Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mańka, Ty mi sie ino uspokój, bo Ci doopkę zerżnę na kwaśne jabłko :mad:
Zarty,żartami, mocno ją pogryzła ? Adopcja będzie trudniejsza :roll:

Posted

Oj :( Cóż nie każdy pies lubi dzieci, nie wiadomo też jakie Mania ma doświadczenia życiowe... Jedna z moich suk też dzieci nie cierpi a nigdy żadne nic jej nie zrobiło, za to "swojemu" dziecku czyli synkowi mojej siostry pozwala na wszystko.

Mam od paru dni przygotowane posłanko do wysyłki ale Wiewiórka podała mi swój adres bez imienia i nazwiska to nie moge tak wysłać ;) Dogo wariuje wiec nie wiem czy odczytała moje PW - jak ktoś zna dane osobowe Wiewiórki to proszę o przesłanie.

Posted

Mania w schronisku tez miała takie napady. Raz powarkiwała obrażona, raz sie bała, a raz podchodziła niesmiało do miziania(tego ostatniego było najmniej) .Boje sie żeby to nie był trudny pies...

Posted

Mania j nadal chyba czuje się skrzywdzona tym ,że zostala porzucona - pewnie nadal tęskni i czeka na swych wlaścicieli Nie rozumie ,dlaczego po nią nie przychodzą i stres nadal się poglębia -co może też przejawiać się nie tylko smutkiem ,ale i naglą agresją ze strachu -być może też. Gdy Mania trafi do adopcji do domu bez dzieci i bez innych zwierząt -to może będzie bardziej lagodna oraz spokojna.

Posted

Wiecie, myśle, ze domek bez dzieci i problemu nie bedzie. Ja przeciez jechalam z Manią. Była grzeczniutka, głaskałam ja co jakis czas. Zero agresji. A to był mój pierwszy z nia kontakt. Dopiero u weta, w sytuacji stresowej dziabnęła Wiewiórke, bo ją trzymała. Jak by był domek w okolicy, to moge wizytę przeprowadzić.

Posted

Nie jestem w stanie dzwonic codziennie po wiadomosci. Psow o ktorych powinnam cos wiedziec jest sporo.Telefonu nikt mi nie placi, a po ostatnich rachunkach atmosfera w domu byla cokolwiek napieta.Musze troche odczekac. Naprawde nie dam rady.:shake:

Posted

Wiadmości od Wiewiórki: Mania czuje się coraz lepiej, dziś weźmie kąpiel a jutro przyjedzie do niej fryzjer, myślę że trochę przytyła bo już jej tak bardzo kosteczek nie widać

Dziewczyny, czy 40 zł od Poker dotarło do Wiewiórki? bo ona nie ma konta, nie wiem jak jej to podać?