Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elisa Day napisał(a):
Przepraszam, nie chciałam nikogo pominąć w swojej wypowiedzi, ja po prostu wiem, że tu na tym forum wszyscy jesteście wspaniali!

Ale nie masz mnie za co przepraszać ;) Chciałam Ci dodać otuchy. Każdy z nas tutaj na dogo przechodzi przez kolejne etapy: najpierw płaczemy i czujemy się bezradni, a potem zaczynamy działać i jesteśmy w stanie znieść dużo więcej niż nam się wydaje.

Posted

Elisa Day napisał(a):
Wiecie co,ale tego bezdomnego też mi się zrobiło żal...:( Jak można tak kogoś potraktować?!:( Niektórzy jak mają trochę więcej niż na chleb myślą, że są Bóg wie kim:angryy: Nie wspomnę już o wyżywaniu się na bezbronnych zwierzakach, dzieciach, itd...Ech szkoda słów.

:( napewno żal... takie osoby nie mają się gdzie podziać... a teraz jeszcze taka pogoda :(

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Ja też mówiłam, że nie przyzwyczaję się, na poczatku ryczałam jak bóbr. A teraz potrafię wiele znieść, nawet widok roztrzaskanej głowy ONki ze schronu w Olkuszu :-( Na szczęście ta sunia wyzdrowiała już i wierzę, że tak samo będzie z maleńka Lili :loveu::loveu::loveu:

Chyba każdy tak miał na początku - ja też i wiele osób, które znam na początku ryczało jak bobry - teraz nadal jeszcze są chwile, że to się zdaza, ale jesteśmy w stanie dużo więcej znieść, bo ogrom cierpienia jest tak duży, że musimy sie przystosować jesli chcemy z tym walczyc, mimo tego, iż nie raz jest bardzo ciężko...

Posted

No i trudne chwile są wówczas kiedy musimy oddac tymczasowicza, a on tak bardzo chce być czyjś i tak bardzo do nas się garnie...przykre cholernie.
Chociaż jak oddam ludziom tego którego mam obecnie to chyba flaszkę wódki sobie otworzę z powodu dzikiej radości:diabloti:

Posted

Glutofia napisał(a):
No i trudne chwile są wówczas kiedy musimy oddac tymczasowicza, a on tak bardzo chce być czyjś i tak bardzo do nas się garnie...przykre cholernie.
Chociaż jak oddam ludziom tego którego mam obecnie to chyba flaszkę wódki sobie otworzę z powodu dzikiej radości:diabloti:

To tez zalezy, bo do jednego psa przywiazuje sie łatwiej, do innego trudniej.
Ja przeszłam terraz w soboter rozstanie po 8 m-cach i to jeszcze na odległosc 300 km. i choelrnie cięzko to zniosłam - powiedziałam sobie, że ani jednego tymczasowicza wiecej... [no ale sami wiecie jak to bywa:roll:]

Posted

[quote name='amikat']mamy decyzje o odebraniu psa dotychczasowemu właścicielowi!!!!!

mała jedzie jutro rano do domeczku tymczasowego!!!!!!! :multi::multi::multi:

super! Brawo!

Posted

[quote name='amikat']Mamy decyzje o odebraniu psa dotychczasowemu właścicielowi!!!!!

Mała jedzie jutro rano do domeczku tymczasowego!!!!!!! :multi::multi::multi:

Super:multi::multi::multi:wspaniałe wieści:loveu:Tylko czy mała nie miała jechać do DS?([SIZE="1"]chyba, że coś pomieszałam)

Posted

[quote name='Energy']Super:multi::multi::multi:wspaniałe wieści:loveu:Tylko czy mała nie miała jechać do DS?(chyba, że coś pomieszałam)

Z tego co wiem, to DT jest do czasu zakończenia sprawy...potem stanie się DS...