Malwi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 psia kostka ... ... cały czas szukam .. czy lena13 ma gdzieś swój wątek na dogo jeśli chodzi o tymczas ? Quote
gonia66 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Malwi napisał(a):psia kostka ... ... cały czas szukam .. czy lena13 ma gdzieś swój wątek na dogo jeśli chodzi o tymczas ?Tego nie wiem czy ma osobny wate..ale wejdź na wątek DZiny- ktora odeszła za TM..Ona byla u Lenki....wystarczy poczytac jak sie Nia opiekowala, jak o Niej pisala..i jak cierpi po Jej odejściu.... Quote
Malwi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 oj ... dużo tego ...no nic .. kiedyś na pewno przez tamten wątek przebrnę ... na razie podrzucam do góry ... BRAKUJE 270 ZŁ DEKLARACJI STAŁYCH .... :PLACZ::placz::placz: Quote
Malwi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 ja mam dobre wiadomości ... otóż coś mi się pomerdało i myślałam że lena13 jest gdzieś pod w-wą, a tu się okazuje że to Prudnik woj opolskie od Wrocławia jakieś 110 km ... więc szukamy transportu z Wrocławia do Prudnika ! tak ze koszty transportu znacznie maleją !!!! hura hura hura ..... w dodatku miejsce na Opere zarezerwowane do czasu aż nie przyjedzie :D:D:D Lena - jesteś ANIOŁEM ! Quote
lilk_a Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 tzn co ? co teraz potrzebne ? ja w piątek wystawię dla Opery bazarek myślałam o takim krótkim żeby było szybciej takim na tydzień góra ..... czy dłuższym ? ...nie wiem jaki lepszy ..... Quote
Malwi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 myślę że dłuższym ... bo transport wiele nie wyniesie, a pieniążki później przydadzą się na ewentualne pokrycie DT jeśli nie znajdziemy deklarowiczów ... trzymamy jeszcze kciuki za kuzynkę Leny która być może przewiezie psiaka z Wrocławia do Prudnika ... potrzebne deklaracje!!!! Quote
obraczus87 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Witaj Opera :) poproś cioteczki o deklaracje :) Quote
gonia66 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ale tu cisza..a ja dzis nie pomoge..od wczoraj jestem bez sil, a juz dzis szczegolnie...wymiękam...,mialam paskudny dzień...:/PRZepraszam Opero... Quote
Incunabula Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Czy problem z transportem z Wrocławia do Prudnika jest aktualny??? Być może będę mogła pomóc, bo mój znajomy studiuje we Wrocławiu a mieszka pod Prudnikiem i praktycznie co weekend tam jeździ :) . Quote
Malwi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Incunabula .... no i kolejny anioł się zjawił :loveu" ... Incunabula - popytaj się znajomego , jeśli kuzynka Leny nie da razy jej przewieźć to może znajomy będzie mógł ? :D:D jeśli tak to byłoby cudownie! Ja się tylko martwię w jaki sposób namówię Operę do wyjścia z budy ... Quote
Incunabula Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Znajomy jest psolubny, więc myślę że się zgodzi bez problemu. Quote
lilk_a Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 w dodatku miejsce na Opere zarezerwowane do czasu aż nie przyjedzie Lena - jesteś ANIOŁEM ! a czy Lena nie ma u siebie w hoteliku jeszcze jednego miejsca dla Samsunga ? tak samo przerażonego Rudaska ........ Quote
Malwi Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 lilk_a - nie wiem , musiałabyś do niej napisać ... ona sama wybiera sobie psiaki do siebie. Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ma6da napisał(a):deklaruje 30 zł OPgromne..przeogromne dzieki za deklrację...moze sie troszke ruszy do przodu ten zastój??:):):) Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 kTO jeszcze kto jeszcze zechce wspomoc biedną, przestraszoną sierotkę???Kto zechce odmienic jej los na święta..???ONA ma ogromna szanse....tylko nasza pomoc jest jej potrzebna.. .ja juz pytalam czy nie??Nie pamiętam>>???Zbieramu juz pieniazki???Na czyje konto- popropsze o numer na PW- mam tam ptrzeciez wplacic co- nieco:) Quote
Malwi Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 jeszcze nie ... ale z tego co widzę chyba będę musiała sama prowadzić wydatki ... tylko ze za pomocą mojego TZ .. tylko czy się zgodzi ... Quote
lilk_a Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 bazarek dla Opery :) http://www.dogomania.pl/threads/174961-OBRAZKI-PSA-W-dla-Opery-na-DT-do-18-XII-do-godz-24-00?p=13633570#post13633570 Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='lilk_a']bazarek dla Opery :) http://www.dogomania.pl/threads/174961-OBRAZKI-PSA-W-dla-Opery-na-DT-do-18-XII-do-godz-24-00?p=13633570#post13633570 Chyba zly link do bazarku- mnie wyskakuje blad 404:( Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Kiedy Opera pojedzie do Lenki???Czy juz cos wiadomo????Nie moge myslec spokojnie o tym ze ciagle tam siedzi zalękniona i samotna:(:( Quote
Malwi Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 jak tylko znajdzie się transport z Wrocławia do Prudnika. Quote
lilk_a Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='gonia66']Chyba zly link do bazarku- mnie wyskakuje blad 404:( poprawiłam Goniu .... jest w moim poście już dobrze powiedzcie mi czy Opera jest w tym samym schronisku co dwa przerażone psy Simens i Samsung ....lena13 zgodziła się zabrać do siebie rudaska ,ale nie ma jeszcze odpowiedzi prowadzącej wątek ...jeżeli by śię zgodziła żeby rudy piesio był też u leny13 to może jeden transport dało by się załatwić ...... podlinkowany banerek bazarku Quote
Recommended Posts