Poker Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No nie, tego juz za dużo :placz:, wczoraj dowiedziałam się o Szafirku, byłam na wizycie przedadopcyjnej po południu ,a wieczorem sie dowiedziałam ,że nie żyje i to w jaki sposób. http://www.dogomania.pl/threads/143428-PRZYBORA-WEK-ZABIA-PSA-BEZ-PYTANIA-OPIEKUNA-SZAFIR-ZA-TM-Zabrano-mu-szansAE a dziś Mania :-(, jedyna pociecha w tym,że chyba długo się nie męczyła. Na oba psy łożyłam i tako pech.:-( Quote
leni356 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Nikt się nie spodziewał :( biedna dziewczynka :( Quote
malagos Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dopiero co Malinka, też nowotwór, teraz Mania.... Quote
Olga7 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Bardzo smutna wiadomość i niespodziewana .Tak mi szkoda i żal tej naszej Mani .... Quote
wilczek007 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 naprawde straszne zakonczenie...Taka sponiewierana była i jeszcze chora sie okazało:(:(:( Maniu [*] Quote
weszka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 O rany :( Coś jest chyba w powietrzu, strasznie psiaki odchodzą, sama pożegnałam moją suczkę dokładnie tydzień temu :( Dobrze że dziewczynka nie była całkiem sama, monika55 dobrze że byłaś z Manią Quote
magdola Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Maniusua['], jak tu za Toba nie plakac malenka?:(:(:( Biegaj teraz szczesliwa i zdrowa p zielonych trawach za TM, gdzie juz nigdy nie zaznasz przykrosci i bolu, i tylko dzieki takim osobom jak monia, nie bylas sama do konca... Bede pamietac...{'} <3 Quote
bela51 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Gdy pomysle, ile juz psów na Dogo opłakalam... Tych, które znalam wirtualnie i takich jak Mania. Ją poznalam, kibicowałam w staraniach o domek... Sliczny, kochany psiak.... żegnaj Maniu... Quote
agrabcia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Taka tragedia, Tak mi przykro Maniu, choć nie miałaś swojego człowieka i domku to miałaś Nas tu na dogo- będziemy pamiętać o Tobie. Teraz napewno jesteś szczęśliwa Quote
monika55 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Jakos strasznie przezywam odejscie Mani. Meczy mnie, ze ona na pewno bardzo cierpiala , a my tego nie zauwazylysmy. Bo w ostatnich chwilach na pewno bardzo ja bolalo. Teraz jest spokojna, nie cierpi, a mnie jej brak. Quote
psiara_agg Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 a ja choć nie jestem długo na dogo, to trochę poznałam Manie ona potrzebowała tak miłości, dlaczego nikt jej nie podarował tego najpiękniejszego prezentu dla psa, który siedzi w schronisku. Chociaż w te ostatnie dni poczułaby się sczęśliwsza przy boku kogoś kto ją kocha.. Quote
psiara_agg Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 w sumie to nie do końca nie miała kogoś kto ją kochał.. monika55, i wszystkie dogomaniaczki. [*] Quote
Bjuta Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Maniu, biegaj sobie spokojnie z tamtej strony! W końcu się przecież spotkamy! Quote
magdola Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bjuta napisał(a):Maniu, biegaj sobie spokojnie z tamtej strony! Dlaczego spokojnie? Niech szaleje! W koncu ic ja nie boli... Quote
Wiewiórka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nie nie nie to nie może być prawda:( nie wierze w to, nie chce wierzyć... może gdybym... gdyby... moja Manieczka moja psinka:( tak bardzo mi przykro tak bardzo żałuje... Quote
__Lara Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 monika55 napisał(a):Jakos strasznie przezywam odejscie Mani. Meczy mnie, ze ona na pewno bardzo cierpiala , a my tego nie zauwazylysmy. Bo w ostatnich chwilach na pewno bardzo ja bolalo. Teraz jest spokojna, nie cierpi, a mnie jej brak. Tak przykro :( najgorsze dowiedzieć się, że można było pomóc, a nie udało się :( Quote
monika55 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Ja nie wiem czy mozna bylo pomoc. Ten rak byl juz wszedzie. To chyba czerniak byl. Na glowie, na brzuszku. W tych czarnych kudelkach nie bylo widac. Cale jelita byly jak obsypane kulkami pieprzu. Odwazylam sie obejrzec. Na sledzionie tez. Dlatego chyba taka niecirpliwa byla. Na pewno ja bolalo. Gdyby umiala mowic.... Quote
IKA & SONIA Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Gdyby umiała mówić wszystko byłoby prostsze :( Quote
Kisiaraf Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Tak mi przykro, że tak kończy się ta historia :( Moniko dziękujemy, że byłaś przy niej Quote
monika55 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Z wielkim trudem, z powodu zle chodzacej Dogomanii rozliczylam pieniadze Mani. Zajrzyjcie Cioteczki i wyrazcie swoja opinie. Quote
Recommended Posts