Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Coś się dzieje u Łaciatka?
Bo o kapieli to wiem;)

pzdr.

Nic narazie, jutro koniec bazarku to i pieniądze na weterynarza niedługo będą. Może wtedy coś ruszy. ;)

Tekla64 napisał(a):
no znowu jestem na biezaco i mimo ze juz spoznione to jednak szczere gratulacje
zdjecia boskie a bialy jak zwykle cudny
przekonalam sie po wizycie tej barwy psa ze mialabym problemy z zadomowieniem czegos tak bialego u siebie
ale se choc odbije u ciebie patrzac na fotki

Dziękuję za gratulacje! Patrz ile chcesz, podesłać Ci go na tydzień? :cool3:

ania90 napisał(a):
slicznie sie prezentuje Eris:)

Dziękuję!:loveu:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Chociaż z drugiej strony samoyedy kocham też za uwielbienie do dyskusji (po wydaniu polecenia często jest najpierw charakterystyczne "uuuuuuu...", po czym dopiero kiedy zobaczy że mówię poważnie, wykonuje je :lol:)

no wiesz co :eviltong: mi się trafił na prawdę jakiś fenomen co nie ma za dużo do powiedzenia :eviltong: cichutki jak mysz pod miotłą ;) ciut jak nie samoyed :evil_lol:

mychaaaa, no za duża nie była :diabloti:, jednak Panu się spodobał - opisał go pięknie.

I to jest najważniejsze :) na zdjęciach Eris ładnie się prezentuje. Ja jestem pod wrażeniem jego włosa :loveu: nasz Hanisek wymienił już włos na dorosły, ale podszerstek jeszcze uzupełnia ;)

Posted

deer_1987

Będą zdjęcia jak porobię, na razie jeździmy z Erisem rowerem wieczorami, Pepper by nie dogonił, dlatego nawet zdjęć nie robię. ;)

Jaga.
Dla chcącego nic trudnego! :evil_lol:

mychaaaa

Sporo w stawce psów teraz będzie, 13 samoyedów! Kilka lat temu 6 to był tłok :lol:
A Hanisia zdjęcia widziałam ostatnie, widać że ma już piękny włos. A do rozgadania się ma jeszcze czas. :cool3:

Będą 2 cirneco dell'etna w Sopocie, to pójdę nacieszyć oko! ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']mychaaaa
Sporo w stawce psów teraz będzie, 13 samoyedów! Kilka lat temu 6 to był tłok :lol:
A Hanisia zdjęcia widziałam ostatnie, widać że ma już piękny włos. A do rozgadania się ma jeszcze czas. :cool3:

no dokładnie, aż się zdziwiłam :eviltong: no i akurat my mamy konkurenta w klasie :) i to znów Aikena. Przegraliśmy z nim w Nowym Dworze Mazowieckim gdy Honey całkowicie wyłysiał dzień przed wystawą i wyglądał okropnie :evil_lol:
i będę Erisowi dopingować :multi:

Będą 2 cirneco dell'etna w Sopocie, to pójdę nacieszyć oko! ;)

ej, to pójdziemy razem ;)

Posted

Też będziemy wam dopingować! W końcu będę miała okazję wymiziać Twojego futrzastego - no i tą mniej futrzastą. :lol:

Okej, one są o 10 więc będziemy miały jeszcze półtorej godziny na oglądanie przed naszym wejściem na ring. :cool3:

Posted

Okej, one są o 10 więc będziemy miały jeszcze półtorej godziny na oglądanie przed naszym wejściem na ring. :cool3:

Ja to dwusetkę z sobą biorę, bo mnie stresuje jak Michał wystawia Hanisa i Haniskowi udzielają się moje nerwy hahahah więc machnę od rana dwusetkę i będę rozluźniona :diabloti::evil_lol: więc można sobie dobrze czas przed wystawianiem zaplanować :D

Ciocia mycha Eriskowi coś smacznego weźmie w prezencie :loveu:

Jak raz pomiziasz Lailę to nie da Ci żyć :eviltong: to Judasz mały, przekupnik ;) byle Erisa nie stłukła, ale na wystawach na ogół jest grzeczna :)

Posted

Może pół litra od razu zrobimy, mam ze sobą jeszcze dwóch kierowców więc nie muszę prowadzić w drodze powrotnej. :lol: Gorzej z wystawianiem moim późniejszym. :diabloti: (oczywiście żartuję, żeby nikt kto to czyta nie pomyślał że pijaczki! ;) )

Oj Erisowi czasem przydałoby się takie stłuczenie od psiej dziewczyny, za często im nos pod ogon wsadza :lol:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Może pół litra od razu zrobimy, mam ze sobą jeszcze dwóch kierowców więc nie muszę prowadzić w drodze powrotnej. :lol: Gorzej z wystawianiem moim późniejszym. :diabloti: (oczywiście żartuję, żeby nikt kto to czyta nie pomyślał że pijaczki! ;) )

Ej! Możemy i pół litra zrobić :D mój Michał kierowca i handler, ja tylko mam dopingować, nie przeszkadzać i nie stresować się, żeby Haniemu się nie udzielało :evil_lol: (a ja nie żartuję haha :evil_lol: taaam zaraz pijaczki... studentki! :diabloti:)

Oj Erisowi czasem przydałoby się takie stłuczenie od psiej dziewczyny, za często im nos pod ogon wsadza :lol:

Mój Honey też taki nie-dżentelmen :roll:
ale cóż... niektórzy V grupę nazywają "szpice i psy prymitywne" - widać coś w tym jest :diabloti:

Posted

Oj dziewczyny tylko się nie rozpijcie na tych wystawach :drink1:
Ja za Was będę trzymała kciuki tym razem na plaży może też z jakim drinkiem z palemką :diabloti: jak pogoda mi dopisze :angryy:

Posted

[quote name='mychaaaaa']studentki! :diabloti:

:diabloti:

Trzymaj trzymaj! Ja zamówiłam pogode na sobotę, zobaczymy czy się uda jak w Szczecinie. :lol:

A teraz mam dla was coś ciekawego, dla miłośników samoyedów (Maalwi, Ty już też!):

Posted

Śmieszna jest. :lol:

My trochę zmieniliśmy plany, okazuje się że będziemy na cały weekend w okolicach półwyspu helskiego, bo nie uśmiechało mi się jechać 5 godzin, pies już zmęczony na wystawie i następne 5 godzin powrotu. ;) Także spędzimy weekend (od piątku do niedzieli) w Jastrzębiej Górze koło Rozewia(której google maps nie wyszukuje:lol:). Więc może się pokażemy też w niedzielę na wystawie, ale tego nie obiecuję. :)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']
A teraz mam dla was coś ciekawego, dla miłośników samoyedów (Maalwi, Ty już też!):

taka skrzynka to już gadżet dla zaawansowanych miłosników samoyedów, ale sama chciałabym mieć taką samą z seterowym:diabloti:

Posted

hahhahaa super skrzynia! :loveu:
Paulina pijaczka przyjeżdża tlyko by pić ot i co! :D
A tak wogóle, to FredziaFredzia, nie byłaś przypadkiem na wystawce w gorzowie??

Posted

Maalwi napisał(a):
Paulina pijaczka przyjeżdża tlyko by pić ot i co! :D

spadówa 8) Paulina korzysta z uroków życia póki może, a Ty jej zazdrościsz, ot i co! :evil_lol:

ja chcę taką skrzynkę! :loveu:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
spadówa 8) Paulina korzysta z uroków życia póki może, a Ty jej zazdrościsz, ot i co! :evil_lol:

ja chcę taką skrzynkę! :loveu:

Hahaha uroki życia ,ale żeś powiedziała :evil_lol:
Jaa zaaaazdroszcze,? no co ty :diabloti:

Posted

Uroki życia i picia. :razz: :diabloti:

Nie, w Gorzowie nie byłam. Czemu pytasz?

hahahaha żeby (legalnie :diabloti:) pić musze jesczze poczekać hahaha

A pytam, bo kręciłam się koło samojedów, i może tam byłaś ;)

Posted

no to i ja z drineczkim w rece bede tryzmac za was kciuki za tyn Sopot hihihi wspomnienia ... dzis to pewnie juz zupelnie co innego jak za moich czasow

skrzynka bomba!!!!

a pic trza !!! ino z umiarem coby na zdrowie wyszlo a nje na kaca hihihi bo to juz choroba

ps
dyc ci pisalam ze moje czarne dziwnie do bialego podchodza wiec tyn tydzien u mnie moglby byc ..... pelen niespodzianek
a jak Eris na inne zwierzatak gospodarskie????
bo do mnie ino wsiowo dobrze nastawione piesy moga hihihi