taxelina Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Sto lat!!! Sto lat!!! Cudne to ostatnie zdjecie, masz wiecej? Quote
mychaaaaa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 100 psich lat Eriskowi :loveu: faktycznie zmienił się nie do poznania ;) Quote
gandalf Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 I od nas dużo zdrówka dla Eriska :BIG: Ale Ci chłopak wyrósł :lol: Quote
Saththa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ooooooo masz zdjęcia i się nie dzielisz?;mad: Erisku duzo powodów do machania ogonkiem :) Quote
FredziaFredzia Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Eris pięknie dziękuje za wszystkie miłe słowa! Mam dużo nowych zdjęć, ale jakoś brak czasu do wrzucenia. Jak znajdę dłuższą chwilę to na pewno pokażę - są i z pola w zbożu i z nad morza w tym tygodniu. ;) A i nowinka - wczoraj zawiozłam do związku wniosek o rejestrację przydomka - ciekawe, który przyjmą. W większości są łączenia Anita + Eris :) Quote
Saththa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Eris pięknie dziękuje za wszystkie miłe słowa! Mam dużo nowych zdjęć, ale jakoś brak czasu do wrzucenia. Jak znajdę dłuższą chwilę to na pewno pokażę - są i z pola w zbożu i z nad morza w tym tygodniu. ;) A i nowinka - wczoraj zawiozłam do związku wniosek o rejestrację przydomka - ciekawe, który przyjmą. W większości są łączenia Anita + Eris :) Oooooooo (uwaga błysnę) Planujesz sunię? bo miot dostaje p osuni przydomek prawda?:) Quote
Asiaczek Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Fujifilm finepix. Asiaczku - nie musieliśmy, raczej chcieliśmy - piękne z wyglądu, ale co chwila coś się psuło... Ale jakby nie to to byłoby ekstra - za bramą, podwóreczko było dla psów, kosz nawet na kupy, no boskie. Jasne:) FredziaFredzia napisał(a):ERIS KOŃCZY DZIŚ 7 LAT! :tort: Dla porównania Eris kiedyś (ten z prawej): Nie mogę się nadziwić że to już tyle czasu! Ciut spóźniona, ale zycze cudnych 100 latek w spokoju, z pełna miseczką i ciepłym kocykiem:) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Saththa napisał(a):Oooooooo (uwaga błysnę) Planujesz sunię? bo miot dostaje p osuni przydomek prawda?:) Planuję, ale w dalszej przyszłości - rok, dwa. No i raczej nie samoyed wtedy, bo nie wiem czy się ogarnę z dwoma tak futrzastymi stworami. ;) Quote
Saththa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 FredziaFredzia napisał(a):Planuję, ale w dalszej przyszłości - rok, dwa. No i raczej nie samoyed wtedy, bo nie wiem czy się ogarnę z dwoma tak futrzastymi stworami. ;) Ooo a jaką rase przewidujesz? Albo rasy? Quote
FredziaFredzia Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Jestem zakochana w podenco z ibizy gładkowłosym... ;) Ale to też duży pies, także też nie wiem czy się w końcu na niego zdecyduję. O takim: Quote
taxelina Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Tylko teraz jeszcze jakie to podenco byly :razz: http://i232.photobucket.com/albums/ee79/dirdib/IMG_4546.jpg Quote
FredziaFredzia Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 To już nie to jednak. ;) Ale cirneco dell etna mi się też podoba. Quote
FredziaFredzia Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Podoba mi się w podenco ibicenco i cirneco ta smukłość i delikatność. :razz: Quote
Saththa Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 http://www.eyeonspain.com/userfiles/Podenco%20Ibicenco%202.jpg alez ma długie lapy:) Quote
gandalf Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ale mnie zaskoczyłaś byłam przekonana że jak ktoś raz zostanie szczęśliwym posiadaczem samoyeda to już nigdy na inną rasę nie zamieni :iloveyou: Quote
FredziaFredzia Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Ale ja nie powiedziałam, że nigdy już innego samoyeda nie będę mieć! Po prostu nie wiem czy dam radę sobie z dwoma takimi puchaczami. ;) Kiedyś na pewno zawita drugi samoyed. Nie ma innej opcji. ;) Quote
gandalf Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 No to mnie uspokoiłaś ;) Ja też nie wyobrażam sobie innego sierściatego niż samoyed :loveu: A z dwoma futrami na pewno dała byś sobie radę tym bardziej że suczki nie mają aż tak obfitego :evil_lol: Quote
Maalwi Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Witamy się i od razu składamy życzonka! i widzimy się w Koszalinie hihihi :D Quote
mychaaaaa Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 gandalf napisał(a):Ale mnie zaskoczyłaś byłam przekonana że jak ktoś raz zostanie szczęśliwym posiadaczem samoyeda to już nigdy na inną rasę nie zamieni :iloveyou: Ja też nastawiam się na następnego samojeda za kilka lat :evil_lol: samojedy przebiły u mnie nawet grzywacze ;) Quote
Maalwi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ja też nastawiam się na następnego samojeda za kilka lat :evil_lol: samojedy przebiły u mnie nawet grzywacze ;) ciekawa jaka rasa u mnie przebije grzywy hahah ja się na whippeta czaję a w przyszłosci novą scotię :D Quote
gandalf Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Maalwi poczekaj poczekaj jeszcze trochę naoglądasz się samków i sama za chwilę zostaniesz szczęśliwym posiadaczem samoyeda a jak sama widzisz z grzywkami dogadują się super :evil_lol: Paulina wybór rasy o Tobie dobrze świadczy to znaczy że już jesteś prawdziwą samoyedziarą :diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Podenco Ibicenco i Etna to prawdziwe wyzwanie dla potencjalnego posiadacza.... Pzdr. Quote
Recommended Posts