Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no ja też nie wiem co się stało że nie ma ogłoszenia o nim
Jest za to cały czas na allegro i od czasu do czasu ktoś dzwoni, pyta, współczuje - i na tym się kończy...
Na żywo widać że to już raczej staruszek, ale gdybym nie wiedziała to nigdy bym nie uwierzyła, że on ma już 20 lat...

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

azzie5 napisał(a):
Lupe jaki super banner! jak mogę dodać go do swojego podpisu?

:)
W profilu jest opcja Podpis. W zasadzie trzeba dany jpg. wkleić jako obrazek. ( adres .jpg jest widoczny pod podświetleniu obrazka prawym klawiszem myszki - wlaściwości ). Potem na wklejony obrazek wklejamy link. Ja chyba nie umiem tlymaczyc ......:(

Ale podobno jest inny sposób. Wystarczy skopiować bdany banerek, upewniwszy się, że jest odbrze zalinkowany i po prostu wkleić w podpis.

A wilczur w gore !!!!

Posted

:placz: :placz: :placz: Jezu..ja nie moge czytac nawet takich historii:placz: :placz: :placz:
Musi zaznac choc odrobiny szczescia na te ostatnie chwile(miejmy nadzieje,ze nie tylko chwile:-( )
Lisku z calego serca zycze Ci spokojnej starosci w cieplym domku u boku kogos kto Cie poglaszcze i da choc troche uczucia :p

Posted

azzie5 napisał(a):
jest pewna szansa na dom ale muszę sprawdzić reakcję Liska na samce, zobaczymy.

aż bojęsię odezwać tylko trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Bzuma, też nie mogę czytać takich histroii :razz:, dlatego przez długi czas zaglądałam tylko po cichu do działu "Już w nowym domu". Aż się zeźliłam sama na siebie za takie rozczulanie się nad sobą, zarejestrowałam się i... jestem :evil_lol:. Fajnie, że Ty też jesteś :lol:.

Posted

próba przebiegła bardzo pomyślnie, Lisek do wszystkich psów, nawet do tych wrogo nastawionych merdał ogonkiem i mruczał.
Od razu po opuszczeniu boksu pociągnął mnie ku wyjściu ze schroniska.
trzymajcie kciuki za dom:)

Posted

Dziewczyny ten pies jest przykladem...zaniedbań ludzkich
jak mozna bylo dopuscić by cale zycie cale spedzil w schronie
gdyby nie wy nigdy niegdy nie mialby nadziei na nowy dom

Posted

azzie5 napisał(a):
próba przebiegła bardzo pomyślnie, Lisek do wszystkich psów, nawet do tych wrogo nastawionych merdał ogonkiem i mruczał.
Od razu po opuszczeniu boksu pociągnął mnie ku wyjściu ze schroniska.
trzymajcie kciuki za dom:)

:kciuki: :kciuki: :kciuki:

To się musi udać, musi!! Musi być sprawiedliwość na tym świecie :mad: