natija Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 no lazania wtyglada apetycznie chetnie bym ukradla cichaczem kawalek;);)dobranoc:) Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 natija napisał(a):no lazania wtyglada apetycznie chetnie bym ukradla cichaczem kawalek;);)dobranoc:) no tak kącik kulinarny ;)...smakosze ;) częstuj się Agencikowa :p A ja sobie dziś już wstałam ...cudne słoneczko za oknem ....mam nadzieję ze się tak utrzyma i z pańciem po obiiedzie wyrwiemy gdzieś na spacerek żeby strzelić jakiegos fotaska ;) Dobereczek wszystkim :multi::loveu::multi: Quote
clockwork Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 nooo.. normalnie wiosna panie sierżancie.... aż lepiej sie wstaje... pan P. jeszcze zamula, ale jak wstanie pójdziem na spacera ze psem... byle nie o 14tej bo panowie piją w naszej spacerowni piwo :evil_lol::evil_lol: witam wiosennie Alutka!!!! :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 clockwork napisał(a):nooo.. normalnie wiosna panie sierżancie.... aż lepiej sie wstaje... pan P. jeszcze zamula, ale jak wstanie pójdziem na spacera ze psem... byle nie o 14tej bo panowie piją w naszej spacerowni piwo :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a może piffo w garść i wspólna biesiada...;) ale masz fajnie pan P. w domeczku i razem se pójdziecie ...a mój pan C. w pracy .. witam wiosennie Alutka!!!! :loveu::loveu: witanko Klocusiowa :loveu::loveu::loveu: wiosna ...:multi::multi::multi:..będziem kwitnąć :multi::multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 mia_mia napisał(a):niedzielne witanko:p :multi::multi::multi:wow i wy też już nie śpicie :multi:witanko Quote
agbar Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 dzien dobry......ze tak pozwole sobie sklamac:cool1: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 agbar napisał(a):dzien dobry......ze tak pozwole sobie sklamac:cool1: :multi::multi:ooo nasz kłamczuszek wstał i się pojawił :multi: Quote
BeaC Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ..no i dotarłam do końca................kurcze jak to sie stało, że mnie tutaj dawno nie było:crazyeye::cool1: widziałam Oziego , tylko dlaczego Ala ty go tak źle karmisz:diabloti::diabloti::diabloti: suchymi bułkami??? kotlecika proszę mu zadać:mad::diabloti: no to PA :loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Witanko słonecznie od rana !! :multi::multi: Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Cześć Alusia- witam cię wiosennie:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 witam w ten piękny niedzielny poranek :multi::multi::multi::loveu: słońce mi świeci prosto w oczy i guzik widzę w monitorze :) :evil_lol: buzia :loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 BeaC napisał(a):..no i dotarłam do końca................kurcze jak to sie stało, że mnie tutaj dawno nie było:crazyeye::cool1: :evil_lol::evil_lol:to przez gadulstwo na GG widziałam Oziego , tylko dlaczego Ala ty go tak źle karmisz:diabloti::diabloti::diabloti: suchymi bułkami??? a co ....mięso tylko w piątek :diabloti::evil_lol: kotlecika proszę mu zadać:mad::diabloti: no to PA :loveu::loveu::loveu: no to CiPa :loveu::loveu: Matusz napisał(a):Witanko słonecznie od rana !! :multi::multi: witanko :multi::multi: apple napisał(a):Cześć Alusia- witam cię wiosennie:loveu::loveu::loveu: wow Dżapuszko ale kffiatuszek:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 jonQuilla napisał(a):witam w ten piękny niedzielny poranek :multi::multi::multi::loveu: słońce mi świeci prosto w oczy i guzik widzę w monitorze :) :evil_lol: buzia :loveu: witam :loveu::loveu::loveu: załóz słoneczne okularki ;)ale sie nie przejmuj ...foty będą póxniej ;) Idę obudzić Ozzulka i n psacerek ....:hand: będę później :p Quote
jonQuilla Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Alicja napisał(a):witam :loveu::loveu::loveu: załóz słoneczne okularki ;)ale sie nie przejmuj ...foty będą póxniej ;) nie mogę bo wtedy nie doczytam co piszecie ;) :evil_lol::evil_lol: <ślepak> Idę obudzić Ozzulka i n psacerek ....:hand: będę później :p miłego spacerowania się ! :) Quote
emdziolek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dzieńdoberek Alu:loveu: Ojojoj poszłaś z piesek a ja wpadłam na kaff:-( Quote
apple Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Alicja napisał(a): wow Dżapuszko ale kffiatuszek:loveu::loveu: Prawda mój ulubiony......uwielbiam je :lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 jonQuilla napisał(a):miłego spacerowania się ! :) już jestem fajniście było :multi: emdziolek napisał(a):Dzieńdoberek Alu:loveu: Ojojoj poszłaś z piesek a ja wpadłam na kaff:-( nooo wczoraj harbantka ...dziś kaff ....;)już wróciłam :loveu: apple napisał(a):Prawda mój ulubiony......uwielbiam je :lol: mam też dla Ciebie .... Wróciwszy ....ale tam ładniutko na spacerku :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Witaj wiosennie Alu:multi::multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Medorowa napisał(a):Witaj wiosennie Alu:multi::multi::multi::loveu: :multi::multi:witaj ....ja już z Ozzym po wiosennym spacerku :loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 A zdiecia wiosene masz:cool3::diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Fotaski mam ...ale nie są za fajne:razz::razz: nie lubię chodzić sama na pscerek z Ozzym i focić bo niestety ale muszę mieć oki dookoła głowy ...:roll: PSYroda ...jeszcze jest jeszcze nie wykarczowali do kominków:angryy:wszystkich drzewek i wypadnięty z kadru Ozzy Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 furciaczek napisał(a):A zdiecia wiosene masz:cool3::diabloti::loveu: no przeca że MA :grins: Quote
Recommended Posts