Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malwi napisał(a):
dzwonilam .. pani Magda ze stowarzyszenia miala do mnie oddzwonic jak bdzie miala chwile czasu ... czekam ...

AAAAAAA no ok..w takim razie czekamy z Tobą:)Ale myslisz , ze jeszcze o tej porze moze dzownić???

Posted

dziź w środku nocy (9:30 ;p) miałam tel. od stowarzyszenia.... otóż .... OPŁACĄ PIERWSZY MIESIĄC OPERY W HOTELIKU jak na razie ... później jśli będą dobre rokowania zię zobaczy , ale prawdopodobnie będzie około 50 zł deklaracji stałej!

czyli zbieramy deklaracje , a pieniążki z deklaracji za pierwszy miesiąc pójdą na transport.

Posted

Malwi napisał(a):
dziź w środku nocy (9:30 ;p) miałam tel. od stowarzyszenia.... otóż .... OPŁACĄ PIERWSZY MIESIĄC OPERY W HOTELIKU jak na razie ... później jśli będą dobre rokowania zię zobaczy , ale prawdopodobnie będzie około 50 zł deklaracji stałej!

czyli zbieramy deklaracje , a pieniążki z deklaracji za pierwszy miesiąc pójdą na transport.
OJ...no to super hiper!!!Ale kto to widzial tak w srodku nicy budzic ludzi o 9.30...ja bym podgryzla..ratuje ich tylko to, ze zadzwonili z dobrą nowiną:P...No czyli co robimy???WWieziemy Opere do leny????Kiedy???

Posted

super wiadomość , taki miesiąc w przód daje czas na zebranie pieniędzy na następne .... :):) ja pojutrze wystawię jej bazarek to akurat na następny miesiąc będzie coś dodatkowego ...

Posted

Mam 20 zł deklaracji stełej dla Opery od cioteczki KAmy(Nie jest zalogowana na dogo- ale to osoba pewna, więc możecie dopisac:):)DZiękujemy Kochanemu Aniołowi:):):)

Posted

więc tak ...
deklaracje stałe:
20 zł - Kama
50 zł (?) - OSMZ

deklaracje jednorazowe:
OSMZ - 350 zł za pierwszy miesiąc w hotelu
40 zł skarbonka Aniołkowa

Posted

nie ma jeszcze osoby wyznaczonej do zbierania kasy .... ja osobiście konta nie mam ... kurde muszę w końcu iść założyć bo coraz bardziej potrzebne :(

Paulina , albo missy - podejmiecie się prowadzenia funduszy Opery ? albo ktokolwiek ?

Posted

deklaracje stałe:
20 zł - Kama
50 zł (?) - OSMZ

deklaracje jednorazowe:

40 zł - skarbonka Aniołkowa
50 zł - Kundelkowa Skarbonka

zaraz wrzucę w pierwszy post...

potrzebujemy deklaracji stałych :( jak na razie jest niepewne 70 zł :(

Posted

Malwi napisał(a):
deklaracje stałe:
20 zł - Kama
50 zł (?) - OSMZ

deklaracje jednorazowe:

40 zł - skarbonka Aniołkowa
50 zł - Kundelkowa Skarbonka

zaraz wrzucę w pierwszy post...

potrzebujemy deklaracji stałych :( jak na razie jest niepewne 70 zł :(
MAlwi!!!A nie zauważylas Mojego Kolejnego Kochanego Aniołka Agatki??MOwilam, ze niebo zaczyna sie trząść???Agata51 Zadeklarowala 10 zł miesięcznie:):):)Dopiosz ja prosze a ja bardzo serdecznie dziękuje- Agatka niezawodna- jak zresztą zwykle:):) DZiękuje, dziekuję, dziekuje:):)