Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muffinek zaczepia Dorianka, albo oba psy spia.... :evil_lol: Jak Dorianek robi cos nie tak jak powinien i my staramy sie mu to wyperswadowac, ze tak nie mozna, to Muffinek burczy i strofuje Dorianka :evil_lol: (bez agresji).... Dzis popoludniu psy zostaly same na 2 godziny (pojechalismy kupic jedzenie dla Dorianka, bo zjesc to on lubi :crazyeye:). Dla Muffinka to nic dziwnego, ze zostal w domu, ale Dorianek z tego co zorientowalismy sie wracajac do domku, zawodzil (czyli szczekal z tego nieszczescia)...... :diabloti:

Dorianek w dzien lubi pospac, robi sie aktywny wieczorem i wtedy wzywa go przyroda :evil_lol:... Mamy nadzieje, to zmienic, bo przeciez po smietnikach chodzic juz nie musi....

Psy najbardziej lubia wspolne spacery, jesli jeden musi zostac na chwile w domu, bo mnie z nimi razem trudno jest wyjsc jednoczesnie (Muffinek z powodu dysplazji stawu znoszony jest ze schodow, a Dori ma tendencje do jak najszybszego czmychania z klatki schodowej), to kazdy z nich jest nieszczesliwy.....

Widzielismy fotki Samby w nowym domku, to przesliczna sunia...
My tez mamy zdjecia Doriego, ale nie wiemy jak je tu zamiescic????

Kate

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak mnie cieszą TAKIE OPTYMISTYCZNE WIEŚCI!!!:p
Kasiu i Piotrze, teraz z pomocą trenera jestem pewna że Wasze psiaki zrobią duże postępy, obydwa są mądre i sprytne (w końcu jakże szybko Dorian nauczył się, co mu się opłaca a co nie :lol: ), teraz tylko ten spryt trzeba dobrze ukierunkować.;)

Na pw napiszę jak wkleić fotki.:p
Jestem ich baardzi ciekawa!!!:multi: :lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Tak mnie cieszą TAKIE OPTYMISTYCZNE WIEŚCI!!!:p
Kasiu i Piotrze, teraz z pomocą trenera jestem pewna że Wasze psiaki zrobią duże postępy, obydwa są mądre i sprytne (w końcu jakże szybko Dorian nauczył się, co mu się opłaca a co nie :lol: ), teraz tylko ten spryt trzeba dobrze ukierunkować.;)

Na pw napiszę jak wkleić fotki.:p
Jestem ich baardzi ciekawa!!!:multi: :lol:
błagam- dajcie Doriana do działu "Już w nowym domu" :modla:
też czekam na nowe fotki :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Veris']Piotrze i Kasiu...wyślijcie mi je na maila - [email protected] to je wkleję:p

Patia w Galerii założyła topik "Metamorfozy" -http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924

może zamieść tam też Doriana - fotki porównujące w schronisku i u Pitera

Posted

AśkaK napisał(a):
Apeluję do moda, Dorianek już dawno powinien mieć swój topik w rubryce "Już w nowym domu"!:p :multi:

Bardzo czekam na zdjęcia! :lol:

Asiu -musisz wysłać do Moda pw w sprawie przeniesienia....

Posted

Dzieki za przeniesienie Dorianka do dzialu: ,,Juz w nowym domu" :multi::multi::multi:

Dzis bylismy z nim na szczepieniu, pani doktor powiedziala, ze faktycznie oko z zacma zrobilo sie niebieskie, a to oznacza, ze zaczyna sie przecierac, czyli zacma troszke sie cofnela. Dori widzi juz chyba swiatlo i cien, ale to wszystko, co udalo sie osiagnac, bo zacma u Doriego to prawdopodobnie dosc stara sprawa...... Ale dobre i tyle, ze zaczal widziec swiatlo i cien..... :lol:

Zdjecia nie sa najlepszej jakosci, ale przeslemy jak wreszcie uda sie wykonac te trudna operacje przeniesienia do PC..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo wciaz malo, malo czasu na to ......

Posted

PiterW napisał(a):
Oko z zacma zrobilo sie niebieskie, a to oznacza, ze zaczyna sie przecierac, czyli zacma troszke sie cofnela. Dori widzi juz chyba swiatlo i cień...

:crazyeye: :bigcool: :cunao: TO WSPANIALE!!! Jestem niesamowicie miło tym zaskoczona, wieeelką radość mi sprawiliście tą wiadomością!!!:lilangel: :Cool!: Dorianek będzie mógł teraz chociaż widzieć ciemniejszy zarys przedmiotów, na pewno stanie się dzięki temu bardziej pewny siebie przy poruszaniu.

Na fotki poczekamy cierpliwie, choć przyznam że łatwe to nie jest!;) :lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
:crazyeye: :bigcool: :cunao: TO WSPANIALE!!! Jestem niesamowicie miło tym zaskoczona, wieeelką radość mi sprawiliście tą wiadomością!!!:lilangel: :Cool!: Dorianek będzie mógł teraz chociaż widzieć ciemniejszy zarys przedmiotów, na pewno stanie się dzięki temu bardziej pewny siebie przy poruszaniu.

Na fotki poczeamy cierpliwie, choć przyznam że łatwe to nie jest!;) :lol:

Dobrze Asia mówi :lol: - nie jest łatwo czekać na fotki Doriana, oj nie :shake:
Jutro będą????

Posted

Wlasnie wyslalam zdjecia Dorianka do Veris z prosba o ich zamieszczenie na forum :multi::multi::multi:

Dorianek poznal juz teren i czuje sie swobodnie, nie lubi tylko jezdzic samochodem :shake:, a szkoda bo samochodem mozna tez pojechac w fajne dla psa miejsca, ale moze sie jeszcze nauczy :lol:

Rosnie mu brodka i chyba zaczyna rosnac powolutku grzywka, ale bez tych atrybutow tez jest sliczny... :loveu:

I na nasz widok bez przerwy merda ogonem (zlaszcza na mnie :loveu:), bez wzgledu na to, czy widzi nas przez caly czas czy z przerwami macha nieustannie ogonkiem......

Posted

PiterW napisał(a):
Wlasnie wyslalam zdjecia Dorianka do Veris z prosba o ich zamieszczenie na forum :multi::multi::multi:

Dorianek poznal juz teren i czuje sie swobodnie, nie lubi tylko jezdzic samochodem :shake:, a szkoda bo samochodem mozna tez pojechac w fajne dla psa miejsca, ale moze sie jeszcze nauczy :lol:

Rosnie mu brodka i chyba zaczyna rosnac powolutku grzywka, ale bez tych atrybutow tez jest sliczny... :loveu:

I na nasz widok bez przerwy merda ogonem (zlaszcza na mnie :loveu:), bez wzgledu na to, czy widzi nas przez caly czas czy z przerwami macha nieustannie ogonkiem......

mądry piesek, Dory wie co robi :multi:

Posted

Czyli jest już trochę łatwiej? Czy psiaczki zostają same w domu razem czy oddzielnie? Czy Dorian się trochę utemperował?

Bo mam wrażenie, że są duuuuże postępy :lol:

A na zdjęcia czekamy! :multi: Czekamy! :multi:

A a'propos bródki - czy widziliście ten watek z metamorfozami? Sznaucery zmieniają sie nie do poznania po wyjściu ze schronu....

PiterW napisał(a):
I na nasz widok bez przerwy merda ogonem (zlaszcza na mnie :loveu:), ......

To od razu było widać, że zaistniala męska sztama :cool1: .

Posted

Dori uwielbia mnie, czyli Kate :loveu::loveu::loveu:

Psy zostaja w domu na razie osobno i na krotko..... Chyba sie lubia, bo Muffinek lize Doriemu lapy, uszy... (choc nie wiem, czy to oznaki lubienia w psim swiecie), no i oczywiscie nie daje czasem Doriemu spac, bo chce sie bawic... A Dori ne daje spac mnie. Rano po spacerze, jak Piter pojdzie do pracy, Doriemu jest tak zle, ze wyje, abym wstala. Jak wstane, to Dori spokojnie uderza w taka drzemke, ze mozna go chyba wyniesc z domu....

Zaraz zobacze metamorfozy...

Posted

PiterW napisał(a):
Dori uwielbia mnie, czyli Kate :loveu::loveu::loveu:

Psy zostaja w domu na razie osobno i na krotko..... Chyba sie lubia, bo Muffinek lize Doriemu lapy, uszy... (choc nie wiem, czy to oznaki lubienia w psim swiecie), no i oczywiscie nie daje czasem Doriemu spac, bo chce sie bawic... A Dori ne daje spac mnie. Rano po spacerze, jak Piter pojdzie do pracy, Doriemu jest tak zle, ze wyje, abym wstala. Jak wstane, to Dori spokojnie uderza w taka drzemke, ze mozna go chyba wyniesc z domu....

Zaraz zobacze metamorfozy...

Dori dba, abyTobie nie było lepiej niż Piterowi :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Veris']Tam tam tararam..oto DORI:p
A dokładnie-pierwsze trzy zdjęcia:p
Będę robić oddzielne posty..bo tak mi będzie łatwiej się połapać:eviltong:

Dori w nowym domu ... na spacerze