Pandisia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Alicja']:shake::shake:sterylka tam odpada ....dopiero jak pójdą do domku ..jeśli ktoś je zechce ...one są przyzwyczajone do ludzi //za TZtem chodzą jak psy :evil_lol::evil_lol://...tylko ze myślę ze domek i tak najlepszy byłby wychodzący :razz:... Wiadomo , że tam to nie bardzo a jak byłby domek na czas posterylkowy ? Nie wiem , myślę tylko głośno. ;) Quote
Izabela124. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witanko Widzialam fotcki wiosnn, domow i kotcki Bizuaczki Anja33 a tn mopsik to zostaj u cibi czy jst do adopcji? Bo jak do adopcji to moz bym domk dla nigo miala Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Pandisia']Wiadomo , że tam to nie bardzo a jak byłby domek na czas posterylkowy ? Nie wiem , myślę tylko głośno. ;) tylko że nie mamy takiego domku ...:shake: u mnie definitywnie odpada :shake:... Tymczas u mojej mamy też :shake:bo strasznie potem przeżywa rozstanie ... więc jeśli poszłyby gdzieś do domeczku to dopiero tam ... [quote name='Izabela124.']Witanko Widzialam fotcki wiosnn, domow i kotcki Bizuaczki Anja33 a tn mopsik to zostaj u cibi czy jst do adopcji? Bo jak do adopcji to moz bym domk dla nigo miala witanko Iza :p Quote
Pandisia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Myślałam o mnie tylko najpierw muszę pozałatwiać sprawy z łapą mojego rudzielca , żeby się nie okazało że mam operację psa i kotkę po sterylce w jednym czasie :eviltong:. W razie draki na krótki czas w gardłowej sprawie mogłabym Was poratować. Pisze na krótki czas bo mój TZ nie lubi kotów a ja grzeczna dziewczynka nie śmiem się mu sprzeciwić :evil_lol:. I nie chciałabym potem mieszkać razem z kotami u Twojego TZ w pracy :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 witaj Alciu:loveu::loveu: ja to nie wiem ..chyba zrezygnuje z pracy :shake: nie mam sil siedziec na dogo:placz::placz::placz: Quote
agaciaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Wpadłam sie przywitać :multi: nadrabiać nie mam siły, za dużo tego :shake: :lol: Quote
emdziolek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witanko Alu!:multi: Wpadłam powiedzieć: DO BRA NOC!:loveu: Quote
zuzolandia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 http://images34.fotosik.pl/132/51148e46b4a8d76dmed.jpg ooooooooooooooo jaki slicznyyyy ;-) widzialam fotaski kociambrow ...szkoda ze Zuzol nie toleruje kotow wzielabym na przetrzymanie .... witanko i byuziowankooo .....jestem wykonczonaaaaa....... KCM! Quote
lolka75 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 witam sie bezsenna nocka chyba wracam do zycia;) Quote
furciaczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Boskie koty:loveu: ja kocham koty:loveu: Wzielam sobie 7 tymczasow i zostaly u mnie dozywotnio:evil_lol: :loveu: Jak wroce do kaczogrodu to w kocich sprawach mozesz zawsze do mnie przyjsc:loveu: Quote
Imbirka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Helloł Alutka:multi::multi::multi::multi: przyszłam do Cia rano na kawusię, a cie nie ma.... no trudno, sama sobie wypiję...:roll: Quote
jonQuilla Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ja na chwilunie dosłownie tylko powiedzieć dzień dobry i przesłać buziaki :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='evaxon']witaj Alciu:loveu::loveu: ja to nie wiem ..chyba zrezygnuje z pracy :shake: nie mam sil siedziec na dogo:placz::placz: o masz Ci los :glaszcze:...Effunia :loveu: [quote name='agaciaaa']Wpadłam sie przywitać :multi: nadrabiać nie mam siły, za dużo tego :shake: :lol: no co ty .....tu nie było nagadane wcale:roll::evil_lol:ino foty byli ;) [quote name='emdziolek']Witanko Alu!:multi: Wpadłam powiedzieć: DO BRA NOC!:loveu: dobranoc , dzień dober EMI :loveu: [quote name='Pandisia']Myślałam o mnie tylko najpierw muszę pozałatwiać sprawy z łapą mojego rudzielca , żeby się nie okazało że mam operację psa i kotkę po sterylce w jednym czasie :eviltong:. W razie draki na krótki czas w gardłowej sprawie mogłabym Was poratować. Pisze na krótki czas bo mój TZ nie lubi kotów a ja grzeczna dziewczynka nie śmiem się mu sprzeciwić :evil_lol:. I nie chciałabym potem mieszkać razem z kotami u Twojego TZ w pracy :diabloti: :calus: dzięki....to jakby coś to daj znać a My nadal będziemy szukać dalej zresztą i tak będziemy w kontakcie ;) [quote name='zuzolandia']http://images34.fotosik.pl/132/51148e46b4a8d76dmed.jpg ooooooooooooooo jaki slicznyyyy ;-) widzialam fotaski kociambrow ...szkoda ze Zuzol nie toleruje kotow wzielabym na przetrzymanie .... witanko i byuziowankooo .....jestem wykonczonaaaaa....... KCM! witaj Zuzolku:loveu::loveu:... no kociaki zabójcze są ale Ozzy jest za bardzo rozbawiony jak je widzi:razz: [quote name='lolka75']witam sie bezsenna nocka a ja padłam jak mopsik:oops: chyba wracam do zycia;) :multi:to cieszę się niezmiernie :calus: Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 witam przyznaje sie bez bicia nie bylo mnie długo:oops::oops::oops: ale mam zamet w życiu ojj zamet:roll::roll: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='furciaczek']Boskie koty:loveu: ja kocham koty:loveu: Wzielam sobie 7 tymczasow i zostaly u mnie dozywotnio:evil_lol: :loveu: Jak wroce do kaczogrodu to w kocich sprawach mozesz zawsze do mnie przyjsc:loveu: :loveu::loveu: a kiedy wracasz :razz::razz: [quote name='Imbirka']Helloł Alutka:multi::multi::multi::multi: przyszłam do Cia rano na kawusię, a cie nie ma.... no trudno, sama sobie wypiję...:roll: jestem Julcia jestem :multi::multi: [quote name='jonQuilla']ja na chwilunie dosłownie tylko powiedzieć dzień dobry i przesłać buziaki :loveu::loveu::loveu: cze córcia :loveu::loveu: :obrazic: byłam u Klocusiowej ...poczytałam :mad: Quote
agbar Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 doberek:grins:.......u mnie kwiecien plecien....od rana od 7ej mialam juz przeglad wszytskich 4 por roku ...aktualnie wiosna:diabloti: Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Iwona1984']witam przyznaje sie bez bicia nie bylo mnie długo:oops::oops::oops: ale mam zamet w życiu ojj zamet:roll::roll: witanko Iwonko :multi: Oj nie zamartwiaj mnie ze się coś złego dzieje:razz::razz: trzymam :kciuki: za odmet ;) [quote name='agbar']doberek:grins:.......u mnie kwiecien plecien....od rana od 7ej mialam juz przeglad wszytskich 4 por roku ...aktualnie wiosna:diabloti: berek :p u mnie teraz jesień ... teraz kropi deszczyk ...zmokłam troszkę [quote name='apple']Akuku Alu [quote name='apple']Informuję że zostałam zignorowana Informuję Ciebie Dżapuszku :loveu::loveu::loveu:że nie zostałaś zignorowana tylko ze pisałyśmy w jednym czasie i już nie patrzałam kto nade mną :roll:... no nie fochaj :calus: Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja'] Informuję Ciebie Dżapuszku :loveu::loveu::loveu:że nie zostałaś zignorowana tylko ze pisałyśmy w jednym czasie i już nie patrzałam kto nade mną :roll:... no nie fochaj :calus:No nie focham chciałam tylko zwrócić twoją uwagę Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']No nie focham chciałam tylko zwrócić twoją uwagę :loveu::loveu:zwróciłaś .....przeca Ciebie trudno nie zauważyć :razz:;) Quote
apple Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu:zwróciłaś .....przeca Ciebie trudno nie zauważyć :razz:;)tak myślałam właśnie Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='apple']tak myślałam właśnie :razz::razz:widzisz ...grunt to pozytywne myślenie ;) Quote
Lucy* Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cytat: Napisał evaxon witaj Alciu:loveu::loveu: ja to nie wiem ..chyba zrezygnuje z pracy :shake: nie mam sil siedziec na dogo:placz::placz: o masz Ci los :glaszcze:...Effunia :loveu: OOOO WY TEŻ TAK MACIE :evil_lol: :evil_lol: Cytat: Napisał agaciaaa Wpadłam sie przywitać :multi: nadrabiać nie mam siły, za dużo tego :shake: :lol: no co ty .....tu nie było nagadane wcale:roll::evil_lol:ino foty byli ;-) Z TEGO TO JA JUŻ DAWNO ZREZYGNOWAŁAM :evil_lol: :evil_lol: TYLKO WCHODZĘ OD CZASU DO CZASU ABY SIĘ POZACHWYCAĆ ŻYWOTNOŚCIĄ TEJ GALERII Quote
Alicja Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Lucy*'] OOOO WY TEŻ TAK MACIE :evil_lol: :evil_lol: chyba każdy :razz::razz:...ja obecnie się lenię na urlopie zdrowotnym :cool1:i już cierpne jak wróce do pracy co to będzie :razz::razz:Z TEGO TO JA JUŻ DAWNO ZREZYGNOWAŁAM :evil_lol: :evil_lol: TYLKO WCHODZĘ OD CZASU DO CZASU ABY SIĘ POZACHWYCAĆ ŻYWOTNOŚCIĄ TEJ GALERII :calus: toś mnie ucieszyła ogromnie :loveu::loveu: A teraz wariacje na temat kości Quote
Recommended Posts