Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam dziewczyny, mieszkam 20 km od Prudnika , 90 km od Wrocka . Mogę jechać po Operę i zawieźć ją do DT na swój koszt. Mogłabym od razu zabrać Samsunga, tylko trzeba by było załatwić mu transport do Wrocławia w tym samym czasie. Tylko miałabym prośbę do leny.Chciałabym zebyś pojechała ze mną , boję się jechać 100km z pieskami z tyłu , które nie wiadomo co zrobią i jak się zachowają, ktoś powinien ich pilnować.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anna10025 napisał(a):
Witam dziewczyny, mieszkam 20 km od Prudnika , 90 km od Wrocka . Mogę jechać po Operę i zawieźć ją do DT na swój koszt. Mogłabym od razu zabrać Samsunga, tylko trzeba by było załatwić mu transport do Wrocławia w tym samym czasie. Tylko miałabym prośbę do leny.Chciałabym zebyś pojechała ze mną , boję się jechać 100km z pieskami z tyłu , które nie wiadomo co zrobią i jak się zachowają, ktoś powinien ich pilnować.
JJJJAaaaaaaaaaa...jednak warto w nocy wchodzic na dogo:D:DDziekujemy za tak cudna propozycje pomocy:):)

Posted

[quote name='Ma6da']już mam jednego podopiecznego :) ale sie cieszę !!![/QUOTE]
Heheheh..ale Ci zazdroszczę, ze to dopiero "pierwszy"...no i chce zapowiedziec, ze juz teraz "przepadlaś"..bo jak sie raz zacznie pomagac tym ukochanym psiakom- nie ma konca..ostatnie skarpetki czlowiek sprzeda z domku..zeby im bylo choc ciut lepiej:D DZIĘKUJEMY MADZIU, ZE OPERA ZNALAZLA CIEBIE NA DOGO:)

Posted

[quote name='anna10025']Witam dziewczyny, mieszkam 20 km od Prudnika , 90 km od Wrocka . Mogę jechać po Operę i zawieźć ją do DT na swój koszt. Mogłabym od razu zabrać Samsunga, tylko trzeba by było załatwić mu transport do Wrocławia w tym samym czasie. Tylko miałabym prośbę do leny.Chciałabym zebyś pojechała ze mną , boję się jechać 100km z pieskami z tyłu , które nie wiadomo co zrobią i jak się zachowają, ktoś powinien ich pilnować.[/QUOTE]

dopiero teraz doczytałam ... dziękuję za propozycję , jednak najpierw sprawdzimy propozycje Incunabuli ... po co specjalnie jechać samochodem, skoro może ją ktoś przy okazji zabrać.

Posted

[quote name='Malwi']Ma6da: jeśli to ty wpłaciłaś 30 zł to doszło , dziękuję bardzo :loveu:[/QUOTE]

ale ze mnie gapa - nie podałam nicka w tytule przelewu, jeśli mówisz o przelewie od Magdy Biel z Gliwic to tak to ode mnie - dla Opery :)

Posted

hopamy Operkę do góry ...

przypominam że szukamy transportu Wrocław-Prudnik ... najlepiej by było na poniedziałek ( będę jechała do Wrocławia )

Posted

hej ! w sobote albo niedziele bedzie jechal psiak na trasie :Wyjazd z Wrześni,pozniej Jarocin,Krotoszyn,Milicz,Trzebnica,Wrocław,Nysa,P rudnik.

ten kto organizuje wyjazd Opery moze skontaktuje sie z ciotka Agata,Sonia która to bedzie wiozla psiaka na tej trasie dokladnie !!!

psiak z tego wlasnie watku bedzie jechal :
http://www.dogomania.pl/threads/173866-Dwa-przeraA-on*****-WrzeA-nia-zbieramy-na-hotel/page38

Posted

kurczę ..... już się kontaktuję... do niedzieli nie dam rady dowieźć jej do Wrocławia ... ale jeśli możliwa by była minimalna zmiana trasy ( z Jarocina na Ostrów nie Krotoszyn) to bym ją wyciągnęła ze schronu w sobotę lub niedzielę ... droga praktycznie ta sama , ba nawet lepsza jakościowo i możliwe że szybsza ... już piszę do Agaty...