Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiewiórka napisz na wątku kubraczkowym ,że potrzebujesz ubranka dla Mani, zresztą ja to zrobie.Tylko jaki rozmiar podac? jak na sredniego sznupka?

Posted

olga7 napisał(a):
Jest szansa na dom dla Mani ? A czy tam jest może kot ? Bo nie wiadomo ,czy Mania toleruje koty? Czy raczej nie bardzo -jak większość sznaucerów . Choć ona najbardziej potrzebuje serca i dobrych ludzi -ich ciepla i cierpliwości .Może i z kotem się zgodzi - gdyby tam byl -kto wie ..

A skąd taki pomysł, że większość sznaucerów nie toleruje kotów? Moje wszystkie kolejne sznaucery - a wychodzi że to to już 6 w kolejności - mieszkają z kotami i nie mają z tym problemów, a wręcz przeciwnie. Nie lubię takich dziwnych krzywdzących uogólnień ;) Wszystko zależy od konkretnego psa i przypadku, wychowania, podejścia właścicieli i od kota ;)

Posted

weszka napisał(a):
A skąd taki pomysł, że większość sznaucerów nie toleruje kotów? Moje wszystkie kolejne sznaucery - a wychodzi że to to już 6 w kolejności - mieszkają z kotami i nie mają z tym problemów, a wręcz przeciwnie. Nie lubię takich dziwnych krzywdzących uogólnień ;) Wszystko zależy od konkretnego psa i przypadku, wychowania, podejścia właścicieli i od kota ;)

otóż to, a poza tym Mania nie jest sznaucerem :lol:

Posted

ciut ciut jest :lol: ale więcej nie wiem bo na tych zdjęciach co są mało widać - dużo robi fryzura na sznupa, ale ona mi bardziej pod PONa może pasuje, ale to takie domysły - czekamy na zdjęcia

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Super by było gdyby się ubranko dla niej jakieś znalazło

ale wejdź na wątek , który podałam i musisz śledzić rozwój sytuacji. pytać o ten kubrak i podać wielkość.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Podłączam się do wątku.
Czy jakieś ogłoszenia potrzebne ?

Potrzebne, potrzebne tylko czekamy na zdjęcia Maniusi :) Kiedy Kisiaraf może podjechać na sesję zdjęciową?

Posted

Wreszcie dotarłam na wątek. Przepraszam, za opóźnienie w sprawie sesji. Sytuacja prywatna niestety nie pozwoliła mi do tej pory podjechać.
Postaram się jakoś z pracy wyrwać może jutro lub we wtorek z samego rana skontaktuje się z Wiewiórką i dogram dokładnie kiedy i o której.
Kase dla Wiewiórki też już mam.

Posted

Kisiaraf napisał(a):
Wreszcie dotarłam na wątek. Przepraszam, za opóźnienie w sprawie sesji. Sytuacja prywatna niestety nie pozwoliła mi do tej pory podjechać.
Postaram się jakoś z pracy wyrwać może jutro lub we wtorek z samego rana skontaktuje się z Wiewiórką i dogram dokładnie kiedy i o której.
Kase dla Wiewiórki też już mam.

Czyli kasa z jastrzębskiej skarpetki na Manię do Ciebie dotarła? Bo już zaczynałam się martwić.

Posted

Wiewiórko, mam na myśli Kisiaraf, bo było na watku ustalone, że jej zrobię przelew, a ona przekaże Tobie.
Kasę wysłałam 12 grudnia. Szkoda że nie masz konta, bo miałabyś pieniądze szybciej.
Szkoda mi wydać 6,50 zł na przekaz pocztowy, skoro przelew z konta jest darmowy.