mangusta Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 No właśnie, co jest ? Kroi się ten domek czy nie? Quote
azzie5 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 osoba zainteresowana powiedziała mi dzisiaj, że ma problemy finansowe z transportem, ale mam wrażenie, że znowu nic z tej adopcji nie wyjdzie. ja już tracę nadzieję Quote
bzuma Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Tylko nie to:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: prosze,Lisku do gory i niech Cie ktos wezmie:-( :-( :-( :-( :-( Quote
Irkowa Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 ja już tracę nadzieję azzie - no co Ty nie mozesz !!! Lisek do gory!! Quote
malawaszka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 a skąd ta osoba??? warta jest Liska??? to może pomożemy :niewiem: Quote
azzie5 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 ta pani jest z Poznania, wygląda mi na dobrą osobę dla Liska, korespondowałyśmy dłuższy czas, ale teraz niespodziewanie powiedziała mi o tych kłopotach finansowych i mam wrażenie, że chyba jednak nic z tego nie będzie. Bo o to chodzi, że osoba adoptująca musi przyjechać do schroniska (choćby pociągiem w jedną stronę- po psa) i osobiście adoptować psa, nie uznaję w takich wypadkach przywożenia komuś pieska pod nos, bo to zbyt często źle się kończy, a jeśli komuś zleży na psie, to przyjedzie. Jeśli będzie trzeba pomagać z transportem- to w stronę od schroniska do Poznania. Póki co czekam na wiadomość od tej pani... Jeśli coś się ruszy lub transport będzie potrzebny to tutaj napiszę. Quote
Agnieszka103 Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 On Musi Mieć W Końcu Kochający Dom!!! Quote
azzie5 Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 słuchajcie, potrzebny jest transport Liska i jego pani do Poznania. Pani (lub jej mąż) przyjedzie pociagiem do Warszawy, a stamtąd potrzebny transport do schroniska w Milanówku, gdzie adoptuje Liska, a stamtąd pojechałaby do Poznania, ale potrzebny jest ktoś, kto zgodzi się zawieźć ją i psa. Wszystkie koszty transportu zostaną zwrócone. Pani bardzo zależy na Lisku, chce adoptować go jak najszybciej. Pomóżcie! Quote
azzie5 Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 na Liska czeka własna kanapa, dom z ogrodem, do którego będzie mógł wychodzić, kiedy tylko będzie chciał. Quote
malawaszka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jeny HOOOPPP HOOOPPPPPP :multi: :multi: :multi: Quote
fona Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 azzie5 napisał(a):podbijam, potrzebny transport! A moze znajdzie sie ktos gotow zawiezc Lisunia, jak mu zwrocimy za paliwo? Quote
azzie5 Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 oczywiście, wszystkie koszty transportu zostaną zwrócone Quote
modliszka84 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 kurcze, gdybym ja miała blizej....:placz: to bym uruchomiła pojazd i moze bym dała radę, ale kurcze tak daleko... Quote
fona Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 azzie5 napisał(a):oczywiście, wszystkie koszty transportu zostaną zwrócone A, czyli mimo to nie mozna znalezc... :shake: A moze jakis samochod fundacji psiej mozna by wynajac i zwrocic za podroz? zaraz jeszcze wysle ten watek komus... Quote
supergoga Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 23.02. nasza koleżanka o ile się nic nie zmieniło ma trasę Warszawa - Poznań. Jeśli taki termin byłby dobry mogę ją zapytać o zgodę i dać Wam namiar na nią - to wspaniała dziewczyna z miau, na pewno nie odmówi. Quote
azzie5 Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 supergoga napisał(a):23.02. nasza koleżanka o ile się nic nie zmieniło ma trasę Warszawa - Poznań. Jeśli taki termin byłby dobry mogę ją zapytać o zgodę i dać Wam namiar na nią - to wspaniała dziewczyna z miau, na pewno nie odmówi. byłoby wspaniale. Zapytałam panią od Liska, czy ten termin by jej pasował na przyjazd, teraz czekam na jej odpowiedź. Quote
azzie5 Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 pani właśnie odpisała, że wstępnie zgadza się na 23 lutego. Proszę o kontakt do tej osoby w sprawie transportu. Quote
Recommended Posts