Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tym roku nie ma przetargu. Nie wiem dlaczego. Schronisko przejmuje Jastrzebski Zaklad Komunalny czyli urzedasy. Boimy sie ze zarzadca zostanie grabarz. Jak nazwa wskazuje nie brzmi to optymistycznie.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ciotki klotki czy mam przelewać to deklarowane 30 zł teraz czy nie? i komu - poproszę nr konta na pw bo pewnie nie mam już a jak nie zrobię teg oteraz to ZAPOMNĘ :oops:

Malawaszko, prześlij na kudłatą skarpetę, ja zrobię przekaz pocztowy Wiewiórce. Wielkie dzięki w imieniu MAnii :loveu:

Posted

Słuchajcie, w niedzielę rozmawiałam z Wiewiórką o Mani i myślę, że finansowo trzeba jej pomóc. Mania zniszczyła wszystkie posłania i miski, co dosyć obciąża finansowo Wiewiórkę.

Posted

malawaszka napisał(a):
Lara - może Ty się widujesz z Wiewiórką? bo własnie są dla Mani pieniążki, ale jest problem z ich przekazaniem - może dałoby się wysłać do Ciebie i ty dałabyś wiewiórce do ręki?

Tak, ja Wiewiórkę spotkam w sobotę w schronie, mogłoby tak być ;) podać komuś mój nr konta?

Posted

[quote name='__Lara']Tak, ja Wiewiórkę spotkam w sobotę w schronie, mogłoby tak być ;) podać komuś mój nr konta?

Laro, wyślij nr konta do shanti - ona ma 40 zł z bazarku od Poker, a ja mam 30 zł od Malawaszki, to do mnie też wyślij nr konta. dziękujemy bardzo.
Dlaczego Mania tak gryzie?? macie jakieś pomysły? Może gryzaki pomogą? suszone penisy i inne?

Posted

Zaraz Wam wyślę nr konta cioteczki. Nie, to są Dni Otwarte schroniska ;) ale za niedługo akcja przed świętami.

leni - wyczyść skrzynkę, bo nie mogę Ci wysłać Pw z nr konta.

Posted

Jestem. Czy te 30zl od Malawaszki to deklaracja na grudzien? Bo sie pogubie.
Pani zrezygnowala niestety z adopcji. Czyta watek. Pewnie przeczytala, ze Mania niszczy. Szkoda tylko ze mnie sie nie informuje o wadach Mani.Kiedy ja pytam to wszystko u Mani w porzadku. Mimo to Pani pyta jak moze pomoc. Zadzwonie i zapytam Wiewiorki co by sie Mani przydalo.

Posted

Cioteczki, wybrałam pieniądze jedynie od shanti, bo rano nie doszły jeszcze od malawaszki. Teraz jestem zła, bo mój bankomat wydaje wielokrotność 50zł i 20zł, więc jakbym od razu wybrała całość to by mi wydał 70zł, a tak nie wiem czy mi teraz wyda 30zł, może być problem... bo obecnie mam wybrane od shanti, 40zł, wklejam potwierdzenie wypłaty:

Najwyżej będę jakoś kombinować...