Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
tamte są we wrześni, ale możnaby z wrześni do wrocławia transport bo to chyba po drodze i od wrocławia jechały by razem...

To b yłby super pomysł....MAlwi..NAPISZ KONKRETNIE- KIEDY PRZEWIDYWANY JEST WYJAZD OPERY???JA SIE NIE MOGE DOCZEKAĆ:(

Posted

goniu - ja ją praktycznie w każdej chwili mogę przewieźć z osw do wro (oprócz poniedziałków i czwartków - zajęcia) ... pytanie tylko kiedy będzie możliwy transport z wro do Prudnika... czekamy na wiadomości od leny13 i Incunabuli....

Posted

goniu - ja ją praktycznie w każdej chwili mogę przewieźć z osw do wro (oprócz poniedziałków i czwartków - zajęcia) ... pytanie tylko kiedy będzie możliwy transport z wro do Prudnika... czekamy na wiadomości od leny13 i Incunabuli....

Posted

Posted

Zapomnialam dopisać, ze cioteczka kama(Ten "niewidzialny na dogo Anioł) chce oprocz stalej deklaracji miesiecznej(20 zl)wplacic jednorazowo rowniez 50 zł dla dziewczynki:):) BArdzo bardzo dziekujemy i prosimy o dopisanie...zawsze to juz drugi miesiac bedzie oplacony:) Ale deklaracje potrzebne na CITO!!!!!

Posted

Wybaczcie ale właśnie mnie oświeciło, moja kuzynka studiuje we wrocku i faktycznie zjeżdża do domu co jakiś czas ale..., Opera to zalękniona sunia a kuzynka jeździ do domu autobusem czy busem, więc szans nie ma żeby zalęknionej suni pomoc. Co prawda nie pytałam jej jeszcze ale tak realnie myśląc Opera się boi a przecież autobus to kolejne stresujące dla niej miejsce by było. Dlatego proszę osobę która deklarowała pomoc w transporcie o zgłoszenie się ja po operę mogę wyjechać gdziekolwiek tu w naszym województwie nie będzie już problemu.

Posted

goniu - to samo konto co wysyłałam ci odnośnie chipa Mukiego ;)

leno - w sumie racja , ja nie wiem jak ja ją namówię na wyciągnięcie jej z budy ... do Wrocławia będzie mogła zapewne jechać w kontenerku schroniskowym, tyle że jego trzeba jak najszybciej zwrócić...

Incunabula - pisałaś że twój znajomy również jeździ na trasie Wroław - Prudnik , mogłaby dowiedzieć się czegoś więcej ? jeździ samochodem ? jeśli tak i kontenerek wróciłby do mnie w ciągu tygodnia to myślę że nie byłoby problemu aby Opera dojechała do Leny w kontenerku, zawsze to dla niej będzie mniejszy stres.

Posted

Malwi napisał(a):
Incunabula - pisałaś że twój znajomy również jeździ na trasie Wroław - Prudnik , mogłaby dowiedzieć się czegoś więcej ? jeździ samochodem ? jeśli tak i kontenerek wróciłby do mnie w ciągu tygodnia to myślę że nie byłoby problemu aby Opera dojechała do Leny w kontenerku, zawsze to dla niej będzie mniejszy stres.

Samochodem bardzo sporadycznie... A tak to pociągiem.

Posted

a tu już przygotowania do podróży a bazarek dla Opery odłogiem leży :):):)

zapraszam też na bazarek biletowy...unikatowy bilet będzie Wasz :):) tylko 5 zł
wystarczy kiknąć i kupić

Posted

ulka 1108 napisał(a):
mogę zadeklarować co miesiąc 15 zł tylko napiszcie mi gdzie wpłacać
:multi::multi::multi::multi::multi: o jaaaaaaaa..ale super wiadomosc przed snem:D DZiekujemy kochanej cioteczce...nr konta jutro na PW dostaniesz na pewno od cioteczki Malwi:):)