gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 MAlwi...dzwonilas moze do tego stowarzyszenia??Czu jutro dopiero to mial byc wykonany telefon??:) Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 dzwonilam .. pani Magda ze stowarzyszenia miala do mnie oddzwonic jak bdzie miala chwile czasu ... czekam ... Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Malwi napisał(a):dzwonilam .. pani Magda ze stowarzyszenia miala do mnie oddzwonic jak bdzie miala chwile czasu ... czekam ... AAAAAAA no ok..w takim razie czekamy z Tobą:)Ale myslisz , ze jeszcze o tej porze moze dzownić??? Quote
Malwi Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 raczej nie .... moze jutro zadzwoni ... jeśli nie to jutro zadzwonię jeszcze raz Quote
gonia66 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Malwi napisał(a):raczej nie .... moze jutro zadzwoni ... jeśli nie to jutro zadzwonię jeszcze raz AA..no oki..tak myslalam wlasnie:) czekamy więc do jutra:D Quote
Malwi Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 dziź w środku nocy (9:30 ;p) miałam tel. od stowarzyszenia.... otóż .... OPŁACĄ PIERWSZY MIESIĄC OPERY W HOTELIKU jak na razie ... później jśli będą dobre rokowania zię zobaczy , ale prawdopodobnie będzie około 50 zł deklaracji stałej! czyli zbieramy deklaracje , a pieniążki z deklaracji za pierwszy miesiąc pójdą na transport. Quote
gonia66 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Malwi napisał(a):dziź w środku nocy (9:30 ;p) miałam tel. od stowarzyszenia.... otóż .... OPŁACĄ PIERWSZY MIESIĄC OPERY W HOTELIKU jak na razie ... później jśli będą dobre rokowania zię zobaczy , ale prawdopodobnie będzie około 50 zł deklaracji stałej! czyli zbieramy deklaracje , a pieniążki z deklaracji za pierwszy miesiąc pójdą na transport.OJ...no to super hiper!!!Ale kto to widzial tak w srodku nicy budzic ludzi o 9.30...ja bym podgryzla..ratuje ich tylko to, ze zadzwonili z dobrą nowiną:P...No czyli co robimy???WWieziemy Opere do leny????Kiedy??? Quote
Malwi Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 jak najszybciej ! ... szukamy transportu i deklaracji Quote
lilk_a Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 super wiadomość , taki miesiąc w przód daje czas na zebranie pieniędzy na następne .... :):) ja pojutrze wystawię jej bazarek to akurat na następny miesiąc będzie coś dodatkowego ... Quote
Malwi Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 super!! ale tak czy siak trzeba deklaracje zbierać ... Quote
gonia66 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Mam 20 zł deklaracji stełej dla Opery od cioteczki KAmy(Nie jest zalogowana na dogo- ale to osoba pewna, więc możecie dopisac:):)DZiękujemy Kochanemu Aniołowi:):):) Quote
Malwi Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 super ! muszę przeglądnąć tematy czy wyżej gdzieś jakiejś deklaracji czasem nie było ... Quote
Malwi Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 więc tak ... deklaracje stałe: 20 zł - Kama 50 zł (?) - OSMZ deklaracje jednorazowe: OSMZ - 350 zł za pierwszy miesiąc w hotelu 40 zł skarbonka Aniołkowa Quote
gonia66 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Mało....ciągle mało.....pliiisssssssssssss...cioteczki.....niech no juz niebi sie zatrzęsie nareszcie...i spadną tu Kochane Anioły.....:) Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Goniu, wzywasz - jestem. 10zł/mies. Od stycznia. Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 zapoisuje.... poprosze o przeslanie numeru konta, z Kundelkowej Skarbonki wsylemy grosik :) Quote
Malwi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 nie ma jeszcze osoby wyznaczonej do zbierania kasy .... ja osobiście konta nie mam ... kurde muszę w końcu iść założyć bo coraz bardziej potrzebne :( Paulina , albo missy - podejmiecie się prowadzenia funduszy Opery ? albo ktokolwiek ? Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Malwi, wpisz proszę 50 zł dla Opery ze Skarbonki. Kasa będzie czekała aż będziecie wiedziały kto zbiera kasę :) Quote
Malwi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 deklaracje stałe: 20 zł - Kama 50 zł (?) - OSMZ deklaracje jednorazowe: OSMZ - 350 zł za pierwszy miesiąc w hotelu 40 zł - skarbonka Aniołkowa 50 zł - Kundelkowa Skarbonka zaraz wrzucę w pierwszy post... potrzebujemy deklaracji stałych :( jak na razie jest niepewne 70 zł :( Quote
Malwi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 tak ... lena13 ma akurat miejsce ... a my funduszy nie mamy :placz: Quote
gonia66 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Malwi napisał(a):deklaracje stałe: 20 zł - Kama 50 zł (?) - OSMZ deklaracje jednorazowe: OSMZ - 350 zł za pierwszy miesiąc w hotelu 40 zł - skarbonka Aniołkowa 50 zł - Kundelkowa Skarbonka zaraz wrzucę w pierwszy post... potrzebujemy deklaracji stałych :( jak na razie jest niepewne 70 zł :(MAlwi!!!A nie zauważylas Mojego Kolejnego Kochanego Aniołka Agatki??MOwilam, ze niebo zaczyna sie trząść???Agata51 Zadeklarowala 10 zł miesięcznie:):):)Dopiosz ja prosze a ja bardzo serdecznie dziękuje- Agatka niezawodna- jak zresztą zwykle:):) DZiękuje, dziekuję, dziekuje:):) Quote
Malwi Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 widocznie przeoczyłam ... przepraszam , juz poprawiam ... :oops: Quote
obraczus87 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 O nie!!!!!!! Skoro jest miejsce u Leny to trzeba szybko kasę kołować. U Leny Opera będzie miała jak w raju! Trzeba jak najsyzbciej kase kołować... Quote
Recommended Posts