Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam na wakacjach teraz czytam....... straszne.
Ale bardzo Was proszę dziewczyny nie mówcie nic złego na Panią Opery była cudowną osobą!!!! Ja byłam na wizycie przedadopcyjnej.
Bardzo przykry finał................

Posted

na Panią oczywiście że nie .. co innego na Pana ;/ ja nadal nie rozumiem jak mógł oddać Operę do schroniska pomimo że żona prosiła go by tego nie robił... i dlaczego nie zadzwonił do kogoś z nas, lub schroniska ... przecież dobrze wiedział skąd jest Opera i jaka jest ... to jedyne pytanie jakie można sobie zadać ... Dlaczego nie zadzwonił....

Posted

Malwi napisał(a):
na Panią oczywiście że nie .. co innego na Pana ;/ ja nadal nie rozumiem jak mógł oddać Operę do schroniska pomimo że żona prosiła go by tego nie robił... i dlaczego nie zadzwonił do kogoś z nas, lub schroniska ... przecież dobrze wiedział skąd jest Opera i jaka jest ... to jedyne pytanie jakie można sobie zadać ... Dlaczego nie zadzwonił....

Dokładnie tak....

Pani to co robiła, to robiła dla Opery...

Posted

K...a , aż mnie poraziło . Jak można było uśpić zdrowego psa....Śledziłam losy Opery , gdy jechała jeszcze z Samsungiem do Leny. W zasadzie od adopcji jej od Leny żadnych konkretów nie było, zdjęć , nic ...Tylko słowa bez potwierdzenia..Nagle Opera w schronisku została zamordowana. Szlag mnie trafia , taką drogę przeszła, pieniądze delkarowiczów, żeby tylko zmienić jej życie. Po to by jakiś debil wbił jej igłę....

• 1 month later...
  • 1 year later...