Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, poradziłam sobie :) po prostu wybrałam 50zł, a wpłaciłam 20zł :eviltong: Dziś w schronie przekazałam Wiewiórce 70zł i paszę dla królika od JOMY :eviltong::p

malawaszka, teraz większość bankomatów wypłaca tylko w nominałach 50zł i 100zł. Przynajmniej z tych, z których ja korzystam :p do niedawna było inaczej, mogłam wybierać 10,20,30zł... więc cieszę się, że chociaż w jednym bankomacie mogę wypłacać po 20zł :cool1:

Posted

Tez jestem zdziwiona. Na poczatku bylo duzo telefonow ale ona jeszcze nie byla gotowa. A teraz jak by juz mogla to cisza. Porobilam nowe ogloszenia. Moze ktos sie w niej zakocha.

Posted

weszka napisał(a):
Już pytałam czy jest szansa na jakieś fajne zdjecia? To podstawa sukcesu przy ogłaszaniu. Dałoby się???? Albo słodkie domowe albo jakies fajne na spacerku...

Może Lara pamięta kto robił sesję zdjęciową psiakom u Wiewiórki do ogłoszeń?

Posted

leni356 napisał(a):
Może Lara pamięta kto robił sesję zdjęciową psiakom u Wiewiórki do ogłoszeń?

Tak, pamiętam :) jeździ cioteczka Kisiaraf i robi sesję ;)

Posted

Jestem. Dostałam od Lary pieniądze i kupiłam miski, gryzaki itp itd Mania obgryzała wszystko co się dało ze stresu, teraz już się wpełni zaklimatyzowała i już nie niszczy. Z każdym tymczasem miałam tak że w pewnym momęcie następował przełom i tak też się stało z Mania przyszłam do domu a ona podleciała i zaczeła cieszyć się i skakać czego wcześniej nie robiła. Posłanie doszło ale przejeła je Pati a Mania śpi ze mną w łużku:) Już tak nie ciągnie na smyczy jak wcześniej i zrobiła się z niej ogólnie straszna przylepa:)