki :loveu: mój briardzik załapał się na jedną fotkę, mogę ją podkraść ?

Może jakieś fotki z BOG I ?

Nie ma problemu. ;) A BOG żadnych nie mam, nie zostałam na nich już.

[quote name='deer_1987']a grupy 4 nie masz w ogole? :(

Jest kilka nawet, w tym jedna przecudna czekoladka gdzieś pod koniec. :cool3:

[quote name='Asiaczek']Kradnę 2 fotki z baskami, OK?

Nie ma problemu :)

[quote name='Amber']Wielkie gratulacje :klacz: Zdjęcia fajne, nawet jeden dobek ci się złapał w obiektyw :)

Dziękuję za gratulacje! Dobki w niedzielę były, więc ten jeden to rodzynek. :lol:

[quote name='mychaaaaa']https://lh3.googleusercontent.com/-EgnJFMoT1tM/Tkla1WskRbI/AAAAAAAAA-w/mDwlfuhBQ64/s720/Wystawa%252520Sopot%252520%252528137%252529.JPG aaaaaa jaki śliczny mój Hanuś :loveu: kradnę tą fotkę! Ja mam dużo fotek z Eriska, wybierz coś sobie :) http://s1104.photobucket.com/albums/h339/paulinkax89/CACIB%20Sopot%202011%20samoyeds/
a jutro wrzucę link do albumu ze wszystkimi fotkami :)

Wybrałam, chyba wszystkie. :lol: I kradnę! A linka z samoyedami zapisałam.

[quote name='Maalwi']Graatkii! Piękny Eris!
dzięki Asiu za wytłumaczenie,mnie też to głowiło ;)

Dziękuję Maalwi!

[quote name='mychaaaaa']No właśnie haha mychaaaaa mówiła, że res. CACIB przechodzi u Was w CACIBA bo Eris jest championem :eviltong:
I zdaje się tylko 2 CACIBY mogą pochodzić z kraju, w którym pies jest zarejestrowany :hmmmm:

No chodziło mi o CACIB, źle zapisałam. :oops:

Jeszcze raz wstawiam linka do fotorelacji z soboty: https://picasaweb.google.com/fredzia...eat=directlink

Posted

[quote name='mychaaaaa']No właśnie haha mychaaaaa mówiła, że res. CACIB przechodzi u Was w CACIBA bo Eris jest championem :eviltong:
I zdaje się tylko 2 CACIBY mogą pochodzić z kraju, w którym pies jest zarejestrowany :hmmmm:[/QUOTE]
Ale to czy pies jest championem czy nie, nie ma nic do rzeczy.

res.Cacib przechodzi w Cacib jeśli pies, który dostał na tej wystawie pełnego Caciba jest już Interchampionem.

Można liczyć na fotorelację z niedzieli? :>

Posted

[quote name='Squ']Ale to czy pies jest championem czy nie, nie ma nic do rzeczy.
res.Cacib przechodzi w Cacib jeśli pies, który dostał na tej wystawie pełnego Caciba jest już Interchampionem.[/QUOTE]

aaaha, w ten sposób! a tego nie wiedziałam :eviltong: ale my jesteśmy na etapie kończenia młodzieżowego championa Polski, więc wszystko przed nami :eviltong:

Posted

[quote name='Squ']Ale to czy pies jest championem czy nie, nie ma nic do rzeczy.

res.Cacib przechodzi w Cacib jeśli pies, który dostał na tej wystawie pełnego Caciba jest już Interchampionem.

[/QUOTE]

dokładnie tak jest. jeśli pies który dostał Cacib ma intera to zaczęliście interchampionat - macie res cacib na prawach caciba :)

a swoją drogą gratuluję :loveu: świetnie Wam poszło, zdjęcia też rewelacyjne :loveu:

Posted

Maalwi napisał(a):
Graatkii! Piękny Eris!
dzięki Asiu za wytłumaczenie,mnie też to głowiło ;)

Nie ma sprawy...

mychaaaaa napisał(a):
No właśnie haha mychaaaaa mówiła, że res. CACIB przechodzi u Was w CACIBA bo Eris jest championem :eviltong:

Chyba ten przepis, że 2 CACIB'y musza pochodzić z kraju zarejestrowania psa tez juz nie obowiązuje...

Pzdr.

Maalwi napisał(a):
A ja dalej tego nie ogarniam za głupia jestem hahaha :D

Posted

ale śliczny łysolek ;):loveu:

inter - 4 CACIBY w tym dwa zza granicy z dwoch roznych krajow od 4 roznych sedziow w odstepie minimum 1 roku i to wszytsko.

nie ma znaczenia z jakich krajów masz CACIB, nie musi być nawet z Pl - jak nie chcesz ;) ale maksimum 2 mogą być z pl a 2 z innych krajów