azzie5 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 no ja też nie wiem co się stało że nie ma ogłoszenia o nim Jest za to cały czas na allegro i od czasu do czasu ktoś dzwoni, pyta, współczuje - i na tym się kończy... Na żywo widać że to już raczej staruszek, ale gdybym nie wiedziała to nigdy bym nie uwierzyła, że on ma już 20 lat... Quote
lupe Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 azzie5 napisał(a):Lupe jaki super banner! jak mogę dodać go do swojego podpisu? :) W profilu jest opcja Podpis. W zasadzie trzeba dany jpg. wkleić jako obrazek. ( adres .jpg jest widoczny pod podświetleniu obrazka prawym klawiszem myszki - wlaściwości ). Potem na wklejony obrazek wklejamy link. Ja chyba nie umiem tlymaczyc ......:( Ale podobno jest inny sposób. Wystarczy skopiować bdany banerek, upewniwszy się, że jest odbrze zalinkowany i po prostu wkleić w podpis. A wilczur w gore !!!! Quote
Agnieszka103 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Psiak nadal czeka... Ciekawe czy w ogóle ma nadzieję na jakiś dom... Psiak jest od 20 lat w schronisku, czy to oznacza, że on nigdy nie miał domu??? Cholernie przykre :-( Quote
jnk Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Spójrzcie na zdjęcia. Ten pies jest taki wzruszający! Quote
azzie5 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 będę sprawdzać w sobotę reakcję Liska na inne samce, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.:) Quote
jnk Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Będziesz sprawdzać ot, tak sobie ;) czy może to sprawdzanie jest pod kątem... hmmm... domku??? Quote
azzie5 Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 jest pewna szansa na dom ale muszę sprawdzić reakcję Liska na samce, zobaczymy. Quote
bzuma Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :placz: :placz: :placz: Jezu..ja nie moge czytac nawet takich historii:placz: :placz: :placz: Musi zaznac choc odrobiny szczescia na te ostatnie chwile(miejmy nadzieje,ze nie tylko chwile:-( ) Lisku z calego serca zycze Ci spokojnej starosci w cieplym domku u boku kogos kto Cie poglaszcze i da choc troche uczucia :p Quote
malawaszka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 azzie5 napisał(a):jest pewna szansa na dom ale muszę sprawdzić reakcję Liska na samce, zobaczymy. aż bojęsię odezwać tylko trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
_Aga_ Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ojojoj, poważna sprawa - trzymamy kciuki :thumbs: Quote
jnk Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bzuma, też nie mogę czytać takich histroii :razz:, dlatego przez długi czas zaglądałam tylko po cichu do działu "Już w nowym domu". Aż się zeźliłam sama na siebie za takie rozczulanie się nad sobą, zarejestrowałam się i... jestem :evil_lol:. Fajnie, że Ty też jesteś :lol:. Quote
azzie5 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 próba przebiegła bardzo pomyślnie, Lisek do wszystkich psów, nawet do tych wrogo nastawionych merdał ogonkiem i mruczał. Od razu po opuszczeniu boksu pociągnął mnie ku wyjściu ze schroniska. trzymajcie kciuki za dom:) Quote
ach21 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dziewczyny ten pies jest przykladem...zaniedbań ludzkich jak mozna bylo dopuscić by cale zycie cale spedzil w schronie gdyby nie wy nigdy niegdy nie mialby nadziei na nowy dom Quote
_Aga_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 azzie5 napisał(a):próba przebiegła bardzo pomyślnie, Lisek do wszystkich psów, nawet do tych wrogo nastawionych merdał ogonkiem i mruczał. Od razu po opuszczeniu boksu pociągnął mnie ku wyjściu ze schroniska. trzymajcie kciuki za dom:) :kciuki: :kciuki: :kciuki: To się musi udać, musi!! Musi być sprawiedliwość na tym świecie :mad: Quote
Agnieszka103 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Bardzo mocno trzymam kciuki!!! Dajcie koniecznie znać co i jak. Przecież cuda się zdarzają!!! Quote
morisowa Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Domek dla Liska - to by było piękne! :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
jnk Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Trzymam kciuki za Liska, ale boję się, że cuda nie zawsze się zdarzają :shake:. Quote
jnk Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Azzie, tydzień już trzymam kciuki - w domu burdel, w pracy robota leży, czy Ty nie masz sumienia? Quote
Recommended Posts