__Lara Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kurcze, wklejam jeszcze raz: http://www.dogomania.pl/threads/175846-Jamnik-ma-dt-i-ds-potrzebne-fundusze-na-TRANSPORT-pomA-A-cie?p=13713344#post13713344 Quote
Poker Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 wiewiórka napisz na wątku kubraczkowym ,że potrzebujesz ubranka dla Mani, zresztą ja to zrobie.Tylko jaki rozmiar podac? jak na sredniego sznupka? Quote
Poker Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 już napisałam http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEPA-E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PSA-W-BEZDOMNYCH-KTOA-JESZCZE-CHAE-TNY/page149 Quote
weszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 olga7 napisał(a):Jest szansa na dom dla Mani ? A czy tam jest może kot ? Bo nie wiadomo ,czy Mania toleruje koty? Czy raczej nie bardzo -jak większość sznaucerów . Choć ona najbardziej potrzebuje serca i dobrych ludzi -ich ciepla i cierpliwości .Może i z kotem się zgodzi - gdyby tam byl -kto wie .. A skąd taki pomysł, że większość sznaucerów nie toleruje kotów? Moje wszystkie kolejne sznaucery - a wychodzi że to to już 6 w kolejności - mieszkają z kotami i nie mają z tym problemów, a wręcz przeciwnie. Nie lubię takich dziwnych krzywdzących uogólnień ;) Wszystko zależy od konkretnego psa i przypadku, wychowania, podejścia właścicieli i od kota ;) Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 weszka napisał(a):A skąd taki pomysł, że większość sznaucerów nie toleruje kotów? Moje wszystkie kolejne sznaucery - a wychodzi że to to już 6 w kolejności - mieszkają z kotami i nie mają z tym problemów, a wręcz przeciwnie. Nie lubię takich dziwnych krzywdzących uogólnień ;) Wszystko zależy od konkretnego psa i przypadku, wychowania, podejścia właścicieli i od kota ;) otóż to, a poza tym Mania nie jest sznaucerem :lol: Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ciut ciut jest :lol: ale więcej nie wiem bo na tych zdjęciach co są mało widać - dużo robi fryzura na sznupa, ale ona mi bardziej pod PONa może pasuje, ale to takie domysły - czekamy na zdjęcia Quote
Wiewiórka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Super by było gdyby się ubranko dla niej jakieś znalazło Quote
Poker Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Wiewiórka napisał(a):Super by było gdyby się ubranko dla niej jakieś znalazło ale wejdź na wątek , który podałam i musisz śledzić rozwój sytuacji. pytać o ten kubrak i podać wielkość. Quote
Onaa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Podłączam się do wątku. Czy jakieś ogłoszenia potrzebne ? Quote
leni356 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Dogo07 napisał(a):Podłączam się do wątku. Czy jakieś ogłoszenia potrzebne ? Potrzebne, potrzebne tylko czekamy na zdjęcia Maniusi :) Kiedy Kisiaraf może podjechać na sesję zdjęciową? Quote
Poker Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 MAnia będzie miała kubraczek za darmo :multi:, wiewiórka zmierz obwód w klatce piersiowej i podaj na wątku kubraczkowym Quote
monika55 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Poker, kochana. Mani dupcia nie zmarznie. Quote
Kisiaraf Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Wreszcie dotarłam na wątek. Przepraszam, za opóźnienie w sprawie sesji. Sytuacja prywatna niestety nie pozwoliła mi do tej pory podjechać. Postaram się jakoś z pracy wyrwać może jutro lub we wtorek z samego rana skontaktuje się z Wiewiórką i dogram dokładnie kiedy i o której. Kase dla Wiewiórki też już mam. Quote
Wiewiórka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Za niedługo jedziemy z Manią na sesje zdjęciową:) Jeszcze ją tylko wyszczotkuje i fotki na pewno wyjdą super Quote
shanti Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kisiaraf napisał(a):Wreszcie dotarłam na wątek. Przepraszam, za opóźnienie w sprawie sesji. Sytuacja prywatna niestety nie pozwoliła mi do tej pory podjechać. Postaram się jakoś z pracy wyrwać może jutro lub we wtorek z samego rana skontaktuje się z Wiewiórką i dogram dokładnie kiedy i o której. Kase dla Wiewiórki też już mam. Czyli kasa z jastrzębskiej skarpetki na Manię do Ciebie dotarła? Bo już zaczynałam się martwić. Quote
shanti Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Wiewiórko, mam na myśli Kisiaraf, bo było na watku ustalone, że jej zrobię przelew, a ona przekaże Tobie. Kasę wysłałam 12 grudnia. Szkoda że nie masz konta, bo miałabyś pieniądze szybciej. Szkoda mi wydać 6,50 zł na przekaz pocztowy, skoro przelew z konta jest darmowy. Quote
monika55 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Wszystkim Cioteczkom Wesolych Swiat. Quote
__Lara Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dziękujemy i wzajemnie :D Wesołych Świąt cioteczki!!! Quote
bela51 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 :tree1:Kochane Cioteczki, życze Wam wszystkim Wesołych Świąt.:lol: Quote
Recommended Posts