Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

osoba zainteresowana powiedziała mi dzisiaj, że ma problemy finansowe z transportem, ale mam wrażenie, że znowu nic z tej adopcji nie wyjdzie. ja już tracę nadzieję

Posted

ta pani jest z Poznania, wygląda mi na dobrą osobę dla Liska, korespondowałyśmy dłuższy czas, ale teraz niespodziewanie powiedziała mi o tych kłopotach finansowych i mam wrażenie, że chyba jednak nic z tego nie będzie. Bo o to chodzi, że osoba adoptująca musi przyjechać do schroniska (choćby pociągiem w jedną stronę- po psa) i osobiście adoptować psa, nie uznaję w takich wypadkach przywożenia komuś pieska pod nos, bo to zbyt często źle się kończy, a jeśli komuś zleży na psie, to przyjedzie. Jeśli będzie trzeba pomagać z transportem- to w stronę od schroniska do Poznania. Póki co czekam na wiadomość od tej pani... Jeśli coś się ruszy lub transport będzie potrzebny to tutaj napiszę.

Posted

słuchajcie, potrzebny jest transport Liska i jego pani do Poznania.
Pani (lub jej mąż) przyjedzie pociagiem do Warszawy, a stamtąd potrzebny transport do schroniska w Milanówku, gdzie adoptuje Liska, a stamtąd pojechałaby do Poznania, ale potrzebny jest ktoś, kto zgodzi się zawieźć ją i psa. Wszystkie koszty transportu zostaną zwrócone.
Pani bardzo zależy na Lisku, chce adoptować go jak najszybciej. Pomóżcie!

Posted

azzie5 napisał(a):
oczywiście, wszystkie koszty transportu zostaną zwrócone

A, czyli mimo to nie mozna znalezc... :shake:

A moze jakis samochod fundacji psiej mozna by wynajac i zwrocic za podroz?

zaraz jeszcze wysle ten watek komus...

Posted

23.02. nasza koleżanka o ile się nic nie zmieniło ma trasę Warszawa - Poznań.
Jeśli taki termin byłby dobry mogę ją zapytać o zgodę i dać Wam namiar na nią - to wspaniała dziewczyna z miau, na pewno nie odmówi.

Posted

supergoga napisał(a):
23.02. nasza koleżanka o ile się nic nie zmieniło ma trasę Warszawa - Poznań.
Jeśli taki termin byłby dobry mogę ją zapytać o zgodę i dać Wam namiar na nią - to wspaniała dziewczyna z miau, na pewno nie odmówi.

byłoby wspaniale. Zapytałam panią od Liska, czy ten termin by jej pasował na przyjazd, teraz czekam na jej odpowiedź.