Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
psia kostka ... ... cały czas szukam .. czy lena13 ma gdzieś swój wątek na dogo jeśli chodzi o tymczas ?
Tego nie wiem czy ma osobny wate..ale wejdź na wątek DZiny- ktora odeszła za TM..Ona byla u Lenki....wystarczy poczytac jak sie Nia opiekowala, jak o Niej pisala..i jak cierpi po Jej odejściu....

Posted

oj ... dużo tego ...no nic .. kiedyś na pewno przez tamten wątek przebrnę ... na razie podrzucam do góry ...

BRAKUJE 270 ZŁ DEKLARACJI STAŁYCH .... :PLACZ::placz::placz:

Posted

ja mam dobre wiadomości ... otóż coś mi się pomerdało i myślałam że lena13 jest gdzieś pod w-wą, a tu się okazuje że to Prudnik woj opolskie od Wrocławia jakieś 110 km ... więc szukamy transportu z Wrocławia do Prudnika ! tak ze koszty transportu znacznie maleją !!!! hura hura hura ..... w dodatku miejsce na Opere zarezerwowane do czasu aż nie przyjedzie :D:D:D

Lena - jesteś ANIOŁEM !

Posted

tzn co ? co teraz potrzebne ? ja w piątek wystawię dla Opery bazarek myślałam o takim krótkim żeby było szybciej takim na tydzień góra ..... czy dłuższym ? ...nie wiem jaki lepszy .....

Posted

myślę że dłuższym ... bo transport wiele nie wyniesie, a pieniążki później przydadzą się na ewentualne pokrycie DT jeśli nie znajdziemy deklarowiczów ...
trzymamy jeszcze kciuki za kuzynkę Leny która być może przewiezie psiaka z Wrocławia do Prudnika ...

potrzebne deklaracje!!!!

Posted

Czy problem z transportem z Wrocławia do Prudnika jest aktualny??? Być może będę mogła pomóc, bo mój znajomy studiuje we Wrocławiu a mieszka pod Prudnikiem i praktycznie co weekend tam jeździ :) .

Posted

Incunabula .... no i kolejny anioł się zjawił :loveu" ... Incunabula - popytaj się znajomego , jeśli kuzynka Leny nie da razy jej przewieźć to może znajomy będzie mógł ? :D:D jeśli tak to byłoby cudownie!

Ja się tylko martwię w jaki sposób namówię Operę do wyjścia z budy ...

Posted

w dodatku miejsce na Opere zarezerwowane do czasu aż nie przyjedzie

Lena - jesteś ANIOŁEM !

a czy Lena nie ma u siebie w hoteliku jeszcze jednego miejsca dla Samsunga ? tak samo przerażonego Rudaska ........

Posted

kTO jeszcze kto jeszcze zechce wspomoc biedną, przestraszoną sierotkę???Kto zechce odmienic jej los na święta..???ONA ma ogromna szanse....tylko nasza pomoc jest jej potrzebna..
.ja juz pytalam czy nie??Nie pamiętam>>???Zbieramu juz pieniazki???Na czyje konto- popropsze o numer na PW- mam tam ptrzeciez wplacic co- nieco:)

Posted

[quote name='gonia66']Chyba zly link do bazarku- mnie wyskakuje blad 404:(

poprawiłam Goniu .... jest w moim poście już dobrze

powiedzcie mi czy Opera jest w tym samym schronisku co dwa przerażone psy Simens i Samsung ....lena13 zgodziła się zabrać do siebie rudaska ,ale nie ma jeszcze odpowiedzi prowadzącej wątek ...jeżeli by śię zgodziła żeby rudy piesio był też u leny13 to może jeden transport dało by się załatwić ......

podlinkowany banerek bazarku