anna10025 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Witam dziewczyny, mieszkam 20 km od Prudnika , 90 km od Wrocka . Mogę jechać po Operę i zawieźć ją do DT na swój koszt. Mogłabym od razu zabrać Samsunga, tylko trzeba by było załatwić mu transport do Wrocławia w tym samym czasie. Tylko miałabym prośbę do leny.Chciałabym zebyś pojechała ze mną , boję się jechać 100km z pieskami z tyłu , które nie wiadomo co zrobią i jak się zachowają, ktoś powinien ich pilnować. Quote
gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 anna10025 napisał(a):Witam dziewczyny, mieszkam 20 km od Prudnika , 90 km od Wrocka . Mogę jechać po Operę i zawieźć ją do DT na swój koszt. Mogłabym od razu zabrać Samsunga, tylko trzeba by było załatwić mu transport do Wrocławia w tym samym czasie. Tylko miałabym prośbę do leny.Chciałabym zebyś pojechała ze mną , boję się jechać 100km z pieskami z tyłu , które nie wiadomo co zrobią i jak się zachowają, ktoś powinien ich pilnować.JJJJAaaaaaaaaaa...jednak warto w nocy wchodzic na dogo:D:DDziekujemy za tak cudna propozycje pomocy:):) Quote
Cajus JB Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Jestem już na stałe. Mogę 10 stałych tylko dorzucić. Na razie więcej nie mogę pomóc. Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ale cudne wiadomości wczoraj w nocy były :) SUPER!!! Quote
Malwi Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 ojojoj ... ale wiadomości nocne :D:D:D:D jak to już ktoś napisał w nocy anioły spadają z nieba :D:D zaraz powysyłam nr konta na pw :D Quote
Ma6da Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ja też poprosze o numer konta i pełne dane do przelewu Quote
Ma6da Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 już mam jednego podopiecznego :) ale sie cieszę !!! Quote
Malwi Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 już wysyłam ;D dziękujemy bardzo :D Quote
lilk_a Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 a ja zapraszam nieśmiało na trwający bazarek dla Opery ....... do 18 grudnia ...... :):):) Quote
gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Ma6da']już mam jednego podopiecznego :) ale sie cieszę !!![/QUOTE] Heheheh..ale Ci zazdroszczę, ze to dopiero "pierwszy"...no i chce zapowiedziec, ze juz teraz "przepadlaś"..bo jak sie raz zacznie pomagac tym ukochanym psiakom- nie ma konca..ostatnie skarpetki czlowiek sprzeda z domku..zeby im bylo choc ciut lepiej:D DZIĘKUJEMY MADZIU, ZE OPERA ZNALAZLA CIEBIE NA DOGO:) Quote
Malwi Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='anna10025']Witam dziewczyny, mieszkam 20 km od Prudnika , 90 km od Wrocka . Mogę jechać po Operę i zawieźć ją do DT na swój koszt. Mogłabym od razu zabrać Samsunga, tylko trzeba by było załatwić mu transport do Wrocławia w tym samym czasie. Tylko miałabym prośbę do leny.Chciałabym zebyś pojechała ze mną , boję się jechać 100km z pieskami z tyłu , które nie wiadomo co zrobią i jak się zachowają, ktoś powinien ich pilnować.[/QUOTE] dopiero teraz doczytałam ... dziękuję za propozycję , jednak najpierw sprawdzimy propozycje Incunabuli ... po co specjalnie jechać samochodem, skoro może ją ktoś przy okazji zabrać. Quote
Malwi Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Ma6da: jeśli to ty wpłaciłaś 30 zł to doszło , dziękuję bardzo :loveu: Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 CZy Opera ma juz wyznaczony termin??Bo w czwartek jedzie do lenki Samsung..nie moznaby jakos polaczyc transportu??Samsung jest we Wrześni chyba... Quote
Malwi Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 jeszcze nie Incunabula miała ze znajomym porozmawiać ... w czwartek i tak nie dam rady Opery ze schroniska wyciągnąć bo mam zajęcia .... Quote
Ma6da Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Malwi']Ma6da: jeśli to ty wpłaciłaś 30 zł to doszło , dziękuję bardzo :loveu:[/QUOTE] ale ze mnie gapa - nie podałam nicka w tytule przelewu, jeśli mówisz o przelewie od Magdy Biel z Gliwic to tak to ode mnie - dla Opery :) Quote
Malwi Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 zaktualizowany pierwszy post ... hop do góry Operko .... SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW -> PRUDNIK POTRZEBNE DEKLARACJE STAŁE NA DT!! Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Witaj Opero!!!! Już niedługo Twoje życie się zupełnie odmieni !! U Cioci Leny będziesz miała jak w raju ::) Quote
Malwi Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 hopamy Operkę do góry ... przypominam że szukamy transportu Wrocław-Prudnik ... najlepiej by było na poniedziałek ( będę jechała do Wrocławia ) Quote
grzybkowa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 hej ! w sobote albo niedziele bedzie jechal psiak na trasie :Wyjazd z Wrześni,pozniej Jarocin,Krotoszyn,Milicz,Trzebnica,Wrocław,Nysa,P rudnik. ten kto organizuje wyjazd Opery moze skontaktuje sie z ciotka Agata,Sonia która to bedzie wiozla psiaka na tej trasie dokladnie !!! psiak z tego wlasnie watku bedzie jechal : http://www.dogomania.pl/threads/173866-Dwa-przeraA-on*****-WrzeA-nia-zbieramy-na-hotel/page38 Quote
Malwi Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 kurczę ..... już się kontaktuję... do niedzieli nie dam rady dowieźć jej do Wrocławia ... ale jeśli możliwa by była minimalna zmiana trasy ( z Jarocina na Ostrów nie Krotoszyn) to bym ją wyciągnęła ze schronu w sobotę lub niedzielę ... droga praktycznie ta sama , ba nawet lepsza jakościowo i możliwe że szybsza ... już piszę do Agaty... Quote
Recommended Posts