lena13 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Serio gryzła, niemożliwe nawet do głowy mi nie przyszło żeby uważać, ja wychowana na agresorach w przypadku agresora nie można nawet na krok się cofnąć trzeba iść do przodu i tak mi to w krew weszło, że startuje z łapami do wszystkich. Ale ona mnie nawet gryz nie chciała, fakt patrzyła jak na nienormalną że ja do niej z łapami i na rączki potem chodziłyśmy zwiedzać potem sobie siedziałyśmy a potem idiotka puściłam ją na podwórko a ona znalazła sobie budę i musiałam ją wyciągać ale tez obyło się nawet bez stresu potem sobie pobiegałyśmy ona wróciła do siebie dostała łapówki ale nawet wcześniej nie miała względem mnie morderczych zamiarów, jutro też trenujemy. Ja ją dziś czesać chciałam a tu czytam, że wziąć na łapki się nie dała. Quote
lilk_a Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 super wiadomości..... Lenka działasz naprawdę szybko :):) Quote
Malwi Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Leno - można liczyć na jakieś fotki Opery ? czy jeszcze nie za bardzo ? Quote
lilk_a Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 właśnie właśnie piękne zdjęcia poprosimy :0 Quote
Malwi Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 hop hooooop .... OPERA pięknie prosi o deklaracje ... brakuje jeszcze aż 215 zł deklaracji stałej :(:(:(:(:( Quote
Malwi Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 niestety ... trzeba by może jakąś akcję reklamową zrobić ... Quote
natalijo Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Zapisuję na razie. Jak znajdę chwilę, żeby przeczytać wątek to się odezwę :) Quote
lilk_a Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 oczyszczę skrzynkę i powysyłam trochę pw :) Quote
jola_li Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Który to już wątek od czasu, gdy obiecałam sobie nie wchodzić na nowe ;-)? Niestety, przychodzę z pustymi kieszeniami, ale mogę pomóc rozsylać informacje o Maleńkiej - tylko chyba dopiero po Nowym Roku, bo wcześniej nie będę miała czasu. Przypomnijcie mi, proszę... Jutro przeczytam wątek i napiszę tekścik do rozsyłania. Quote
lena13 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Dziś już miałam w rękach aparat ale z tego pomysłu zrezygnowałam, uważam, że to za wcześnie aczkolwiek jak wróci Adam a będę miała Opercię na rękach poproszę o dokumentację tego faktu także zdjęcia będą na dniach. Quote
Malwi Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 :multi: super cieszę się strasznie :D Quote
lilk_a Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 z zakończonego dzisiaj bazarku dla opery będzie 190 zł , jak tylko dojdą pieniądze zgłoszę się po nr konta :):) Quote
Malwi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 :multi: dziękujemy lilko :loveu: Quote
jola_li Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witajcie, pamiętam o Maleńkiej -- jeszcze dzisiaj tu wrócę. Quote
Malwi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 hop hop ... Opera bardzo prosi o deklaracje ... Quote
lilk_a Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 coś chyba przygotowania do świąt w pełnym toku ....jakoś puściej .... Quote
Malwi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 strasznie tu opustoszało :( czyżby Cioteczki pozamarzały w taki mróz ? Quote
jola_li Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Malwi, ile kosztuje DT i ile jeszcze brakuje miesięcznych wpłat? Ciągle 215 zł? Wysyłam Ci PW. Quote
ulka 1108 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Malwi, z tym zamarzaniem prawie masz rację, u nas jest strasznie zimno, ale najważniejsze że Opera już nie marznie i ma dom, pieniądze za styczeń wyśle wam wcześniej pozdrawiam serdecznie Quote
Malwi Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 u mnie w tej chwili -13,5 ... wczoraj było -20 jolu , dziękuję za PW ... myślę że Akcja literkowa będzie jak najbardziej potrzebna ... pozwolisz że zamieszczę tutaj tekst do wysyłania , może jeszcze jakaś cioteczka skusi się na reklamowanie Opery... nadal brakuje 215 zł :( Witaj, przepraszam za ten nieproszony list, ale chodzi o pomoc dla maleńkiej przerażonej suczki ze schroniska, która trafiła do płatnego domu tymczasowego.... Bardzo proszę, pomóżmy jej w drodze do prawdziwego domu..... Szukamy osób, które mogłyby podjąć się 5-złotowych miesięcznych (lub jednorazowych) wpłat na opłacenie jej pobytu w DT.... http://www.dogomania.pl/threads/172095-Opera-PiAE-kna-i-wycofana-juA-w-DT-u-Leny13-POTRZEBNE-DEKLARACJE Pozdrawiam serdecznie - z nadzieją.... zaczynamy wyjątkowo od końca alfabetu ... bo od początku zaczynają się wszystkie akcje literkowe ... a powiem szczerze do mnie jeszcze żadna nie dotarła ... Quote
lena13 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Niunia już przywykła do tego, że jest noszona na rekach prawie można powiedzieć już jej to nie przeszkadza, jest coraz śmielsza, perełka za niedługo ma szanse na przeprowadzkę do moich rodziców, do mieszkania musi się jednak nauczyć chodzić na smyczy, i polubić Samsunga bo jak na razie maleńka ostro się stawia do psiaków. Komicznie to wygląda, bo ona przy nich to maluteńka jest ale za to strasznie ostra. Quote
Recommended Posts