Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kisiaraf']Jestem na wątku na zaproszenie Leni. Z Wiewiórką napewno się umówie i sesja będzie ale nie mogę na 100% gwarantować, że w tym tygodniu.....

Kisiaraf
kochana, to zrób od razu Blacky, bardzo Cię proszę! ;)

Posted

[quote name='leni356']Może Kisiaraf mogłaby przekazać pieniążki Wiewiórce?[/QUOTE]

Dobry pomysł :) bo ja nie wiem czy będę teraz spotykać Wiewiórkę w schronie, bo chyba zrezygnuje z wolontariatu.

Posted

[quote name='Kisiaraf']Podam Wam numer konta na które możecie wpłacić kaske i dostarcze Wiewiórce, ale tak jak mówiłam dopiero w przyszłym tygodniu.
Komu mam wysłać PW z numerem konta?[/QUOTE]

Do Shanti. Dzięki :)

Posted

Jest szansa na dom dla Mani ? A czy tam jest może kot ? Bo nie wiadomo ,czy Mania toleruje koty? Czy raczej nie bardzo -jak większość sznaucerów . Choć ona najbardziej potrzebuje serca i dobrych ludzi -ich ciepla i cierpliwości .Może i z kotem się zgodzi - gdyby tam byl -kto wie ..

Posted

Ja nie napisalam ze Mani szykuje sie dom. Jest Pani z ktora rozmawiam juz od jakiegos czasu. Ona interesuje sie Mania, kota nie ma.Na sznaucerach sie zna.Jest bardzo zainteresowana ale co z tego wyjdzie ja nie wiem.

Posted

Ta Mania nadal chyba tak tęskni do swego czlowieka -tego ktory ją porzucil ? A może jej ostatni wlasciciel np.zmarl czy trafil do domu opieki czy szpitala -a ją ktoś wyrzucil na ulicę ? Kto wie ... ? Ona tak byla zestresowana tam w schronie ...:shake: Może by nawet z kotami żyla z godnie -jelsi nie każdy sznaucer goni koty ..:razz: Zeby tylko doczekala swego dobrego czlowieka ...:loveu:

Posted

Zdjęcia będą napewno już nie długo:) Mania toleruje koty. nie wiem co mam o niej napisać już... to naprawdę wspaniały pies, teraz już pozwala robić ze sobą wszystko i ząbków już od jakiegoś czasu nie pokazuje. Uwielbia szaleć i tarzać się w śniegu, muszę materiał kupić i jakiś kubraczek jej uszyć żeby nie marzła na spacerkach. Kocha ludzi i wszystko co się z nimi wiąże he he, jest bardzo energiczna a zarazem straszna z niej przylepa;)