Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Matusz napisał(a):Dobrrryyyy :grins::grins::grins: Brrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 cholewcia jaka cisza... czy ja jestem na Ozzulcowym??? :crazyeye::crazyeye: gdziekolwiek jestem witam sie z gospodarzem :loveu: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 clockwork napisał(a):cholewcia jaka cisza... czy ja jestem na Ozzulcowym??? :crazyeye::crazyeye: gdziekolwiek jestem witam sie z gospodarzem :loveu: no cisza cisza ...bo nie ma tego naj:hmmmm: większego zadymiarza :razz:;):evil_lol::evil_lol: Ozzulek wita i zawija jęzorkiem :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a): no bo Ozzulka nie da się nie koffać :oops::loveu: Co prawda, to prawda:p:p Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 jonQuilla napisał(a):środki nasenne? ;) :evil_lol::evil_lol:Nie- wściekłe jabłko :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Medorowa napisał(a):Co prawda, to prawda:p:p tys prowda jak godali starozytni zbójcy :grins: apple napisał(a):Nie- wściekłe jabłko :diabloti::evil_lol: :hmmmm: czyli potocznie .....JABOL :roll:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a): :hmmmm: czyli potocznie .....JABOL :roll:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahahaha w moim przypadku JABOLINKA chyba :evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 apple napisał(a):hahahahahaha w moim przypadku JABOLINKA chyba :evil_lol::eviltong: :roll::oops:nooo płocia mi się nie uwzględniła ;) ide z TZtem wypić kaff i zjeść kołocza :loveu: będę zaś ;) Quote
jonQuilla Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 apple napisał(a):Nie- wściekłe jabłko :diabloti::evil_lol: Alicja napisał(a): :hmmmm: czyli potocznie .....JABOL :roll:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: apple napisał(a):hahahahahaha w moim przypadku JABOLINKA chyba :evil_lol::eviltong: Alicja napisał(a)::roll::oops:nooo płocia mi się nie uwzględniła ;) :grin::grin::grin: Jabol, Jabolinka...co za różnica, ważne że kopie :eviltong: śpiącą Qlewne żeby nie wstała :) ;) :diabloti: Quote
furciaczek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wpadlam na wieczorna kawusie:loveu: jestem uzalezniona:oops: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 furciaczek napisał(a):Wpadlam na wieczorna kawusie:loveu: jestem uzalezniona:oops: proszę Ciebie bardzo ...kawusia podana :grins: :hmmmm: a teraz to do kawusi to co sobie życzysz :p Quote
emdziolek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Cze Alu,:loveu: a jak tam sporadycznie sobie weszłam i widze że kawą dzielisz, ale ja kawusi nie chce, czy mogę prosić o herbatkę?:loveu: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 emdziolek napisał(a):Cze Alu,:loveu: a jak tam sporadycznie sobie weszłam i widze że kawą dzielisz, ale ja kawusi nie chce, czy mogę prosić o herbatkę?:loveu: :hmmmm: herbatkę powiadasz ....proszę już podaję ...:loveu: Quote
emdziolek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a): :hmmmm: herbatkę powiadasz ....proszę już podaję ...:loveu: AaAaa jaka pyszna:loveu: DZIĘKUJE!:multi: Quote
Matusz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 czy tutaj jakaś restauracja???:evil_lol::evil_lol: ja chcę............. ...........lazanię :multi::multi: babi zrobisz dla mnie?:multi: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 emdziolek napisał(a):AaAaa jaka pyszna:loveu: DZIĘKUJE!:multi: ależ PROSZE bardzo i smacznego :loveu: Matusz napisał(a):czy tutaj jakaś restauracja???:evil_lol::evil_lol: ja chcę............. ...........lazanię :multi::multi: babi zrobisz dla mnie?:multi: nosz w dooplonach się dzieciarni poprzewracało :razz::razz: no masz mieć ....poznaj babciowe serducho Quote
Matusz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ale to dla mnie :diabloti::diabloti: dziękuje ! :multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Wilejkaros napisał(a):Oooooo ze szpinakiem! wychwalona przez mojego Qbę ...jak był w ferie w Pruszkowie u kolegi to jego mama mu serwowała takie smakołyki :razz::razz: i teraz ja się gimnastykuję w domu ...bo tamta mama gotowała lepsze rzeczy ...mniej mięska bo moje dziecie należy do niemięsożernych :razz:miesko tylko okazjonalnie i z braku alternatywy na inny posiłek :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Matusz napisał(a):ale to dla mnie :diabloti::diabloti: dziękuje ! :multi::multi::multi::loveu::loveu: daj popatrzeć innym ;) Quote
Matusz Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a):daj popatrzeć innym ;) ale tylko popatrzeć :diabloti::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Też jestem niemięsożerna, nierybożerna itp. To kawałek sobie pozwolę skonsumować. Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Matusz napisał(a):ale tylko popatrzeć :diabloti::evil_lol: Wilejkaros napisał(a):Też jestem niemięsożerna, nierybożerna itp. To kawałek sobie pozwolę skonsumować. :evil_lol::evil_lol:musicie się jakoś dogadać ;) ....a ja oddalam się na spoczynek :razz:...mój Pan C. jutro wstaje o 5 rano i oczywiście pobudka :diabloti:...ktoś musi robić w domeczku za budzik dogobranoc koffani Quote
Recommended Posts