Magnesiatko Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 trish napisał(a):wyslij mi zdjecia Bianki i watek jezeli jest . dzieki http://www.dogomania.pl/forum/f1166/potrzebny-dt-na-czas-rehab-w-katowicach-tylko-2tyg-sunia-nie-moze-przerwac-leczenia-171900/ Jest również w moich sygnaturkach. Ta jasna sunia Quote
kuba123 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 pamiątka z podróży;) początek podróży kierowca bombowca:eviltong: pilot tej ''wycieczki'' Quote
kuba123 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ''pocztówki'' z podróży co to????:-o gdzie oni mnie wywieźli:crazyeye: tak jasno się zrobiło- trzeba się ukryć Quote
kuba123 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 już po wszystkim- ależ zimno ''a w nim armata , o :crazyeye:, jaka wielka...:lying:'' ''widziałam orła cień...'' i samego orła też...:razz: Quote
kuba123 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wracamy :multi::multi::multi: psinka zmęczona jak pięknie... Quote
Glutofia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 trish napisał(a):witam panie , nic sie nie zmienilo czekam na Lili w sobote :) łozko bedzie poscielone a rece przygotowane do głaskow :) chyba mam szczescie ze zadzwonilam do Anety przed afera gazeto-telewizyjna bo jeszcze moglabym pomyslec ze mowice o mnie ... rozumiem wasze obawy ale moge was zapewnic ze oddam cale swoje serce biduli i postaram sie informowac was co nowego u Lili i jak jej samopoczucie dziekuje i pozdrawiam wszystkie dogopanie i dogopanow Ty lepiej ładuj już baterie do aparatu! Przecież ciotki ci tu żyć nie dadzą. Quote
Energy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Glutofia napisał(a):Ty lepiej ładuj już baterie do aparatu! Przecież ciotki ci tu żyć nie dadzą. O tak zgadza się:evil_lol: Quote
trish Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 mysle ze zdjeciowo dam rade - aparat gotowy :) Quote
Cantadorra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Fajny fotoreportaz z wyprawy. No trish, teraz zdjecia, zdjecia i jeszcze raz zdjecia. Ciekawosc nas bedzie zżerać, wiec musisz nam raportowac jak Wam idzie z mala Lili.:evil_lol: Quote
ela40 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Bardzo się Cieszę ze lili ma domek . I bardzo słusznie że u ludzi poleconych. Quote
Elisa Day Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 O kurcze!Ale się cieszę,że Lili ma domek! Jaki to piękny jest piesek!ALe też jakie biedactwo...:( Prosimy zdjęcia, zdjęcia i...relacje~!:-))))) Quote
Jolanta08 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wszyscy cieszymy się z takiego zakończenia.Liluś ,ślicznotko zdrowiej :loveu: ku radości wszystkich. Wierzę,że oprawca Lilii nie będzie miał takiego szczęścia i spotka go zasłużona kara :angryy: Quote
nuleczka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 :bigcool:taaak się cieszę że ta ślicznotka ma domek, ode mnie ma :calus: płakałam przez nią jak głupia, a teraz tylko się cieszyć, i dziękować trzeba osobom które się nią zajęły. Kochani jesteście wielcy!!!!! Quote
Elisa Day Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jasza napisał(a): Ale Bianka ciągle czeka, ma czas do jutra... Czy z bezwladnymi nóżkami trafi do schroniska? Czy cała rehabilitacja pójdzie na marne?:placz: I co z Bianką? Mam nadzieję, że ktoś się znalazł jednak? Quote
TERESA BORCZ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wielka radość że ta mała kupka cierpienia ma wreszcie to na co zasługuje. Mam nadzieję ze nowy domek wynagrodzi po wielokroć jej cierpienia. Postarały się bardzo cioteczki, jak zwykle. :iloveyou::iloveyou::iloveyou: trish :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Teraz jeszcze wszystkie cioteczki i wujkowie muszą się postaraĆ, aby i Michaś gieroj Kostuchny też miał zapewnione to na co zasługuje.:angryy::angryy::mad: Quote
trish Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 dobre wiesci !!!!!!!!!!!!!!!!! :) ktos bedzie zeznawac :loveu: a zle takie ze niestety Lili zostaje jeszcze w klinice :( biedna psina bedzie jeszcze troche w klatce ... ale wiem ze tam wszyscy bardzo dobrze o nia dbaja ... balony i wiwaty beda musialy jeszcze troche poczekac ... :) Quote
bela51 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Klatka dla Michasia !:mad::mad::mad::angryy: Quote
Jasza Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Super, że ktoś się jednak odważył! Brawo! Quote
TERESA BORCZ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nawet jak kliniczna opieka się przedłuży to dla jej dobra. ale ma domeczek. oj widać będzie klata dla kata. Powinno być tych świadków więcej, bo przecież nie ma się czego bać . Ten Michaś F to tchórz, mocny tylko dla małej psinki. Ciekawa jestem czy ten napis na bloku był jemu dedykowany, czy umieszczono to wcześniej? bo to trafne .:-x:-x:bad-word: Quote
Energy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Ciekawa jestem czy ten napis na bloku był jemu dedykowany, czy umieszczono to wcześniej? bo to trafne .:-x:-x:bad-word: Jaki napis??? Quote
Recommended Posts