Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coz tu pisac. Cuda sie zdarzaja i to caraz czesciej!:smilecol:
:laola: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Oczy "mokną" jak się czyta takie wspaniałe wieści :placz: Dużo szczęścia Lisku!!! :loveu::multi::loveu::multi: Twoi nowi właściciele muszą być aniołkami :angel:

Posted

brawo dziewczyny ze udalo wam sie znalezc tak wspanialych ludzi
!!!
teraz mzoe byc tylko lepiej, lisek pobil rekord w czekianiu teraz zasluzyl na szczescie

:BIG:

Posted

przed 17-stą Zosia dała znać, że mają jeszcze 250 km do domu. Musi byc juz bardzo zmęczona. Wyjechala o 4 rano, 900 km w ciągu jednego dnia to srednia przyjemność. A do tego jeszcze dzień pełen wrażeń, nie codzien ratuje się taką psinkę. Też czekam na relacje od azzie i od Zosi. Chociaz Zosia może nie miec już dzisiaj siły cokolwiek pisać i musimy jej to wybaczyć. Przecież musi jeszcze zakwaterować Liska, pewnie opowiedzieć wszystko w domu. Azzie, czekamy na twoją opowieść,
pozdrawiam

Posted

Są w domu!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
Nie mogę doczekać się relacji. Wiem tylko, że podróż fatalna, bo pogoda upiorna. Lisek się kwateruje. I znowu nie będę mogła spać, bo chcialabym wiedzieć coś więcej. Ale niech odpoczywają. Lisek czekał tyle lat na dom, my możemy poczekać jeszcze chwilę na opowieści

Posted

I jak tu nie wierzyć w cuda ? :multi:
Niech mnie ktos uszczypnie, bo to się chyba nie dzieje naprawdę ? :loveu:
Pani Zosiu jest Pani wspaniałą osobą o wieeelkim sercu :iloveyou:
Tweety- dla Ciebie też wielkie dzięki :Rose:

Posted

Niesamowite po prostu, jak pojawił się ten wątek to przeczytałam tylko pierwszą strone, do momentu, że starych drzew sie nie przesadza i.. teraz natrafiam na niego ale w dziale JUZ W NOWYM DOMU! Brak słów po prostu, Cuda sie dzieją tutaj dla tych psiaków :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :klacz: :klacz:
Pani Zosia jest :lilangel:

Czy ktoś moze mi na priv podać jej maila?? Chcę skrobnąć parę slów:cool3:

Posted

no już jestem.:) Lisek od początku dnia był podekscytowany, chyba przeczuwał, że coś się będzie działo. Przed podróżą dostał na wszelki wypadek aviomarin. Kiedy przyjechała Zosia ze swoim wspaniałym synem, odbyło się psio-ludzkie powitanie i zapoznanie, a potem wyszliśmy na spacer. Lisek z zadowoleniem chciał oznaczać wszystkie napotkane drzewa i wciąż znajdował różne ciekawe zapachy koniecznie do dokładnego obwąchania. Następnie wróciliśmy do schroniska, Zosia i syn zostali ugoszczeni w biurze, gdzie choć trochę mogli odsapnąć po długiej podróży. Pani pracująca w schronisku uważa, że być może Lisek może być nawet trochę młodszy, niż na to wskazuje zapis w kartotece- nie może uwierzyć w to, że on ma tyle lat. No i czas tak szybko leciał, już musieli wracać... Lisek został posadzony na tylnym siedzeniu przez syna Zosi, troszkę się bał, ale był bardzo grzeczny. Jak ruszyliśmy to mordka już mu się uśmiechała, a ja zostałam podwieziona kawałek do miasta i mogłam choć chwilę obserwować, jak zachowuje się w samochodzie- był grzeczny. A potem pojechali do domu, a ja patrzyłam za szybko malejącym samochodem i nie mogłam uwierzyć, że to już się stało. Że Lisek jest od tej pory kochanym, szczęśliwym psem i że ma teraz dla kogo żyć. Do tej pory nie mogę w to uwierzyć, tak bardzo się cieszę, że nie da się tego wyrazić słowami. Jest mi ogromnie miło, że mogłam poznać tak wspaniałych ludzi, jakimi są Zosia oraz jej syn - dziękuję Wam za wszystko.

Posted

a ja dostałam jeszcze mail'ika, że Lisek przegląda się we wszystkich lustrach i zdjęcie z powitania w schronisku ale chyba nie umiem go tu wstawić:oops:

Posted

o matko właśnie rozmazałam sobie makijaż czytając relacje :loveu: :loveu: :loveu:

Liseczku bądź szczęśliwy z tymi wspaniałymi Ludźmi - bo są jeszcze wspaniali Ludzie na tym świecie :multi: :multi: :multi: