Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:grins: no co ty spokojna już jestem :loveu::loveu:

sces pop corna :razz::razz:
scem bardzo :lol:

P.S. Z masełkiem i solą poprosze
:grins:

Posted

[quote name='Alicja']ano brudaski ....biegają po hali produkcyjnej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a do K J wpadają na sjeste i wyżerke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....wiesz jak wygląda pakowanko TZta do pracy :razz::razz:...pytanie zasadnicze przed wyjściem : A dla kotów dałaś ???:razz::razz:

:evil_lol: :klacz: bardzo fajny ten Pan C :lol:

http://images30.fotosik.pl/154/d6668b74ff2d97b7.jpg
Piękne!!!! :loveu:

http://images32.fotosik.pl/133/f33f3712f505ad41.jpg
ło kurcze tu wygląda jakby to były Ozzyego wnętrzności :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: :klacz: bardzo fajny ten Pan C :lol:

http://images30.fotosik.pl/154/d6668b74ff2d97b7.jpg
Piękne!!!! :loveu:

http://images32.fotosik.pl/133/f33f3712f505ad41.jpg
ło kurcze tu wygląda jakby to były Ozzyego wnętrzności :roll:

ani Panu C. nie powiem bo już czuje ze jak się z Anią spotka to wychwalania nie będzie końca :evil_lol::evil_lol:

Najfajniejsze było to ze dotychczas tylko ja latałam po balkonie z aparatem a dziś w bloku naprzeciwko na 2 balkonach migały flesze :razz::razz:czyli ludziska zaczynają dostrzegać ze pięknie jest :loveu:

taaa ta kość co się wycina z żołądka :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']:loveu::loveu:jakie piekno niebo nad Rybolkiem:loveu::loveu:

aaaaa ....było piękne a teraz ciamna nocka ciamna

[quote name='apple']Alu skąd ty takie niebo ładne wzięłas u mnie to zachmurane totalnie było:cool1:

pozamiatełam mietełką :grins:

U nas tez było zachmurzone ale ok 15 zaczęło się rozpogadzać ...ale wiało tak że myślałam ze mi głowe urwie ....:razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']aaaaa ....było piękne a teraz ciamna nocka ciamna

pozamiatełam mietełką :grins:

U nas tez było zachmurzone ale ok 15 zaczęło się rozpogadzać ...ale wiało tak że myślałam ze mi głowe urwie ....:razz::razz:
Opchnij mi te czarodziejską miotełkę proszę:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Szczurosława']mało amibtny post,ale Ozzy ma w sobie to coś;)
i aż się nie chce wierzyć,że z takiego szczeniora wyrósł taki basior:lol:

witaj :multi::multi::multi:u nas :multi:
bo Ozzy to Ozzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:........
kurcze odpowiedź równie ambitna :evil_lol:;)

[quote name='apple']Opchnij mi te czarodziejską miotełkę proszę:diabloti::evil_lol:

kupię ci czarodziejski odkurzacz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='BoJa']Kilka stronek wcześniej wspomniałaś o Harley'u ,a ja dzisiaj miziałam jego córcie:loveu::loveu:jest śliczna.
a ja myślałam ze oni wyjechali :razz:

Posted

[quote name='Alicja']
Najfajniejsze było to ze dotychczas tylko ja latałam po balkonie z aparatem a dziś w bloku naprzeciwko na 2 balkonach migały flesze :razz::razz:czyli ludziska zaczynają dostrzegać ze pięknie jest :loveu:

:multi:fajnie tak nie???? ja pamiętam jak kiedyś miałam ubaw i satysfakcję jak byłam z kundlami na pogorii czy gdzieś i robiłam im fotki jak zwykle tarzając się po glebie i potem widziałam że ktoś tam poszedł w moje ślady i też się troszkę poświęcił żeby fajniejsze fotki były :multi:

Posted

[quote name='Alicja']zjadł sąsiadke:multi::multi::multi: i miał w nocy pawiowanie :diabloti::evil_lol::evil_lol:zatruł się zakałą:angryy:......;):evil_lol:

Ala!!!!!pozbyłaś się sasiadki??? brawo:diabloti:

...suche pieczywo i kości to nasze sposoby na kamień ..nie bede psu zębów pastą czyścić :shake:ani zdzierać pod narkozą :shake:jakoś to do mnie nie przemawia...

to masz tak jak ja...............z tym że Luśka co drudzi dzień wtrynia kości
takie ................maleństwo jak Ozzi miał starcza jej na 5-7 minut........... i chce jeszcze:diabloti:
i ładnie się nauczyła że kości i inne krwiste badziewia je na "swoim mejscu":cool3:

witaj Alicjo ma............masz kaff??

Posted

[quote name='anetta']A u mnie cały dzień padało....:roll: :watpliwy:

to cieszkaj ze w dzień ....bo mnie Ozzy przeciągnał w nocy o 1.30 ...i też jeszcze padało :diabloti:
teraz nie pada ale jest niewfajnie:shake:

[quote name='malawaszka']:multi:fajnie tak nie???? ja pamiętam jak kiedyś miałam ubaw i satysfakcję jak byłam z kundlami na pogorii czy gdzieś i robiłam im fotki jak zwykle tarzając się po glebie i potem widziałam że ktoś tam poszedł w moje ślady i też się troszkę poświęcił żeby fajniejsze fotki były :multi:

to ja pamiętam jak Debe opowiadała o robieniu fotek na plaży :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...
U nas nadal na mnie patrzą jak na wariata ...jak cykam fotasy Ozzulkowi przy bloku ...ale to szczegół i tak mam taką a nie inną opinię :evil_lol:

[quote name='BeaC']to masz tak jak ja...............z tym że Luśka co drudzi dzień wtrynia kości
takie ................maleństwo jak Ozzi miał starcza jej na 5-7 minut........... i chce jeszcze:diabloti:
i ładnie się nauczyła że kości i inne krwiste badziewia je na "swoim mejscu":cool3:

witaj Alicjo ma............masz kaff??

witanko :multi:...właśnie piję ...wzięłam u Krosiowej :razz::razz:

Posted

Heyka , doberek dzisiaj nie bo będę miała śliwkę pod oczkiem :diabloti: :angryy: i zaś będą miały o czym rozprawiać klachule :evil_lol: pod sklepem :p.
Ja mojemu nie daję kości bo strasznie zdycha po nich i to kilka dni.