Reksiu21 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Oh biedna.... ja teraz tez mam u siebie takie 3 na tymczasie. powoli sie przekonuja do czlowieka, pracuje z nimi pojedynczo. Juz niechowaja sie w najciemniejszy kat, dwie juz nawet ladnie chodza po dworze, jedna jeszcze boi sie wszelkich odglosow. D mnie juz sie prekonaly, ale inncy mieszkancow domu lub obcych to unikaja jak ognia. Ciezka i pracochlonna taka resocjalizacja takich bojacych sie psow.. Quote
Selenga Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 no, ja miałam taką właśnie przerażoną na tymczasie - 3 miesiące zajęło wyprowadzenie jej na ludzi, a teraz jeździ z nową pańcią po Europie i nic ją nie rusza :) drugi tymczasowy strachulec, który nie wychodził z budy przez 5 miesięcy, u mnie w domu od razu po wyjściu z kontenera zrobił się odważny, a teraz obszczekuje wszystkich na spacerze ale niestety do mnie na tymczas Opera jest za duża :( Quote
Malwi Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 byłam dzisiaj u Opery "w budzie" .... nawet ją pogłaskałam po mordce - zero agresji .. nie wiem czy ona się boi, czy jej się po prostu nie chce wychodzić z tej budy .... zdjęć nie robiłam bo i tak wyszłyby takie same jak poprzednie ... Quote
lilk_a Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 to jaki plan działania ? ja mogę zrobić bazarek , może przydadzą się pieniądze czy na dt czy na hotelik....... nie wiem ? Quote
Malwi Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Lilk_a - jak najbardziej ... na pewno będą potrzebne finanse na transport .. tylko trzeba na rasie poszukać DT dobrego, ale skoro gonia66 pisze że ten tymczas jest ok , to ja się z Leną skontaktuję dziś wieczorem i porozmawiam jak by o wyglądało. Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Malwi napisał(a):Lilk_a - jak najbardziej ... na pewno będą potrzebne finanse na transport .. tylko trzeba na rasie poszukać DT dobrego, ale skoro gonia66 pisze że ten tymczas jest ok , to ja się z Leną skontaktuję dziś wieczorem i porozmawiam jak by o wyglądało.Naprawde byloby cudownie gdyby udalo sie tam Operze naszej pojechac...Jest nieduza, weic chyba i niewiele by kosztowal pobyt- zwykle to ok 8 zł- 10 zł za dobe...tak więc pieniązki potrzebne jak najbardziej:) Quote
lilk_a Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 i jakie wiadomości o DT czy hoteliku ? Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Tez jestem bardzo ciekawa....jakie wieści??Ktos gdzies dzwonioł??Pytał???Opero..dziewczynko..trzymaj si e dzielnie- niedlugo twoj los sie odmieni...zobaczysz... Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 dostalam informacje o DT ... otóż lena13 ma wolne miejsce ... Operka może jechać już teraz ...więc ... ZBIERAMY FUNDUSZE!!! Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 350 na miesiąc + transport ... będzie około 350-400 km Quote
lilk_a Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 a ile mamy czasu , ja jak pisałam mogę wspomóc bazarkiem , ale to trwa trochę zawsze ..... Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 w sumie nie wiem .... jak najszybciej by trzeba bo już wolne , a wiadomo że długo czekać nie będzie .... Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Malwi']dostalam informacje o DT ... otóż lena13 ma wolne miejsce ... Operka może jechać już teraz ...więc ... ZBIERAMY FUNDUSZE!!! KURCZE!!!!!!NO TO UWAGA!!!TRZEBA ROZESŁAĆ WĄTEK GDZIE SIE DA- COCIAZ PO ZŁOTOWCE, PO 5 ZŁ ZEBRAC DEKLARACJE NA CITO....A JESLI MOZE JECHAC NA JUZ TO KURCZE....MOŻE JAKOŚ KTOŚ ZAŁOZY TE PIENIĄZKI???ALE NIE..NAJPIERW MUSIMY ZEBRAC DEKLARACJE....ZBIERZEMY!!DZIEWCZYNY ZBIERZEMY!!!!!DAMY RADĘ!!!!!Cz ja cos juz tu deklarowalam jednorazowo??jesli nie to na dobry poczatek na razie jednorazowo(bedzie na transport) deklaruje ze skarbonki Aniołkowej 40 zł.....KTO NASTĘPNY???????? Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 lilk_a napisał(a):a ile mamy czasu , ja jak pisałam mogę wspomóc bazarkiem , ale to trwa trochę zawsze ..... pROSIMY BARDZO O BAZAREK..BARDZO PROSIMY:):) Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 ja zadzwonię zaraz do stowarzyszenia czy się coś dorzucą :) Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 a teraz robię banerek że potrzebujemy deklaracji .... Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Malwi napisał(a):ja zadzwonię zaraz do stowarzyszenia czy się coś dorzucą :) Czekamy więc na wieści:):) Bedziemy wtedy wiedziec ile nam jeszcze potrzeba..tylko nie wiem czy stowarzyszenie bedzie moglo dac stala deklaracje....ale byloby cuuuudnie:D Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 podlinkowany banerek wersja duża , biorę się za wersję małą ... dziewczyny a może by tak od razu zrobić akcje literkową ? Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Malwi'] podlinkowany banerek wersja duża , biorę się za wersję małą ... dziewczyny a może by tak od razu zrobić akcje literkową ?Kurcze...banerek taki śliczny..ale nie wezme go bo za wielki dla mnie...a jak teraz zaszaleje- to juz mam bana na 100%:( Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 już się robi mniejszy , spokojnie ;) tylko nawet jeśli zrobię mniejszy to i tak musiałabyś coś wywalić chcąc wstawić operę ... Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Malwi napisał(a):już się robi mniejszy , spokojnie ;) tylko nawet jeśli zrobię mniejszy to i tak musiałabyś coś wywalić chcąc wstawić operę ... wIEM wiem..i tak niby mam 5 banerkow a wchodza na dwie linijki i nie wiem czy tak moze byc...ni umiem sprawdzac, bo tam chyba ilosc pikseli sieliczy czy jakos tak...dobra...zaraz wyrzucę jakis banerek...(chyba Mukiego ugotowanego- tam mnostwo ludzi juz jest).... Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 gonia ... u mnie są w jednej linijce ... Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 tu na watku tak...ale na innych watkach niestety nie....:/ Quote
Recommended Posts