Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dla mnie najmocniejsze jest z prawej strony pierwsze od góry. Albo trzecie od góry z lewej. :lol: A filmiku nie widziałam. ;)

W nocy w 12 na 13 sierpnia będzie deszcz meteorytów! Mam nadzieję że niebo nie będzie wtedy zachmurzone, fajnie by było zobaczyć.. :)

Posted

Jutro rano go kąpię! Ale tak mi się nie chce że... :siara: Przed Koszalinem w ogóle zrezygnowałam z kąpieli (bo kąpałam przed Szczecinem) - wyczesałam go tylko porządnie. :diabloti:

A Ty już trzymaj za nas kciuki! :cool3:

Posted

Ja już od tygodnia trzymam kciuki co by dobrze poszło :multi:
Tak że proszę ładnie się spisać i nie marudzić tylko śierściatego prać :evil_lol:
Na necie będę dopiero (prawdopodobnie )od środy tak że dopiero w tedy gratulacje prześlę :eviltong:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Dla mnie najmocniejsze jest z prawej strony pierwsze od góry. Albo trzecie od góry z lewej. :lol: A filmiku nie widziałam. ;)

W nocy w 12 na 13 sierpnia będzie deszcz meteorytów! Mam nadzieję że niebo nie będzie wtedy zachmurzone, fajnie by było zobaczyć.. :)[/QUOTE]
No to trzymam kciuki zeby niebo nie bylo zachmurzone!

Posted

No to wróciliśmy, mega padnięci po weekendzie.

Eris w Sopocie - I lokata, ocena doskonała, CWC, res. CACIB! (który przechodzi u championów w CAC jak mnie poinformowała mychaaaaa i tak jak też mi powiedziała - nie wiedziałam jak robić intera - zaczęlimy INTERCHAMPIONAT!)

Chyba że mam złe informacje. Może ktoś mógłby mi to wytłumaczyć dokładnie, kiedy pies ma intera?

A wam jak poszło, wystawiający w Sopocie? :)

Posted

no to mega fajowow ajak w ogole wypad jak pogoda i co i jak tak w kolo sie dzialo bo mam nadzieje ze zdjecia zas pozniej beda????

gratulacje najszczersze !!!! byle tak dalej w dobrym tempie
ciesze sie

Posted

[quote name='FredziaFredzia']No to wróciliśmy, mega padnięci po weekendzie.

Eris w Sopocie - I lokata, ocena doskonała, CWC, res. CACIB! (który przechodzi u championów w CAC jak mnie poinformowała mychaaaaa i tak jak też mi powiedziała - nie wiedziałam jak robić intera - zaczęlimy INTERCHAMPIONAT!)

Chyba że mam złe informacje. Może ktoś mógłby mi to wytłumaczyć dokładnie, kiedy pies ma intera?

A wam jak poszło, wystawiający w Sopocie? :)

mega gratulacje!!!!! czyli wyjazd się opłacił :cool1: my pojechalismy treningowo, lokata III (na 3) ale ocena doskonała ;) konkurenca była w młodzieży duużo starsza ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']
W nocy w 12 na 13 sierpnia będzie deszcz meteorytów! Mam nadzieję że niebo nie będzie wtedy zachmurzone, fajnie by było zobaczyć.. :)

U nas nic nie było widać :-(

[quote name='FredziaFredzia']

GRATULACJE DLA BIAŁASKA!!! :Rose::Rose::Rose: