Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trish napisał(a):
witam panie ,
nic sie nie zmienilo czekam na Lili w sobote :) łozko bedzie poscielone a rece przygotowane do głaskow :) chyba mam szczescie ze zadzwonilam do Anety przed afera gazeto-telewizyjna bo jeszcze moglabym pomyslec ze mowice o mnie ... rozumiem wasze obawy ale moge was zapewnic ze oddam cale swoje serce biduli i postaram sie informowac was co nowego u Lili i jak jej samopoczucie
dziekuje i pozdrawiam wszystkie dogopanie i dogopanow

Ty lepiej ładuj już baterie do aparatu! Przecież ciotki ci tu żyć nie dadzą.

Posted

Wszyscy cieszymy się z takiego zakończenia.Liluś ,ślicznotko zdrowiej :loveu: ku radości wszystkich.
Wierzę,że oprawca Lilii nie będzie miał takiego szczęścia i spotka go zasłużona kara :angryy:

Posted

:bigcool:taaak się cieszę że ta ślicznotka ma domek, ode mnie ma :calus: płakałam przez nią jak głupia, a teraz tylko się cieszyć, i dziękować trzeba osobom które się nią zajęły. Kochani jesteście wielcy!!!!!

Posted

Jasza napisał(a):

Ale Bianka ciągle czeka, ma czas do jutra...
Czy z bezwladnymi nóżkami trafi do schroniska?
Czy cała rehabilitacja pójdzie na marne?:placz:

I co z Bianką? Mam nadzieję, że ktoś się znalazł jednak?

Posted

Wielka radość że ta mała kupka cierpienia ma wreszcie to na co zasługuje. Mam nadzieję ze nowy domek wynagrodzi po wielokroć jej cierpienia. Postarały się bardzo cioteczki, jak zwykle. :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

trish :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Teraz jeszcze wszystkie cioteczki i wujkowie muszą się postaraĆ, aby i Michaś gieroj Kostuchny też miał zapewnione to na co zasługuje.:angryy::angryy::mad:

Posted

dobre wiesci !!!!!!!!!!!!!!!!! :) ktos bedzie zeznawac :loveu: a zle takie ze niestety Lili zostaje jeszcze w klinice :( biedna psina bedzie jeszcze troche w klatce ... ale wiem ze tam wszyscy bardzo dobrze o nia dbaja ... balony i wiwaty beda musialy jeszcze troche poczekac ... :)

Posted

Nawet jak kliniczna opieka się przedłuży to dla jej dobra. ale ma domeczek.

oj widać będzie klata dla kata. Powinno być tych świadków więcej, bo przecież nie ma się czego bać . Ten Michaś F to tchórz, mocny tylko dla małej psinki. Ciekawa jestem czy ten napis na bloku był jemu dedykowany,
czy umieszczono to wcześniej? bo to trafne .:-x:-x:bad-word: