Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kisiaraf napisał(a):
Odwiedzam maleńką bardzo często i wciąż dopinguje. Jak już domek na widoku to będzie dobrze. Trzymaj się!!!! A dla wszystkich opiekujących się Lili OGROMNIASTE PODZIĘKOWANIA!!!!!!

Podziękowania należą się jak najbardziej!!! Jesteście wspaniali!!! :lol:

Posted

trish napisał(a):
rozmawialam z Aneta ona byla u Lili poszla z nia na spacer :) mala zaczyna chciec sie bawic!!!! zaczepiala tez innego psa :) pewnie jak wroci do zdrowia to okaze sie ze to niezla psotka ...

:loveu::loveu::loveu::loveu: Kochana Lilunia :multi::multi::multi::multi:

Posted

Mała "jest lepsza" co nie znaczy "całkiem dobra". Chodzi ale zarzuca jej tyrochę pupką. Na buźce nadal reaguje słabo. Może dlatego ze codziennie sie widzimy to cieszy się na mój widok......a ja na jej choć nie mam ogonka.

Wczoraj był pierwszy dłuższy niż runda na trawniku przed kliniką, spacerek. ;)
Szła dziarsko, chętnie i nawet zaczepiała do zabawy kiedy doberman pokazał jak! Biegała za Agą - widziała że poświęcamy jej uwagę, głaskamy kochamy - to zaufała....

Od kilku dni rehabilitujemy tak jak zalecono. Masaż łapek od góry do doły, najpierw chodzenie ze wspomaganiem teraz juz samodzielnie. Slalom pomiędzy ustawionymi elementami.

Będzie dobrze . Nie mamy wpływu na oko i ucho - ale miejmy nadzieję.
Dzisiaj o 12:00 będzie u małej Beata - psi psycholog. Mała dostanie krople Baha - chcemy jej zresetować te okropne wspomnienie i wyciszyć, uspokoić..
Będzie tez Trish - Lili przyjmuje wizytę MAMY!

Mam nadzieję ze Kuba 123 wklei zdjecia z wczorajszego spacerku!

Posted

wrocilam od malej :) jest cudowna pieknie biega lecz czasali wywraca sie jak trzepie glowa - pewnie przeszkadza jej uszko ... juz widac ze cos slyszy ale reakcja taka ze "wiem ze gdzies dzwoni ale nie wiem gdzie dokladnie " :P niestety tylko na bardzo glosne wysokie tony : gwizdanie i cmokanie ... jest otwarta jak na psa po takich przejsciach i ciekawa swiata . pieknie bawila sie dzisiaj ze stefanem (pies Anety)... robilam zdjecia zaraz bede dodawac... cierpliwosci
niestety musi dalej pozostac w klinice a szkoda bo tutaj czekamy wszyscy bardzo !!!!!!:placz:

Posted

Elisa Day napisał(a):
HURA!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
CZEKAMY NA ZDJĘCIA NASZEJ DZIELNEJ DZIEWCZYNKI:):loveu::loveu::loveu:

chyba posty przeskakują:evil_lol:zdjęcia już są:loveu: