apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz:Klockowa i Tyśkowa ............................:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uuuuuuuuu to ciężka sprawa......Klockowej nie ruszam bo chora a ja chorych nie bije :evil_lol:....................................a Tyskowa dzisiaj solenizantka..........................qurde nie wypada:hmmmm:............................nie może to ci kto inny dokuczać :roll: cześć :loveu::multi::loveu: poka rączki ...poka :razz::razz: Buhahahahahaha................a ta myślami ciagle w pracy :evil_lol::eviltong: :multi::multi::multi:mam bodygarda :multi: Anooooooooooooooooooo :lol: bojasz się Dżapkowej :hmmmm: Powinna ;) Quote
Medorowa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Alu czy Ty już pokazywałaś szafę????:hmmmm::hmmmm: Quote
clockwork Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Medorowa']Alu czy Ty już pokazywałaś szafę????:hmmmm::hmmmm: Tak Madziu Medorowa pokazywałam szafę ;)...znaczy nie ja tylko Klocusiowa u mła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....:hmmmm:tydzień temu A i witam znów na łączach :multi::multi::multi:.....to ja ALICJA :evil_lol: Quote
natija Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 46000strona:)ale juz masz przegadane:)gratuluje:)a postow to juz lepiej nie liczyc:):) Quote
mia_mia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 heloł heloł.. wątek faktycznie poooookaźny:razz: Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='clockwork']Tak Madziu Medorowa pokazywałam szafę ;)...znaczy nie ja tylko Klocusiowa u mła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....:hmmmm:tydzień temu A i witam znów na łączach :multi::multi::multi:.....to ja ALICJA :evil_lol: Ha te znowu plocą..........a ja słyszałam że Madzialena chora niby? Chyba na lenia co???:cool3: Quote
BoJa2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cześć wizytująca Alutko:multi:, ja chciałam Cię wyciagnąć na spacerek,aTY się kajś smykosz;) Quote
Pysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cześć Alutka :multi: U Ciebie odrobić zaległości jak zwykle jest niemożebne :shake::mad: Plotkary jedne :eviltong: Quote
Medorowa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='clockwork']Tak Madziu Medorowa pokazywałam szafę ;)...znaczy nie ja tylko Klocusiowa u mła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....:hmmmm:tydzień temu A i witam znów na łączach :multi::multi::multi:.....to ja ALICJA :evil_lol: To idem szukać;);) Quote
clockwork Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='apple']Ha te znowu plocą..........a ja słyszałam że Madzialena chora niby? Chyba na lenia co???:cool3: no jak plocą ....przeca ktoś się musi chorą zaopiekować :razz::razz: [quote name='BoJa']Cześć wizytująca Alutko:multi:, ja chciałam Cię wyciagnąć na spacerek,aTY się kajś smykosz;) aaaa......kogóż moje oki widzą :multi::multi::multi: spacerek nie zając;) [quote name='Pysia']Cześć Alutka :multi: U Ciebie odrobić zaległości jak zwykle jest niemożebne :shake::mad: Plotkary jedne :eviltong: Cze Pysiu :multi: To ONE tak nagadały :grins: [quote name='Medorowa']To idem szukać;);) :p..no ić i wróć Quote
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :turn-l: hahahaha http://images29.fotosik.pl/151/28c660a72b738c0a.jpg ćliczna fotka :loveu: http://images29.fotosik.pl/151/66342d91811ecaa0.jpg Quote
Anja33 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Cześć Mamusiu Przyszłam Ci donieść że mam 2 psy. Drugi piesek to niestety odruch dobrego serca dziś jak byłam w pracy przyszła do mnie sąsiadka że kupiła drugiego psiaka ale jej suka go gryzie więc jak wróciłam z pracy i zobaczyłam tą bide to jakoś mnie serducho zmiękło i choć mopsy to nie moja ulubiona rasa to mam czarnego mopsa Quote
lolka75 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :evil_lol:Alenka....Ozzulek to miszcz swiata...we wszystkim. A czochranie doopka o galaz to mnie wywalilo na grzbiet:evil_lol:. Robisz sliczne foteczki:loveu: Quote
Alicja Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='mia_mia']heloł heloł.. wątek faktycznie poooookaźny:razz: ;)..to ONE tyle piszą ....ja tylko wstawiam fotaski :p;) [quote name='malawaszka']:turn-l: hahahaha http://images29.fotosik.pl/151/28c660a72b738c0a.jpg :evil_lol::evil_lol:i Ozzy teraz się wstydzi ;) ćliczna fotka :loveu: http://images29.fotosik.pl/151/66342d91811ecaa0.jpg cieszkam że się podobuje :multi: [quote name='Anja33']Cześć Mamusiu Przyszłam Ci donieść że mam 2 psy. Drugi piesek to niestety odruch dobrego serca dziś jak byłam w pracy przyszła do mnie sąsiadka że kupiła drugiego psiaka ale jej suka go gryzie więc jak wróciłam z pracy i zobaczyłam tą bide to jakoś mnie serducho zmiękło i choć mopsy to nie moja ulubiona rasa to mam czarnego mopsa o masz ;)toś się dorobiła psiaczka nadprogramowo :razz:;) [quote name='lolka75']:evil_lol:Alenka....Ozzulek to miszcz swiata...we wszystkim. A czochranie doopka o galaz to mnie wywalilo na grzbiet:evil_lol:. taaaa a szczególnie w spanku ;) Robisz sliczne foteczki:loveu: :loveu::loveu:dzięki Loluś :loveu::multi: Quote
Matusz Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 hej babi ! :multi::loveu::multi: przyśliśmy się przywitać wieczornie :) Quote
Matusz Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='furciaczek']A co tu takie pustki:crazyeye: no właśnie ??:crazyeye::diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Matusz']hej babi ! :multi::loveu::multi: przyśliśmy się przywitać wieczornie :) elołłłłłł Wnuś :multi::multi::multi: [quote name='furciaczek']A co tu takie pustki:crazyeye: :hmmmm: no właśnie dlaczemu :razz::razz:;) [quote name='Matusz']no właśnie ??:crazyeye::diabloti: jak tu cicho o poranku :evil_lol:... [quote name='emdziolek']Dzieńdoberek!!!:multi: bereczek Emi :multi: Bereczek :multi::loveu::multi:wróciwszy ... jestem :p Quote
jonQuilla Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 hola Mamcia :loveu: :multi::multi::multi: spójrz co przyniosłam dla Ciebie :loveu: Quote
Lucy* Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Hmmm no ja nie mam żonkili... ale przynoszę cieplutkie serdeczniutkie pozdrowienia i buziaki :buzi: :buzi: Quote
Pandisia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Cześć po spacerkowo. Alicja będzie chyba padać za chwile co? Jasna sprawa bo wczoraj myłam okna :evil_lol: . Ponury dzień nad Rybnikiem. Quote
agbar Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dzien dobry:grins:..nie bede mowic nic wiecej bo potem uslysze ze sie do tych ONYCH zaliczam:diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='jonQuilla']hola Mamcia :loveu: :multi::multi::multi: spójrz co przyniosłam dla Ciebie :loveu: :calus: dzięki córcia za kffiatuszka :loveu::loveu: [quote name='Lucy*']Hmmm no ja nie mam żonkili... ale przynoszę cieplutkie serdeczniutkie pozdrowienia i buziaki :buzi: :buzi: :multi::loveu::multi:jak miło Cię znów tu gościć :multi: [quote name='Pandisia']Cześć po spacerkowo. Alicja będzie chyba padać za chwile co? Jasna sprawa bo wczoraj myłam okna :evil_lol: . Ponury dzień nad Rybnikiem. :razz::razz:a mówiłam nie myj okien :evil_lol::evil_lol: Witanko Basiu :multi::multi:....dzionek przytłaczający ...nie umię się obudzić :razz::razz: [quote name='agbar']dzien dobry:grins:..nie bede mowic nic wiecej bo potem uslysze ze sie do tych ONYCH zaliczam:diabloti: berek :grins: a pomilcz se tu troche :diabloti: Quote
agbar Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 to daj jakas kawe...nie bede tak z pustym pyskiem milczec....:diabloti: Quote
Recommended Posts