apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Jaki jezyczek :loveu: http://images29.fotosik.pl/153/3f29554c9655468e.jpg Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Jaki jezyczek :loveu: http://images29.fotosik.pl/153/3f29554c9655468e.jpg dopsz że się nie gryzł w ten subtelny narząd :evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja']dopsz że się nie gryzł w ten subtelny narząd :evil_lol:Ano dobrze bo potem jak by szczekał to by mógł was popluć przy okazji :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Ano dobrze bo potem jak by szczekał to by mógł was popluć przy okazji :evil_lol: no taaa bo sepleniłby gdyby se zębiska uwalił :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mniam mniam aż się głodna zrobiłam:roll::roll::roll: :diabloti: Quote
lolka75 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 rajku:placz:...jaka fajna koscicha....u nas takiej nie kupie:shake: A najbardziej mnie zachwycilo jak Ozzulek sobie koche wcina w jednym miejscu:loveu:...moje bydle nosi zarcie po calym domu:shake::mad:. Tez patrzylam jak jezorek wylazi bokiem.....strach patrzyc.....wyglada jakby go mial sobie odgryzc;) Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Medorowa']Mniam mniam aż się głodna zrobiłam:roll::roll::roll: :diabloti: :evil_lol::evil_lol:przyniose Ci następnym razem taką kosteczke :razz::razz: [quote name='lolka75']rajku:placz:...jaka fajna koscicha....u nas takiej nie kupie:shake: nie żartuj ze u Was nie można kupić kości :crazyeye:...na cielęce to tzreba trafić ale wołowe i wieprzowe są normalnie w sklepie A najbardziej mnie zachwycilo jak Ozzulek sobie koche wcina w jednym miejscu:loveu:...moje bydle nosi zarcie po calym domu:shake::mad:. Ozzy wyniósł z kuchni na przedpokój a jak przyszli moi rodzice to koniecznie chciał babci podarować kosteczkę :loveu: Tez patrzylam jak jezorek wylazi bokiem.....strach patrzyc.....wyglada jakby go mial sobie odgryzc;) a ja dopiero na foteczce zauważyłam ze on ten jęzorek tak wywala :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 http://images32.fotosik.pl/133/f33f3712f505ad41.jpg :crazyeye: kogo on pożera???!!!! :placz: Quote
lolka75 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 zniknela mi odpowiedz:crazyeye:...napisze jeszcze raz:p u nas nie ma szans na taka kosc...ostatnio przeszlam cale miasto i nic. I to nie supermarkety tylko rzeznikow z wlasnym sklepem. Pani w jednym zaproponowala mi malenka przepilowana kostke z czyms bialym w srodku (szpik?)... i toto kosztowalo prawie 3 euro:shake: (tubylcy chyba zupy na tym robia czy cos...). Dlatego moja sucz jest zdana na kosci wedzone. A szkoda:shake:... Korpusow drobiowych tez nie ma.... sa tuszki a one kosztuja tez kolo 3,4 euro. Biedne te holenderski psiaki...nie znaja co to porzadna, mieskowa kocha:shake: Quote
AlKil Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 dzień dobry Alu!!!! czy coś się u Was pozmieniało????:razz: Quote
Anja33 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cześć Mamusiu Mam nadzieje że nie gniewasz się że u Cia wkleiłam fotki mojego nowego piesa. INFORMUJE TEŻ ŻE PSIES ZOSTAJE U MNIE :eviltong::eviltong::eviltong: Jest tak słodki i kochany i co najważniejsze zakochany we mnie w domu na krok od mnia nie odchodzi a i kocha Jokera i jest to miłość odwzajemniona Joker sierotek oddaje Maliźnie wszystkie zabawki i puszcza do swojej michy tak że mam 2 ideały:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Medorowa']Mniam mniam aż się głodna zrobiłam:roll::roll::roll: :diabloti:Medorowa od kiedy gustujesz w kostkach :razz: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='agaciaaa']http://images32.fotosik.pl/133/f33f3712f505ad41.jpg :crazyeye: kogo on pożera???!!!! :placz: zjadł sąsiadke:multi::multi::multi: i miał w nocy pawiowanie :diabloti::evil_lol::evil_lol:zatruł się zakałą:angryy:......;):evil_lol: [quote name='lolka75']zniknela mi odpowiedz:crazyeye:...napisze jeszcze raz:p u nas nie ma szans na taka kosc...ostatnio przeszlam cale miasto i nic. I to nie supermarkety tylko rzeznikow z wlasnym sklepem. Pani w jednym zaproponowala mi malenka przepilowana kostke z czyms bialym w srodku (szpik?)... i toto kosztowalo prawie 3 euro:shake: (tubylcy chyba zupy na tym robia czy cos...). Dlatego moja sucz jest zdana na kosci wedzone. A szkoda:shake:... Korpusow drobiowych tez nie ma.... sa tuszki a one kosztuja tez kolo 3,4 euro. Biedne te holenderski psiaki...nie znaja co to porzadna, mieskowa kocha:shake: o matyldo ale cywilizacja :razz::razz: to ja wole moje zadupie :shake:... Ozzy ogólnie dostaje kość tak raz w miesiącu bo to takie rąbnięte stworzonko jest że zamiast gryźć to w większych kawałkach łyka :razz::razz:więc wiadomo potem zalega w żołądeczku ...no i norma w nocy był paw:razz:a rano 5.55 pobudka na koopę :cool1:no ale cóż ...suche pieczywo i kości to nasze sposoby na kamień ..nie bede psu zębów pastą czyścić :shake:ani zdzierać pod narkozą :shake:jakoś to do mnie nie przemawia... Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='AlKil']dzień dobry Alu!!!! czy coś się u Was pozmieniało????:razz: :hmmmm: co się pozmieniało ...ano chyba nic :grins: [quote name='Anja33']Cześć Mamusiu Mam nadzieje że nie gniewasz się że u Cia wkleiłam fotki mojego nowego piesa. INFORMUJE TEŻ ŻE PSIES ZOSTAJE U MNIE :eviltong::eviltong::eviltong: Jest tak słodki i kochany i co najważniejsze zakochany we mnie w domu na krok od mnia nie odchodzi a i kocha Jokera i jest to miłość odwzajemniona Joker sierotek oddaje Maliźnie wszystkie zabawki i puszcza do swojej michy tak że mam 2 ideały:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mały jest świetny :evil_lol::loveu: i też się cieszę ze Joker go zaakceptował :multi: [quote name='apple']Medorowa od kiedy gustujesz w kostkach :razz: widocznie to jakaś nowa modna dieta :razz::razz: Quote
furciaczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Tu tez kosci dostac nie moge:angryy: Poszlam do miesnego, rozgladam sie...nie widze nic ciekawego wiec pytam sie czy kosci czasem nie maja koles na mnie dziwnie spojzal i zapytal "a po co szanownej Pani kosci?" mowie ze dla psow a on ":crazyeye:"..... naszczescie w innym sklepie znalazlam, co prawda miecho z koscia ale to nawet i lepiej...tylko ta krew na dywanie:shake: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='furciaczek']Tu tez kosci dostac nie moge:angryy: Poszlam do miesnego, rozgladam sie...nie widze nic ciekawego wiec pytam sie czy kosci czasem nie maja koles na mnie dziwnie spojzal i zapytal "a po co szanownej Pani kosci?" mowie ze dla psow a on ":crazyeye:"..... naszczescie w innym sklepie znalazlam, co prawda miecho z koscia ale to nawet i lepiej...tylko ta krew na dywanie:shake: :crazyeye::crazyeye:nosz kurde ...masakra ... tak jak pisałam już ja kosci wieprzowe mogę na tony za darmo brać w sklepie ...cielęce po ok 4zł za kg...no chyba że się chce gicz to już inna cena wyższa ...wołowe też się trafiają takie duże Ozzy na szczęście wybrał sobie mały dywanik pod buty więc problemu z czyszczeniem tego nie mam :razz::razz: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witanko i buziowanko Alutkowaaa ;-) dzis mam spokojny bezstresowy dzionek hihihihhi( chyba) hihihihihih buzi buzi Quote
Rybka_39 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Czesc Alusia!:loveu: Jak tam Ozzikowski?:multi: Quote
jonQuilla Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja'] :obrazic: byłam u Klocusiowej ...poczytałam :mad: :loveu::loveu::loveu: a tam nic nie widziałaś Mamcia :evil_lol: za to ja widziałam że Ozzul rozprawił się z jakimś sąsiadem :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja']zjadł sąsiadke:multi::multi::multi: i miał w nocy pawiowanie :diabloti::evil_lol::evil_lol:zatruł się zakałą:angryy:......;):evil_lol: Jak sąsiadka taka... to dobrze zrobił :diabloti: :lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='zuzolandia']Witanko i buziowanko Alutkowaaa ;-) dzis mam spokojny bezstresowy dzionek hihihihhi( chyba) hihihihihih buzi buzi witaj odstresowana Zuzolkowo:multi::multi::multi:buziaki :loveu::loveu: [quote name='Rybka_39']Czesc Alusia!:loveu: Jak tam Ozzikowski?:multi: witanko :multi::multi:Ozzulek ;)oki ...:loveu: [quote name='jonQuilla']:loveu::loveu::loveu: a tam nic nie widziałaś Mamcia :evil_lol: :cool1:...no nic zupełnie nic ;):evil_lol: za to ja widziałam że Ozzul rozprawił się z jakimś sąsiadem :evil_lol: z sąsiadką :angryy::angryy::angryy:taką co bym ją :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='agaciaaa']Jak sąsiadka taka... to dobrze zrobił :diabloti: :lol: oj uwierz ...zakała straszna ...no comment co do prowadzenia się :diabloti:ale z innej beczki to ...miała z 10 lat psa ...darł się z balkonu i w domu bo to takie dziecko bez komplexów było ....latem nie dało sie przy otwartym balkonie ogladać TV bo zagłuszał ...nasz Harley był cichutki ...a potem nastały czasy Ozzulka niby z miasta ale i tak cza ryjoka wydrzeć czasami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak tamten Dino zszedł z tego świata to ta @ powiedziała mi ze nasz pies szczeka ...:mad::mad::mad:...no to powiedziałam że na to ma pysk zeby szczekać i poszłam bo się mi inne słowa pchały do ust :angryy: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']Ale Ala bojowa nastawiona ho ho :lol: :grins: no co ty spokojna już jestem :loveu::loveu: sces pop corna :razz::razz: Quote
Recommended Posts