Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toż przeca już 16 listopada pisałam, że kasa jest na koncie. Post 239:lol:
Na skarpecie jeszcze nie pozmieniane przez te zawirowania na dogo, ale już pomału uzupełniam.

Posted

Doczekalam sie wreszcie w miare wyczerpujacej informacji o Mani:
Mania jest wspanialym psem, tylko przez to co kiedys przeszla nie dazy do kontaktu z czlowiekiem, a jak juz to jest ona niesmiala i deliktna. Dogaduje sie z moimi sukami i ogolnie toleruje inne zwierzeta, takze koty.W domu jest bardzo grzeczna, wiekszosc czasu lezy, nie brudzi, nie niszczy. Ma wielki apetyt.Na spacerach jest szczesliwa ale ciagnie na smyczy.Umie zachowac sie w autobusie i tramwaju.Mozna ja zostawic sama w domu.Jest naprawde kochana i urocza.
To teraz juz cos wiemy. Ponawiam prosbe o allegro. Kto pomoze?
Adres dostalam/ bez imienia i nazwiska/

Posted

Ja allegro zrobię :) A jakieś takie ładne i słodkie zdjęcia by się dało zrobić??? Cóż to strasznie ważne.

Dzisiaj wysyłam materacyk bo odebrałam Wiewiórko twoje PW z danymi. Pokrowiec jest poplamiony i może niezbyt ładni wygląda ale jest porządnie wyprany i czysty, jak położysz na nim kocyk czy ręcznik to będzie miała Mania prawdziwe łoże ;)

Posted

Wiewiórka nie ma konta, chyba nadal czeka na to poprzednie 40. Trzeba przesłać przekazem pocztowym. Jeśli wolicie to mogę zrobić taki przekaz tylko prześlijcie mi na konto

Posted

Zle sie dzieje. Wracaja poprzedni zarzadcy. Nie wiem czy pozwola nam na wejscie do schroniska. Juz pewnie nikomu nie pomozemy. Cos musimy zrobic. Jutro jade spotkac sie z madrzejszymi glowami. Nie odpuscimy tak latwo.

Posted

monika55 napisał(a):
Pamietamy oczywiscie. Ale mamy tu okropne dni dotyczace schroniska. To w tej chwili to sprawa zycia naszych psiakow.

Monika, dlaczego nie piszesz co się dzieje? Moze jakos da się pomóc?