FredziaFredzia Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Eris na zwierzęta jest bardzo ciekawy, ale z rozsądkiem. Tylko na królika siostry jest podjarany jak wypuszcza go na dwór. ;) Ale nic nie zrobi, tylko jak już to wącha. Quote
FredziaFredzia Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Ciekawostka z serii "psie głupie miny" :lol: Quote
Maalwi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 jakie boskie hahahhaha Az nie sposób wybrac który najlepszy! :D Quote
mychaaaaa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 hahaha świetne ujęcia :grin: gdzieś jest filmik pokazujący jak psy się tak strzepują :) Quote
FredziaFredzia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Dla mnie najmocniejsze jest z prawej strony pierwsze od góry. Albo trzecie od góry z lewej. :lol: A filmiku nie widziałam. ;) W nocy w 12 na 13 sierpnia będzie deszcz meteorytów! Mam nadzieję że niebo nie będzie wtedy zachmurzone, fajnie by było zobaczyć.. :) Quote
gandalf Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Fredzia Ty nam meteorytami nie mydli oczu tylko melduj jak przygotowania do wystawy Eriska idą :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Jutro rano go kąpię! Ale tak mi się nie chce że... :siara: Przed Koszalinem w ogóle zrezygnowałam z kąpieli (bo kąpałam przed Szczecinem) - wyczesałam go tylko porządnie. :diabloti: A Ty już trzymaj za nas kciuki! :cool3: Quote
Jaga. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 boskie :loveu: hahahaha podziwiam Was! ja bym w życiu nie chciała suszyć samka ;) kąpać mogę hihi Quote
gandalf Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ja już od tygodnia trzymam kciuki co by dobrze poszło :multi: Tak że proszę ładnie się spisać i nie marudzić tylko śierściatego prać :evil_lol: Na necie będę dopiero (prawdopodobnie )od środy tak że dopiero w tedy gratulacje prześlę :eviltong: Quote
taxelina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Dla mnie najmocniejsze jest z prawej strony pierwsze od góry. Albo trzecie od góry z lewej. :lol: A filmiku nie widziałam. ;) W nocy w 12 na 13 sierpnia będzie deszcz meteorytów! Mam nadzieję że niebo nie będzie wtedy zachmurzone, fajnie by było zobaczyć.. :)[/QUOTE] No to trzymam kciuki zeby niebo nie bylo zachmurzone! Quote
Paatrycja Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Jeżeli chodzi o te podenca małe i miot w Finlandii, to hodowla ma przydomek Cazaion. Więcej informacji, strona i zdjęcia malców tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/209935-Miot-A-w-hodowli-Cazaion-19.06.11. ;) Zdradzę jeszcze w tajemnicy, że gdzieś za rok, mniej więcej jesień/zima planuję zakup i sprowadzenie do Polski Podenco Ibicenco, jeżeli wszystkie moje plany mi na to pozwolą. ;) Quote
FredziaFredzia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Paatrycja, to może wtedy już się zdecyduję na drugiego psa i może padnie na ibicenco. A wtedy będę się do Ciebie odzywać w sprawie sprowadzenia. ;) Ale to nic nie obiecuję.. Quote
FredziaFredzia Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 No to za chwilę jedziemy! Trzymać kciuki za jutro! :) (Eris czysty i pachnący gotowy do drogi :lol:) Quote
Tekla64 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 no to bedziemy trzymac i milego wypadu juz poza ringiem a tam tez coby milo bylo Quote
AgataP Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 powodzenia jutro! my dopiero teraz wykąpani a ruszamy jutro skoro świt ;) Quote
FredziaFredzia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 No to wróciliśmy, mega padnięci po weekendzie. Eris w Sopocie - I lokata, ocena doskonała, CWC, res. CACIB! (który przechodzi u championów w CAC jak mnie poinformowała mychaaaaa i tak jak też mi powiedziała - nie wiedziałam jak robić intera - zaczęlimy INTERCHAMPIONAT!) Chyba że mam złe informacje. Może ktoś mógłby mi to wytłumaczyć dokładnie, kiedy pies ma intera? A wam jak poszło, wystawiający w Sopocie? :) Quote
Tekla64 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 no to mega fajowow ajak w ogole wypad jak pogoda i co i jak tak w kolo sie dzialo bo mam nadzieje ze zdjecia zas pozniej beda???? gratulacje najszczersze !!!! byle tak dalej w dobrym tempie ciesze sie Quote
FredziaFredzia Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Będą zdjęcia jak się za nie zabiorę, bo jest maaaaaaasa, naprawdę. ;) Quote
AgataP Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='FredziaFredzia']No to wróciliśmy, mega padnięci po weekendzie. Eris w Sopocie - I lokata, ocena doskonała, CWC, res. CACIB! (który przechodzi u championów w CAC jak mnie poinformowała mychaaaaa i tak jak też mi powiedziała - nie wiedziałam jak robić intera - zaczęlimy INTERCHAMPIONAT!) Chyba że mam złe informacje. Może ktoś mógłby mi to wytłumaczyć dokładnie, kiedy pies ma intera? A wam jak poszło, wystawiający w Sopocie? :) mega gratulacje!!!!! czyli wyjazd się opłacił :cool1: my pojechalismy treningowo, lokata III (na 3) ale ocena doskonała ;) konkurenca była w młodzieży duużo starsza ;) Quote
wiki4 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='FredziaFredzia'] W nocy w 12 na 13 sierpnia będzie deszcz meteorytów! Mam nadzieję że niebo nie będzie wtedy zachmurzone, fajnie by było zobaczyć.. :) U nas nic nie było widać :-( [quote name='FredziaFredzia'] Eris w Sopocie - I lokata, ocena doskonała, CWC, res. CACIB! (który przechodzi u championów w CAC jak mnie poinformowała mychaaaaa i tak jak też mi powiedziała - nie wiedziałam jak robić intera - zaczęlimy INTERCHAMPIONAT!) GRATULACJE DLA BIAŁASKA!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Gratulacje :multi::multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A psie miny super :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts