Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Serio gryzła, niemożliwe nawet do głowy mi nie przyszło żeby uważać, ja wychowana na agresorach w przypadku agresora nie można nawet na krok się cofnąć trzeba iść do przodu i tak mi to w krew weszło, że startuje z łapami do wszystkich. Ale ona mnie nawet gryz nie chciała, fakt patrzyła jak na nienormalną że ja do niej z łapami i na rączki potem chodziłyśmy zwiedzać potem sobie siedziałyśmy a potem idiotka puściłam ją na podwórko a ona znalazła sobie budę i musiałam ją wyciągać ale tez obyło się nawet bez stresu potem sobie pobiegałyśmy ona wróciła do siebie dostała łapówki ale nawet wcześniej nie miała względem mnie morderczych zamiarów, jutro też trenujemy. Ja ją dziś czesać chciałam a tu czytam, że wziąć na łapki się nie dała.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Który to już wątek od czasu, gdy obiecałam sobie nie wchodzić na nowe ;-)?

Niestety, przychodzę z pustymi kieszeniami, ale mogę pomóc rozsylać informacje o Maleńkiej - tylko chyba dopiero po Nowym Roku, bo wcześniej nie będę miała czasu. Przypomnijcie mi, proszę...
Jutro przeczytam wątek i napiszę tekścik do rozsyłania.

Posted

Dziś już miałam w rękach aparat ale z tego pomysłu zrezygnowałam, uważam, że to za wcześnie aczkolwiek jak wróci Adam a będę miała Opercię na rękach poproszę o dokumentację tego faktu także zdjęcia będą na dniach.

Posted

Malwi, z tym zamarzaniem prawie masz rację, u nas jest strasznie zimno, ale najważniejsze że Opera już nie marznie i ma dom, pieniądze za styczeń wyśle wam wcześniej pozdrawiam serdecznie

Posted

u mnie w tej chwili -13,5 ... wczoraj było -20

jolu , dziękuję za PW ... myślę że Akcja literkowa będzie jak najbardziej potrzebna ... pozwolisz że zamieszczę tutaj tekst do wysyłania , może jeszcze jakaś cioteczka skusi się na reklamowanie Opery... nadal brakuje 215 zł :(

Witaj,
przepraszam za ten nieproszony list, ale chodzi o pomoc dla maleńkiej przerażonej suczki ze schroniska, która trafiła do płatnego domu tymczasowego....
Bardzo proszę, pomóżmy jej w drodze do prawdziwego domu.....
Szukamy osób, które mogłyby podjąć się 5-złotowych miesięcznych (lub jednorazowych) wpłat na opłacenie jej pobytu w DT....
http://www.dogomania.pl/threads/172095-Opera-PiAE-kna-i-wycofana-juA-w-DT-u-Leny13-POTRZEBNE-DEKLARACJE

Pozdrawiam serdecznie - z nadzieją....

zaczynamy wyjątkowo od końca alfabetu ... bo od początku zaczynają się wszystkie akcje literkowe ... a powiem szczerze do mnie jeszcze żadna nie dotarła ...

Posted

Niunia już przywykła do tego, że jest noszona na rekach prawie można powiedzieć już jej to nie przeszkadza, jest coraz śmielsza, perełka za niedługo ma szanse na przeprowadzkę do moich rodziców, do mieszkania musi się jednak nauczyć chodzić na smyczy, i polubić Samsunga bo jak na razie maleńka ostro się stawia do psiaków. Komicznie to wygląda, bo ona przy nich to maluteńka jest ale za to strasznie ostra.