Murka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Górka w boksie (poza jest różnie, czasami wystarczy jakiś powód tylko Górce znany, aby się zniechęciła do nas na parę dni) zachowuje się coraz lepiej, ale szkoda, że tylko wobec nas... Jak była u nas wczoraj Kroook, to Górka nawet nosa nie wyściubiła z budy :-( Pomyślałam, że można by spróbować ją przenieść do boksów zewnętrznych (stamtąd więcej widać, słychać itp.), ale nie mam pojęcia jak na to zareaguje, na pewno początki będą ciężkie, bo teraz ma swój cichy kącik w boksie wewnętrznym i tam się czuje bezpieczna. Poza tym... czas na rozliczenie :( Stan konta na 22 lipiec wynosił +11 zł Wpłaty: 270 zł erka 30 zł Malibo57 Razem: 311 zł Koszty: 300 zł hotelowanie 311 zł - 300 zł = 11 zł Stan konta na 21 sierpień wynosi +11 zł. Quote
obraczus87 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Gdzie sie znajduje aktualne rozliczenie ?? Quote
Poker Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 obraczus87 napisał(a):Gdzie sie znajduje aktualne rozliczenie ?? ja też chcę sprawdzić czy zalegamy i od kiedy ? Quote
Murka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Górka jest bardzo podatna na wpływy... ostatnio towarzyszy jej na wybiegu zwariowany terrier... trochę baliśmy się czy takie towarzystwo będzie odpowiadać lubiącej raczej spokój Górci... ale wyobraźcie sobie, jak ona razem z tym terrierem wredotą biega od boksu do boksu i kłócą się z psami! Tzn. Kłoci się terrier jazgotnik, a Górka to tylko mu towarzyszy, nie ma szans konkurować z tym wariatem, ale coś tam próbuje, hihi. No przezabawnie to wygląda, jakie ona podskoki wyczynia, jak się wczuwa w rolę :lol: Szkoda, że nie chce innych psów naśladować w kwestii zachowania wobec człowieka :roll: Quote
obraczus87 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 obraczus87 napisał(a):Gdzie sie znajduje aktualne rozliczenie ?? Sama siebie zacytuję. proszę napisać mi, gdzie jest AKTUALNE rozliczenie. Quote
gonia66 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='obraczus87']Sama siebie zacytuję. proszę napisać mi, gdzie jest AKTUALNE rozliczenie.[/QUOTE] Dokladnie po to samo tu weszlam, bo zglupialam...juz nawet nie wiem, czy ja na ta sunie wplacam, czy nie...wplaty na Gorke figuruja u mnie na koncie..ale czy na ta sama..??Z pierwszej strony nijak nie wiem o co biega:) CZy jest tez gdzies podany moze sklad deklarujacych wplaty stale na sunie..??Bede wdzieczna za odp:) Quote
obraczus87 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='erka']Podaję równiez rozliczenie, poprzednie było 28.06, saldo wynosiło 215 zł. Wpłaty: 10 zł - AnnaA 5 zł - agusiazet 5 zł - Obraczus87 2 zł - BJuta 10 zł - Ciencien 57 zł - CajusJB 10 zł - Maruda666 20 zł - MagdaNS /VII, VIII/ 10 zł - Magenka1 20 zł - Ania! 2 zł - Livka i Nikus 5 zł - Polubek 5 zł - agata51 5 zł - bela51 Razem: [B]166 zł[/B] 215 + 166 =381 zł Wydatki: 270 zł za hotel / 30 zł wpłaca Malibo57 bezpośrednio na konto Murki/ Saldo: 381- 270 = [B][COLOR=red]111 zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [COLOR=blue]Bardzo dziekujemy wszystkim wspierającym Górkę! :):):):)[/COLOR][/QUOTE] Domyslam sie, że ERKA robi rozliczenia raz na miesiac. Ale chyba dobrze by było gdyby rozliczenie trafiało na pierwsza strone.... Quote
gonia66 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 DZieki obarczuś, tym tropem doszlam:) JUZ wiem, jak liczy ERka (do niedawna tez tak liczylam i niezlego balaganu sobie narobilam;)), odnalazlam siebie i wiem ze to o tą Goreczkę chodzi:))Zaraz tez dokonuje wplaty na wrzesien:) Quote
andzia69 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='gonia66'] CZy jest tez gdzies podany moze sklad deklarujacych wplaty stale na sunie..??Bede wdzieczna za odp:)[/QUOTE] hmm...nie wiem czy jest gdzies podany:( był bazarek na ten cel...ale nijak znaleźć nie mogę:( w 1 poście wkleiłam to ostatnie rozliczenie Górki - sorki, ze dopiero teraz, ale zupełnie wyleciało mi z głowy, ze to mój wątek:( baaardzo przepraszam!!! i proszę o wybaczenie:modla::modla::modla: Quote
gonia66 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='andzia69']hmm...nie wiem czy jest gdzies podany:( był bazarek na ten cel...ale nijak znaleźć nie mogę:( w 1 poście wkleiłam to ostatnie rozliczenie Górki - sorki, ze dopiero teraz, ale zupełnie wyleciało mi z głowy, ze to mój wątek:( baaardzo przepraszam!!! i proszę o wybaczenie:modla::modla::modla:[/QUOTE]Spokojnie cioteczko, kazdemu się moze zdarzyc, tym bardziej, ze Nie masz jednego watku do obskoczenia przeciez:) MY tu sobie dajemy rade- dobrze, ze Obarczus bystra, wiec znalazla trop:) JUz wszystko jasne, pamietam bazarek:):)JUZ sobie zaznaczylam w zakladki:) Quote
obraczus87 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 ANDZIA tylko zaglądaj od czasu do czasu i przenos na 1 strone, bo naprawde można sie pogubic... Quote
Melka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A ja niestety nadal nie rozumiem systemu rozliczeń. Ostatni przelew zrobiłam 31.07 za lipiec i sierpień, ale wychodzi na to, że zapłaciłam ostatnio na koniec czerwca (z tego wątku), natomiast w wątku "szukam 183 osób!!!", w którym aktualizacja jest na 1 stronie, mam dopiero zapłacone za marzec... Można to jakoś usystematyzować? Sprawdziłam dokładnie wszystkie wykonane przelewy i mam do zapłacenia teraz za wrzesień. Moja deklaracja - 6zł/mc, od listopada, przelewy robiłam: 12,00 - VII 12,00 - VI 6,00 - IV 6,00 - III 6,00 - II 6,00 - I 6,00 - XII 6,00 - XI To tak w kwestii wyjaśnienia :) Prosiłabym o aktualizację mojej wpłaty z 31.07 (12 zł za lipiec i sierpień) Edit: Wysłałam przed chwilą za wrzesień. Aa i czy to błąd (cytat z pierwszego posta tego wątku): [quote] Podaję następne wpłaty na Rudkę/ poprzednie rozliczenie na str.11 post 110, było 782 zł/:[/quote]Rudka to pomyłka w imieniu Górki, czy inna sunia? :niewiem: Do 28.06 rozliczenia były podawane szczegółowo (z nickami wpłacających, co ułatwiało chyba wszystkim życie), a teraz [B]Andziu [/B]podajesz w 1 poście aktualizację tylko ogólną? Przepraszam za pytania, ale kto pyta, podobno nie błądzi ;) Quote
erka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Odpowiadam na pytania:). Poczatkowo, ponieważ było sporo wpłat na Górkę robiłam rozliczenia częściej, ale ostanio raz na miesiąc, bo wpłat mniej i częściej nie dam rady . Robie to zwykle po podaniu rozliczenia przez Murkę, tym razem spóźniłam sie kilka dni, bo przez ostatnie trzy nie mogłam napisac postu, albo wejśc wogóle na dogo. Nie jestem założycielką wątku, więc nie mogę umieszczać rozliczeń w pierwszym poście, ale podaję daty i posty, w których są kolejne rozliczenia: 6.11.09 - str 9 post 88 9.11. 09 str 11 post 110 15.11.09 str 13 post 125 23.11.09 str 15 post 147 4.12. 09 str 17 post 170 14.12.09 str 22 post 213 27.12.09 str 23 post 228 13.01.10 str 27 post 263 31.01.10 str 28 post 279 16.03.10 str 32 post 314 29.03.10 str 33 post 323 19.04.10 str 35 post 350 3.05.10 str 37 post 366 1.06.10 str 39 post 382 28.06.10 str 40 post 396 26.07.10 str .. post 410 Wątek nie jest zbyt rozbudowany, włąściwie składa sie z samych rozliczeń co druga strone, czasami wpisów Murki i rzadko innych postów. Przeniesienie tych wszystkich rozliczeń do pierwszego postu, to właściwie przeniesienie całego wątku do pierwszego postu. Dlatego nie naciskałam na andzię69, żeby to robiła, bo myśłałam,że kazdy wpłacający co miesiąc sobie zagląda. Melka, jeśli chodzi o ten cytat, to po prostu pomyliłam imię w tym jednym miejscu, Rudkę , która tez była u Murki, z Górką , ale w dalszym tekście była już Górka i to jest jej wątek, więc chyba nie powinno byc wątpliwości:) . Dla wyjasnienia podaję Twoje wpłaty: 4.11.09 - 6 zł 12.12.09 - 6 zł 24.01.10 - 6 zł 14.02.10 - 6 zł 14.03.10 - 6 zł 11.04.10 - 6 zł 6.06.10 - 12 zł 31.07.10 - 12 zł/ w tytule wpłaty pewnie przez pomyłkę wpisałaś "za czerwiec i lipiec", bo chyba chciałaś napisac lipiec i sierpień / 1.09.10 - 6 zł / wrzesień/ Ostanie dwie wpłaty bedą w rozliczeniu, które za chwile przedstwię w nastepnym poście. Jeżeli ktos w tytule wpłaty podaje za jaki miesiąc , to wpisuje to w rozliczeniu. Jeżeli ktos ma jeszcze jakies pytania, postaram się wyjasnić:). Quote
erka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Podaje rozliczenie, poprzednie było 26.07.10 post 410. Saldo wynosiło wtedy 111 zł. Wpłaty: 5 zł - obraczus87 /za sierpień/ 12 zł - Melka / za lipiec i sierpień, na przelewie mylnie wpisano czerwiec i lipiec/ 10 zł - AnnaA 2 zł - BJuta 10 zł - Ciencien 10 zł - Magenka1 /sierpień/ 5 zł- agata51 10 zł - Maruda666 5 zł - gonia66 2 zł- Nivka i Nikus 20 zł - Ania! 5 zł - agusiazet /sierpień/ 5 zł - agata 51 Razem: [B]101 zł[/B] 111+101 = 212 zł Wydatki: 270 zł za hotel /30 zł wpłaca Malibo57 bezpośrednio na konto Murki/ Saldo: 212 zł - 270 zł = [COLOR=red][B]- 58 zł[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [COLOR=black]Czyli po raz pierwszy mamy debet na koncie Górki:(.[/COLOR] [COLOR=green][B]Bardzo dziekujemy tym wszystkim, którzy wytrwale pomagają suni[/B][/COLOR]:loveu::loveu::loveu: [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] Quote
erka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Wpłaty z 31.08 ciencien-10 zł, 1.09 AnnaA-10 zł, 2.09. BJuta- 2zł i 2.09 Melka -6 zł bedą juz umieszczone w nastepnym rozliczeniu. Quote
andzia69 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 no to skoro wspólnie sobie tu siedzimy na wątku...to powiedzcie mi teraz jak usystematyzować wpłaty - ze mnie dupa nie księgowa:oops: czy wklejać rozliczenia tylko Erki? czy Erki i Murki? czy te podawane raz w m-cu? czy wkleić każde rozliczenie umieszczone na tym wątku? Quote
erka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Andziu69, ja to sie martwię, żeby wogóle było co rozliczać, bo jak widzisz z każdym miesiącem mniej wpłat na Górkę:(. Przez ostatnie miesiące udawało sie zebrać ok. 100 zł, a koszt hotelu to 300, dobrze,że do tej pory był zapas z pierwszego okresu, ale on juz się skończył . W tej chwili jest debet 58 zł, nie wiem, co bedzie dalej:shake:. Wiesz przeciez ile mamy psów pod opieką na płatnych dt i to wszystko trudne adopcje, tak jak Górki. Dla tamtych tez juz nie ma zabezpieczenia finansowego. Nie wiem zupełnie co robic z psami, które udało sie ogromnym wysiłkiem uratowac, a potem z różnych względów nie udaje sie im znaleźc domów. Czy pewnego dnia, kiedy juz zupełnie nie damy rady finansowo przyjdzie je usypiać??? Nie mam pojęcia co dalej z Górką , robi postepy, ale jak same czytacie , sa to drobne kroczki. Kto weźmie taką sunię ??? A jezeli ktos by sie zdecydował, to czy nie skończyłoby sie tak, jak z Rudką? Naprawdę to wszystko jest bardzo zniechęcające, zaczynam sie zastanawiać, czy jest sens ratować psy , które nie sa socjalizowane. A jeżeli nie ratować, to co z nimi robić? Zostawiac tam , gdzie są , niech zgina z głodu lub jakąs śmiercia tragiczną, czy pomóc im odejśc w sposób humanitarny? Quote
Basia1968 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [B]PRZEDSTAWIAM LISTĘ DEKLARACJI I WPŁAT NA GÓRKĘ[/B] [COLOR=Blue][B]STAN NA DZIEŃ 30 SIERPNIA 2010 ROKU!!!!![/B][/COLOR] [COLOR=red]1.[/COLOR][B]Marinkaa deklaracja miesięczna[/B] [COLOR=red]1 zł [/COLOR] -listopad – 1 zł -grudzień, styczeń, luty, marze, kwiecień – 5 zł [COLOR=red]2.[/COLOR][B]Jo37 deklaracja miesięczna[/B] [COLOR=red]1 zl [/COLOR] -wpłata 10 zł - za 10 miesięcy [COLOR=red]3.[/COLOR] [B]agusiazet deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] -listopad - 5 zł -grudzień – 5 zł - styczeń - 5 z - luty 5 zł - marzec 5 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]4.[/COLOR][B]mtfzalesie deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł [/COLOR] -wpłata10 zł – za 10 miesięcy [COLOR=red]5.[/COLOR][B]Aneta355 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] -wpłata 5 zł [COLOR=red]6.[/COLOR] [B]Gonia66 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] -listopad – 5 zł -grudzień – 5 zł - styczeń - 5zł - luty - 5 zł - marzec - 5 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ 7. [B]CajusJB deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]19 zl[/COLOR] -listopad, grudzień i styczeń 45 zł (3m-ce)+12 zł (dodatkowo) - LUTY, MARZEC, KWIECIEŃ /WPŁATA 57 ZŁ/ [COLOR=red]8.[/COLOR] [B]Monika z Katowic deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] -wpłata 30 zł (6m-cy) 9. [B]MagdaNS deklaracja miesięczna[/B] [COLOR=red]10 zł[/COLOR] -listopad, grudzień, styczeń 30 zł (3m-ce) - luty - 10 zł - marzec - 10 zł, KWICIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]10.[/COLOR] [B]Lottie deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł [/COLOR] -wpłata za 10 miesięcy 10 zł 11.[B]kaskadaffik deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]2 zł[/COLOR] -wpłata za 5 miesięcy10 zł / listopad, grudzień styczeń, luty, marzec/ - wpłata za 5 miesięcy 10 zł /kwiecień, maj, czerwiec, lipiec, sierpień 2010r./ [COLOR=red]12.[/COLOR] [B]Izzie1983 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł[/COLOR] -listopad 1 zł -grudzień 1 zł - styczeń - 1 zł - luty 1 zł - marzec 1 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ, WRZESIEŃ [COLOR=red]13.[/COLOR] [B]Magenka1 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]10 zł [/COLOR] -listopad 10 zł -grudzień 10 zł -styczeń 10 zł - luty 10 zł - marzec 10 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]14.[/COLOR][B]TZ Bjuty deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł[/COLOR] -listopad 1 zł -grudzień 1 zł - styczeń - 1 zł - luty 1 zł - marzec 1 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]15.[/COLOR] [B]Bjuta deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł[/COLOR] -listopad 1 zł -grudzień 1 zł - styczeń 1 zł - luty 1 zł - marzec 1 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]16.[/COLOR] [B]koosiek deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł [/COLOR] -wpłata 5 zł 17.[B]Malibo57 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]30 zł[/COLOR] /wpłata na konto Murki/ -listopad 30 zł -grudzień 30 zł - styczeń 30 zł - luty 30 zł - marzec 30 zł - kwiecień 30 zł, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]18.[/COLOR][B]Obraczuś87 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] -listopad 5 zł -grudzień 5 zł - styczeń - 5 zł - luty - 5 z - marzec 5 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]19.[/COLOR] [B]Maruda666 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]10 zl[/COLOR] -listopad 10 zł -grudzień 10 zł - styczeń 10 zł - luty 10 zł - KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]20.[/COLOR][B]Melka deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]6 zł[/COLOR] -listopad 6 zł -grudzień 6 zł - styczeń 6 zł - luty 6 zł - marzec 6 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC [COLOR=red]21.[/COLOR][B]ciencienia deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]10 zł[/COLOR] -listopad 10 zł -grudzień 10 zł - styczeń - 10 zł - luty - 10 zł - marzec - 10 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]22.[/COLOR][B]TeresaBorcz deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] -wpłata 30 zł za 6 miesięcy /listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec, kwiecień/ [COLOR=red]23.[/COLOR][B]Agata51 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] -listopad 5 zł -grudzień 5 zł = styczeń - 5 zł - luty 5 zł - marzec 5 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ, WRZESIEŃ [COLOR=Red]24[/COLOR].[B]AnnaA deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]10 zł[/COLOR] -listopad 10 zł -grudzień 10 zł - styczeń - 10 z - luty 10 zł - marzec 10 zł, KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]25.[/COLOR] [B]Jawena deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]2 zł [/COLOR] -wpłata 10 zł za 5 miesięcy /listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec/ - KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]26.[/COLOR] [B]anado deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł[/COLOR] -wpłata razem 4 zł /listopad, grudzień, styczeń, luty/ 27. [B]Poker deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]2 zł[/COLOR] -wpłata 12 zł za 6 miesięcy/ listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec, kwiecień/ 28.[B]Ewatr deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] – wpłata na konto Murki -grudzień – 5 zł -styczeń – 5 zł [COLOR=red]29.[/COLOR][B]Nikus deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł[/COLOR] -listopad 1 zł -grudzień 1 zł - styczeń - 1 zł - luty 1 zł - marzec 1 zł - KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]30.[/COLOR] [B]Bela51 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł[/COLOR] -listopad 1 zł -grudzień 1 zł - styczeń - 1 zł - luty - 1 zł - marzec - 1 zł - kwiecień 1 zł - MAJ CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ, WRZESIEŃ, PAŹDZIERNIK, LISTOPAD [COLOR=red]31.[/COLOR][B]Ewelinka_m deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] -grudzień 5 zł [COLOR=red]32.[/COLOR] [B]bros deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] -grudzień 5 zł [COLOR=red]33.[/COLOR][B]Livka deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł [/COLOR] -listopad 1 zł -grudzień 1 zł - styczeń - 1 zł - luty - 1 zł - marzec 1 zł - KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]34.[/COLOR] [B]P.Krysia od Poker deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]2 zł [/COLOR] -wpłata 10 zł za 5 m-cy /listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec/ - WPŁATA 20 ZŁ /IV - I 2011R./ [COLOR=red]35.[/COLOR] [B]Makabi/Tola deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł[/COLOR] -wpłata 10 zł za 10 m-cy /od listopada do sierpnia włącznie/ [COLOR=red]36.[/COLOR][B]Yennefer070 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]5 zł[/COLOR] -Wpłata łącznie 20 zł /listopad, grudzień, styczeń, luty/ - marzec 5 zł - KWIECIEŃ [COLOR=red]37.[/COLOR] [B]Paulina Mickey deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł [/COLOR] -grudzień 1 zł [COLOR=red]38.[/COLOR] [B]Mike i Morgan deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]1 zł[/COLOR] -grudzień 1 zł [COLOR=red]39.[/COLOR] [B]Lika1771 deklaracja miesięczna [/B][COLOR=red]30 zł[/COLOR] -grudzień 30 zł [COLOR=red]40.[/COLOR] [B]CEALESTIS deklaracja miesięczna[/B] [COLOR=red]5 zł[/COLOR] -listopad 5 zł -grudzień 5 zł - styczeń 5 zł - LUTY, MARZEC, KWIECIEŃ, MAJ [COLOR=red]41.[/COLOR][B]polubek deklaracja miesięczna[/B] [COLOR=red]1 zł [/COLOR] -wpłata 10 zł – za 10 miesięcy/ od listopada do sierpnia włącznie/ - styczeń 5 zł - luty 5 zł - marzec - 5 zł - KWIECIEŃ, MAJ, LIPIEC [COLOR=red]42.[/COLOR][B]Atomoowka_ak deklaracja miesięczna[/B] [COLOR=red]20 zł[/COLOR] -wpłata 30 zł grudzień - styczeń - 30 zł - luty 15 zł [COLOR=red]43.[/COLOR][B]Agnezia deklaracja miesięczna[/B] [COLOR=red]3 zł[/COLOR] -grudzień 3 zł - styczeń + luty 6 zł - MARZEC, KWIECIEŃ [COLOR=red]44.[/COLOR][B] Ania! deklaracja miesięczna[/B] [COLOR=red]20 zł[/COLOR] -listopad 20 zł -grudzień 20 zł - styczeń 20 zł - luty 20 zł - marzec 20 zł - KWIECIEŃ, MAJ, CZERWIEC, LIPIEC, SIERPIEŃ [COLOR=red]45.[/COLOR] [B]Ocelot deklaracja miesięczna[/B] [COLOR=red]5 zł [/COLOR] - listopad 5 zł - grudzień 5 zł [COLOR=red]46.[/COLOR][B]LUCYSXY deklaracja miesięczna[/B] [COLOR=red]1 zł[/COLOR] -wpłata 20 zł – za 20 miesięcy /od listopada do czerwca 2011/ - styczeń - 20zł - luty - 10 zł [COLOR=Red]47. [COLOR=Black][B]danka81 - 25 zł [/B][/COLOR][/COLOR] [COLOR=Red]48. [COLOR=Black][B]Rudzia Bianca i kuzynka[/B] [B]deklaracja miesięczna[/B] - [COLOR=Red]3 zł[/COLOR] - wpłata od października do czerwca - 27 zł = WPŁATA 15 ZŁ /PIĘC MIESIĘCY VII - XI/ [/COLOR][/COLOR] [COLOR=Red]49. [COLOR=Black][B]GośkaGośka - deklaracja miesięczna [COLOR=Red]2 zł [/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]-listopad, grudzień, styczeń - wpłata 6 zł[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR] [B]Edyta Rysiewicz 100 zł - wpłata w kwietniu 2010r.[/B] [SIZE=5][COLOR=Red][B]AKTUALIZACJA POWYŻEJ NA DZIEŃ 30 SIERPNIA 2010 ROKU.[/B] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=Red][SIZE=2][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 BAsiu, co oznaczaja nazwy miesiecy napisane drukowanymi literami przy nicku..??Brak wpłat? Quote
Basia1968 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ZE STAŁYCH WPŁAT WYNIKA KWOTA NA WRZESIEŃ 129 ZŁ = jeśli dobrze policzyłam deklarujących w ogóle jest na kwotę 254 zł /mogłam sie pomylic w obliczeniach/ Quote
Basia1968 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [B][COLOR=Red]już wyjaśniam przepraszam\nazwy miesięcy oznaczają wpłatę - a kwotę nie wpisywałam, gdyż jest to ta kwota, którą dana osoba zadeklarowała. Te osoby które nie wpłaciły kolejnych deklaracji po prostu nic im nie wpisuję [/COLOR] [/B] Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Basia1968'][B][COLOR=Red]już wyjaśniam przepraszam\nazwy miesięcy oznaczają wpłatę - a kwotę nie wpisywałam, gdyż jest to ta kwota, którą dana osoba zadeklarowała. Te osoby które nie wpłaciły kolejnych deklaracji po prostu nic im nie wpisuję [/COLOR] [/B][/QUOTE] Aaaaaaaa...no oki, rozumiem, bo wytraszylam się, ze mam takie zaległości:) Quote
Basia1968 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 nie goniu kochana nie masz - ja po prostu juz nie widze na oczy robiąc to rozliczenie. I nie wpisywałam już cyferek. Quote
gonia66 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Basia1968']nie goniu kochana nie masz - ja po prostu juz nie widze na oczy robiąc to rozliczenie. I nie wpisywałam już cyferek.[/QUOTE] No wyobrazam sobie...tyle tych deklaracji , wiec i duzo sparwdzania...teraz by sie przydalo wyslac "ponaglenia" , bo pewnie niektorzy po prostu zapomnieli...roznie to bywa..a Gorkeczka nie moze zostac bez kasy...to jednak kolejne czasochlonne zadanie..:( Quote
Basia1968 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Murka jaką karmę je Góreczka? czy ma sensacje żołądkowe po zmianie czy mozna jej zmieniać na rózne? pytam nie bez kozery, bo jesli sunieczka nie ma problemów, to podałabym do Ciebie karmę, to może koszty pobytu troszeczkę tańsze by były. Quote
Recommended Posts