gonia66 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 MAlwi..prosze- przypomnij mi coś...obiecalam z aniolkowej skaprpetki dl;a Opery 40 zł , mam rowniez deklaracje stala 20 zł od Kamy i od Niej rownież dodatkowo jednorazowo 50 zł dla Opery....napisz czy ja juz cos Ci wysylalam oprocz oczywiscie 20 zł (to bylo na czip dla Mukusia- prawda??)...bo cos sie pogubilam troszkę...sprawdź prosze, ktore kwoty wplynęly, ktorych nie ma, bo mnie zupelnie z glowy wypadlo...:/ sory ale czasem tak mi sie zdarza:p Quote
lilk_a Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 na bazarku na tą chwilę już trochę się uzbierało ........180 zł :loveu: Quote
Malwi Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='gonia66']MAlwi..prosze- przypomnij mi coś...obiecalam z aniolkowej skaprpetki dl;a Opery 40 zł , mam rowniez deklaracje stala 20 zł od Kamy i od Niej rownież dodatkowo jednorazowo 50 zł dla Opery....napisz czy ja juz cos Ci wysylalam oprocz oczywiscie 20 zł (to bylo na czip dla Mukusia- prawda??)...bo cos sie pogubilam troszkę...sprawdź prosze, ktore kwoty wplynęly, ktorych nie ma, bo mnie zupelnie z glowy wypadlo...:/ sory ale czasem tak mi sie zdarza:p[/QUOTE] oprócz tych 20 zł Mukiego do wczoraj wieczorem od Ciebie nie dostałam nic ... JAk na razie mam tylko 2 wpłaty zaksięgowane, Ma6dy i z Kundelkowej skarboneczki ...zaraz jeszcze sprawdzę czy coś dotarło.... [quote name='lilk_a']na bazarku na tą chwilę już trochę się uzbierało ........170 zł :loveu:[/QUOTE] cudownie!!!! :multi::multi: może się dozbiera z wpłat jednorazowych na opłacenie drugiego miesiąca:multi::multi: Quote
lilk_a Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 to Opera zabiera się do Prudnika a Samsungiem ? Quote
Malwi Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 jeszcze nie wiem, czekam na odpowiedź Agaty,Soni czy dałaby radę pojechać przez Ostrów bo nie dowiozę jej do niedzieli do Wrocławia niestety... mam nadzieję że się zgodzą bo dużej różnicy nie ma w trasie ... Quote
gonia66 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Kurczee....no to ladnie..w takim razie dzis jeszcze postaram sie wplacic na twoje konto- 40+20+50=110zł:) to tez troszke będzie:D Quote
lilk_a Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 to było by dobrzezabrać ją po drodze tylko przy dwóch psach to pomoc w podrózy jej potrzebna ...mam nadzieję, że wyjazd dojdzie do skutku bo Agata,Sonia chora bidulka aha i mam już na koncie jedną wpłatę 30 zł za obrazek zamówiony na bazarku ....to wpłacić już ? Quote
Malwi Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 lilk_a : najlepiej wszystko za jednym razem, po co się rozpieszczać ;) Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 witajcie dziewczyny :) witaj opero :) Quote
Agata,Sonia Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Melduje się :hand: Oczywiście,że zabiorę Operę. Z wielką przyjemnością,więc szykujcie dziewczynę do drogi...no i Samsung będzie miał koleżankę:cool3: Quote
Malwi Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 :multi::multi::multi: jezu jak ja się cieszę :D:D:D:D:D:D:D:D dzięki wielkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Malwi']:multi::multi::multi: jezu jak ja się cieszę :D:D:D:D:D:D:D:D dzięki wielkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]I ja tez i ja też:):):) Malwi..przeslalam pieniazki- 110 zl (40 zł aniolkowa skarbonka, 20 zl deklaracja stala kamy i 50 zł deklaracja jednorazowa kamy) Mozesz zrobic jakies zestawienie deklaracji stalych i jednorazowych?/czy jest na pierwszej a ja jestem d..a:p Quote
Malwi Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 goniu : zestawienie jest na pierwszej stronie ;) ale przypomnę ;) [I]stałe[/I] 20 zł Kama 10 zł Agata51 15 zł ulka 1108 10 zł Cajus JB 50 zł ? OSMZ [I]razem: [/I] [B]105 zł[/B] [I]jednorazowe[/I] 350 zł OSMZ za I. M-c w hotelu 50 zł Kundelkowa Skarbonka 40 zł Skarbonka Aniołkowa 50 zł Kama 30 zł Ma6da [I]razem:[/I] [B]520 zł[/B] zaksięgowane wpłaty: 50zł Kudelkowa skarbonka 30 zł Ma6da dzisiaj doszły : 10 zł Cajus JB 110 zł gonia66 (70 zł od Kamy + 40 Aniołkowej skarbonki) w sumie stan konta na dziś: [B]200 zł[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 BArdzo malo na razie pioeniazkow jest:(trzeba koniecznie apelowac o wplaty..bo wiesz....fundacja zaplaci za pierwszy miesiac..ale w tym miesiacu juz powinnismy wplacac deklaracje..a skoro ta, to w nastepnym miesiacu znow deklaracje i mamy na drugi miesiac:) no a poza tym paliwo tez bedzie kosztowalo....OPERA POTRZEBUJE KASKI NA JUZ CIOTECZKI I WUJASZOKOWIE:):) Quote
Malwi Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 wiem wiem ... ale to i tak dobry początek wg mnie ... w tej chwili najważniejsze że jest transport ... a co baardzo dziękujemy :loveu: jeśli w DT u leny będą u Opery postępy to stowarzyszenie z pewnością dorzuci troszkę funduszy .... ale no niestety to jest warunek ... postępy... nawet najmniejsze ale być muszą. Quote
gonia66 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Malwi']wiem wiem ... ale to i tak dobry początek wg mnie ... w tej chwili najważniejsze że jest transport ... a co baardzo dziękujemy :loveu: jeśli w DT u leny będą u Opery postępy to stowarzyszenie z pewnością dorzuci troszkę funduszy .... ale no niestety to jest warunek ... postępy... nawet najmniejsze ale być muszą.[/QUOTE] O to to sie nie marwtei- zobaczycie ze u lenki pies bedzie nie do poznania....nie wiem czy to kwestia tygodni czy misiecy..ale bedzie na pewno:) Quote
Ma6da Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 moje 30 jest "stałe" czyli tak długo jak Opera będzie potrzebować mojej pomocy Quote
gonia66 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Agata,Sonia']Dziewczyny,wyjazd jutro...[/QUOTE] JUpi jupi jupi!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Quote
anna10025 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Bardzo się cieszę! Mieszkam blisko Prudnika , będę mogła ją czasem odwiedzić. Quote
Agata,Sonia Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Trzymajcie kciuki cioteczki,Opera i Samsung rano jadą do Leny13. Quote
gonia66 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Agata,Sonia']Trzymajcie kciuki cioteczki,Opera i Samsung rano jadą do Leny13.[/QUOTE]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts