Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj jest dzień masakryczny..Rano od czwartej spacerowałam z bląkającym sie psem, wezwałam policję ..
Teraz to...
Podajcie numer konta i co wpisać w tytule.
Wpłacę chociaż 10 PLN...
Przepraszam że tylko tyle.................

Lili - ŻYJ!!!

Posted

Jeżeli zbiórka jest na konto fundacyjne, to mozna je oficjalnie podać w pierwszym poście chyba, prawda?
Podajcie proszę!
To ułatwi sprawę!!

Posted

Boję sie o suczkę, moja po takim ukamieniowaniu nie przeżyla, zostały po niej kilkudniowe szczeniaczki. Zwyrodnialec dostal 4 mce aresztu na 2lata w zawieszeniu. Jako oskarzyciel posilkowy nie zgodzilam sie z takim wyrokiem ale sąd podtrzymal swoja decyzję :mad:.
Trzymajmy kciuki za sprawe , radze naglosnić i w media . Może wtedy wyrok bedzie ostrzejszy. Macie nagraną suczke na kamerze ?

Posted

Czy to jest numer konta fundacji do wplat na Lili :

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21
numer konta 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

Lilli trzymaj się tylko !!!! Pomożemy CI !!!

Posted

ick napisał(a):
Czy to jest numer konta fundacji do wplat na Lili :

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21
numer konta 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

Lilli trzymaj się tylko !!!! Pomożemy CI !!!

Wpłaty na Lili kierowac na ten numer do dopiskiem 'darowizna dla Lili' [a przynajmniej przed chwilką sie dowiedziałam, że numer ten jest aktualny, dopisek darwoizna jest konieczny, a skoo numer aktualny, pies fundacyjny, to na logike wplacac tutaj]

Posted

amikat napisał(a):
Padło pytanie o nagranie na kamerze.... Oczywiście nie mamy, ale zrobię to . Ona sienie rusza. Kamera też tylko to udokumentuje.

A mnier możnaby zaprosić TVS i TVN24? Może nagło0śnienie sprawy to dobry pomysł, a napewno wpłaty bedą...

Posted

BoUnTy napisał(a):
A mnier możnaby zaprosić TVS i TVN24? Może nagło0śnienie sprawy to dobry pomysł, a napewno wpłaty bedą...

to chyba rozsądny pomysł, wszyscy powinni się o tym dowiedzieć:-(:-(

Posted

Czasem sił brak, żeby czytać o tych wszystkich nieszczęściach :-(
Co za koszmar...
Biedactwi malutkie...

Ja tez myślę, że dobrze by było sprawę nagłośnić - może wtedy trudniej się będzie zwyrodnialcowi wymknąć od odpowiedzialności